Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 19:06)
   tik vasara fotkinta  blush2.gif
Jusu teismui  cool.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 19:24)
Sorry, kad as cia ne i tema su vasarinem, bet idomu , kaip jusu manymu sita del fokuso?

labai patinka spalvos ryskios, grazios,
pirma gal kitokio kampo noreciau, ir siek tiek kliuna centras,
o antroje gaila pabegusio fokuso, ir siek tiek erdves noretusi daugiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 16 sausio 2009 - 20:44
Kur jūs tokiu gražių drugių randat ?

Atsakyti
saunuoles, kad dedat foto 4u.gif

as tai smaginuos su kiausiniais hihihi.gif reziume - pirma karta teko isijungt M rezima... cool.gif mianinis rezultatas kol kas netenkina, ale technine puse visai nieko smile.gif
Atsakyti
vel as tongue.gif rodau kita man sita kazkodel patinka tik dar nesupratau kodel g.gif blush2.gif lakiu nuomoniu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 20:41)
Pavyzdziui (as irgi nepiktai  mirksiukas.gif )

user posted image

Belly, ziuriu musu vaikai gime tais paciais metais, o tavo sunaus gimtadienis ta pacia diena kaip ir mano  bigsmile.gif

Niu labai grazuolis tavo drugelis ir fonas wub.gif Tau labiau pasiseke del nutupimo biggrin.gif

bigsmile.gif Ir mamu hobiai tokie pat rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 21:52)

as tai smaginuos su kiausiniais hihihi.gif reziume - pirma karta teko isijungt M rezima...  cool.gif  mianinis rezultatas kol kas netenkina, ale technine puse visai nieko smile.gif

Ne tu čia viena tokia !!! Mūsų daugiau ! biggrin.gif

Va kas man gaunasi

user posted image

Kiaušai kaip ir būtų balti, bet blogiau su fonu.
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:56)
Niu labai grazuolis tavo drugelis ir fonas  wub.gif Tau labiau pasiseke del nutupimo  biggrin.gif
bigsmile.gif  Ir mamu hobiai tokie pat  rolleyes.gif  thumbup.gif

Tai kad ne mano cia foto, kaip pavyzdi norejau tik parodyti (is flickr puslapiuko) blush2.gif
Atsakyti
Edeva, man lyg vėl erdvės mažoka, aš asmeniškai nemėgstu, kai nuotraukose veidas pritrauktas labai arti, spalva man kažkaip nelabai, bet man dažniausiai už sepia gražiau juoda/balta, ypač žmonių nuotraukose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 16, 20:59)
Ne tu čia viena tokia !!! Mūsų daugiau !  biggrin.gif

Va kas man gaunasi

Kiaušai kaip ir būtų balti, bet blogiau su fonu.

man kazkaip ta fono spalva nekliuna - matos, kad krinta seselis... kliuna, kad truksta ryskumo wink.gif lyg i dubeneli fokusas nusokes, ar man vaidenas? g.gif

maniskej foto fonas toliau uz kiauso - tai jis irgi su tokiu pilku atspalviu - nes skirias apsvietimas... ax.gif

p.s. Olo ivaizdi snd pakeite hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 sausio 2009 - 21:16
Olo, man tai norėtusi,kad bliudelis kiek dešniau būtų, o ne per vidury. g.gif
O šeip tai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 22:12)
man kazkaip ta fono spalva nekliuna - matos, kad krinta seselis... kliuna, kad truksta ryskumo wink.gif  lyg i dubeneli fokusas nusokes, ar man vaidenas?  g.gif

maniskej foto fonas toliau uz kiauso - tai jis irgi su tokiu pilku atspalviu - nes skirias apsvietimas...  ax.gif

Fokusuota buvo rudą kiaušą ir parinkau f/8 . Priekis dubenio kogero ir ne fokuse g.gif
Atsakyti
Idesiu ir as savo pupos nuotrauka blush2.gif

user posted image
Atsakyti