Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(olo @ 2009 01 16, 21:19)
Fokusuota buvo rudą kiaušą ir parinkau f/8 . Priekis dubenio  kogero ir ne fokuse  g.gif

o as ieskau baltuose kiausuose biggrin.gif doh.gif jau protas susisuko nuo tu baltu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 16, 21:21)
Idesiu ir as savo pupos nuotrauka  blush2.gif

bigsmile.gif wau kokios akytes wub.gif man patinka tokia nestandartine wub.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 21:23)
o as ieskau baltuose kiausuose biggrin.gif doh.gif  jau protas susisuko nuo tu baltu biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 16, 21:31)
bigsmile.gif wau kokios akytes  wub.gif man patinka tokia nestandartine  wub.gif

aciuks.gif turiu dar viena kuri labai man wub.gif , bet net ryskumo visai, fotkinta buvo tik isigijus fotika, tai tiesiog bandymai blush2.gif
Atsakyti
Dar va viena !

Citriniokas
user posted image

Šiuose eksperimentuose naudoju tik viena lempą, bet kad taip būtų kokios keturios, tai manau fainesnes foto gautųsi.

Atsakyti
o svieti is virsaus? g.gif
Atsakyti

QUOTE(olo @ 2009 01 16, 21:39)
Dar va viena !

Citriniokas

Geras citriniokas ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 22:12)

p.s. Olo ivaizdi snd pakeite hihihi.gif

biggrin.gif
Atsakyti
padariau isvada, ka dariau spalvota fotke, o gavau praktiskai j/b hihihi.gif ar galima det j/b fotkes? biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir tempai blink.gif Vos kojas parvilkau,nukritus vaikiska filmuka apie zebriuka pasiziurejau,galvoju uzmesiu aki ka paraset,o cia cielas romanas blink.gif Einu viniuko ispilsiu... nail.gif
Atsakyti
Smagiai judat thumbup.gif nuotraukų kad pažėrėt, komentarų thumbup.gif liuks

QUOTE(liamuna @ 2009 01 16, 14:10)
Sadi labai patiko kompozicija, nes ir pati jau tokia buvau apsvarsciusi, tai teks kitka galvoti  lotuliukas.gif

smile.gif aš iš pradžių galvojau biški kitaip deliot, tačiau neviskas gaunasi taip kaip noriu. Dėk savo variantą - lyginsim mirksiukas.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 16, 15:11)
bandau vel kaip jau issiaiskinim geriausi variantai su custom tai ji ir dedu kaip manot?

balta spalva gerai, bet fonas nedėingas - meta atspalvį

QUOTE(Peledike @ 2009 01 16, 16:17)
va Sadi šaunuolė dirba prie kiaušų  thumbup.gif  o aš vis dar baltų neturiu, stalinės lempos irgi nerasta  doh.gif  vnž guodžiuos tik tuo, kad laiko dar daug.

ax.gif aš jau ir naktį tuos kiaušus sapnuoju smile.gif labai norisi pabėgt kur nors vienai su dešimčia kiaušų ir fotiku thumbup.gif

QUOTE(olo @ 2009 01 16, 20:59)
Va kas man gaunasi
Kiaušai kaip ir būtų balti, bet blogiau su fonu.

tos pačios bėdos dėl skirtingų atspalvių mirksiukas.gif aš jau pradedu manyt kad kitaip ir nebus.

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 21:12)
man kazkaip ta fono spalva nekliuna - matos, kad krinta seselis... kliuna, kad truksta ryskumo wink.gif  lyg i dubeneli fokusas nusokes, ar man vaidenas?  g.gif

paaiškinkit man prašau koks turi būti ryškumas? Olo foto žiūrėdama galvojau - geras, kokie šviesūs, ryškūs kiaušai.... o sekantis komentaras kad ryškumo trūksta. Kaip tai matosi? kurioj vietoj?

QUOTE(olo @ 2009 01 16, 21:39)
Dar va viena !
Citriniokas
Šiuose eksperimentuose naudoju tik viena lempą, bet kad taip būtų kokios keturios, tai manau fainesnes foto gautųsi.

geras šešėlis thumbup.gif tiksliai viduriukas thumbup.gif kokią lempą naudoji? kokiu atstumu šviečia?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 16, 22:44)
Dėk savo variantą - lyginsim  mirksiukas.gif

mano variantas kol kas tik mintyse buvo, nes parduotuvese nerandu baltu kiausu, o ir laiko dar yr wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 16, 22:44)

paaiškinkit man prašau koks turi būti ryškumas? Olo foto žiūrėdama galvojau - geras, kokie šviesūs, ryškūs kiaušai.... o sekantis komentaras kad ryškumo trūksta. Kaip tai matosi? kurioj vietoj?

biggrin.gif nu man neryskus tie kiausai - nors tu ka biggrin.gif vat tas rudas - jo - kai isiziuri ryskiausias, o pasirodo ir fokusuota i ji.... ax.gif

as galvoju, kad cia apsvietimo kampo ir ryskumo gylio reikalas... g.gif kai daiktas toks neryskus ir vienspalvis - truputi mazesne ryskumo zona, ir akiai sunku isskirti, katroj vietoj tas fokusas... g.gif
Atsakyti