Sorry, kad as cia ne i tema su vasarinem, bet idomu , kaip jusu manymu sita del fokuso?
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:24)
Sorry, kad as cia ne i tema su vasarinem, bet idomu , kaip jusu manymu sita del fokuso?
Fokusas žolėj
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:06)
Jusu teismui
Man grazu
QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 20:11)
Tavo pupa labai grazi Nuotraukyte man labai patinka, bet demesi blasko lempa, noretusi daugiau erdves is sonu, ir galetu maziau buti apacios
aciu, ryt bandysiu vel
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 19:24)
Drugelis tai liuksiskas , ale, kad viskas labai marga
QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 19:53)
Drugelis tai liuksiskas , ale, kad viskas labai marga
Kad kitaip ir but negali, jei jau tokia poza pagavau zolej... Kur tu matei drugeli pvz.: ant balto lapo Cia as ne piktai
Tai va, kad dar vasara nelabai kirtau kas tas fokusas, man ir taip atrode grazu. Turiu nemazai laivu juroj, bet palauksiu kitu laiku toms nuotraukoms pakomentuot....
Man kirminelis mano vistiek patinka, kad ir su fokusu nelabai tvarkoj
Aciu uz komentarus
idedu ir as savo brangenybe laukiu nuomoniu ir patarimu
Belly, su fokusais blogai, nors vikšrelis labai mielas
Man makro fotografija labai patinka, gaila, neturiu su kuo daryt, kol kas dar gailiu pinigų makroobjektyvui Kai jau išspausiu viską, ką galiu su dabartiniu, tada galvosiu apie makro, o kol kas tik svajonė
Man makro fotografija labai patinka, gaila, neturiu su kuo daryt, kol kas dar gailiu pinigų makroobjektyvui Kai jau išspausiu viską, ką galiu su dabartiniu, tada galvosiu apie makro, o kol kas tik svajonė
Edeva, galvytė labai jau suspausta atrodo, reiktų daugiau erdvės manau.
Mergaitės akys labai gražios.
QUOTE(Edeva @ 2009 01 16, 20:04)
kaip jau kazkada buvo mineta, jei jau kaktos pakirpta, tai abieju ausyciu noretusi Siaip grazu
QUOTE(Edeva @ 2009 01 16, 21:04)
Man mergytė atrodo kažkaip suspausta į rėmus. Norėčiau matyti daugiau erdvės, norėčiau matyti daugiau plaukučių. Galvoju, kad kasos susegtos ne dviejose vietose, o keliose, tai ir norėčiau pamatyti.
QUOTE(lamella @ 2009 01 16, 20:20)
Edeva, galvytė labai jau suspausta atrodo, reiktų daugiau erdvės manau.
aciu labai tikrai per daug apkarpiau bet ten maisesi mb tai uz tai
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:20)
kaip jau kazkada buvo mineta, jei jau kaktos pakirpta, tai abieju ausyciu noretusi Siaip grazu
dabar zinosiu dekui
QUOTE(olo @ 2009 01 16, 20:25)
Man mergytė atrodo kažkaip suspausta į rėmus. Norėčiau matyti daugiau erdvės, norėčiau matyti daugiau plaukučių. Galvoju, kad kasos susegtos ne dviejose vietose, o keliose, tai ir norėčiau pamatyti.
aciu tada imesiu tuoj biski kita tikiuosi nesupyks niekas uz off topica
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:03)
Aciu uz komentarus
Pavyzdziui (as irgi nepiktai )
Edeva, pritariu Lamellos nuomonei
Belly, ziuriu musu vaikai gime tais paciais metais, o tavo sunaus gimtadienis ta pacia diena kaip ir mano