Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sorry, kad as cia ne i tema su vasarinem, bet idomu , kaip jusu manymu sita del fokuso?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:24)
Sorry, kad as cia ne i tema su vasarinem, bet idomu , kaip jusu manymu sita del fokuso?

Fokusas žolėj
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:06)
Jusu teismui  cool.gif

Man grazu wub.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 20:11)
Tavo pupa labai grazi ax.gif Nuotraukyte man labai patinka, bet demesi blasko lempa, noretusi daugiau erdves is sonu, ir galetu maziau buti apacios 4u.gif

4u.gif aciu, ryt bandysiu vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 19:24)

Drugelis tai liuksiskas bigsmile.gif , ale, kad viskas labai marga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 19:53)
Drugelis tai liuksiskas bigsmile.gif , ale, kad viskas labai marga biggrin.gif

Kad kitaip ir but negali, jei jau tokia poza pagavau zolej... Kur tu matei drugeli pvz.: ant balto lapo biggrin.gif Cia as ne piktai mirksiukas.gif

Tai va, kad dar vasara nelabai kirtau kas tas fokusas, man ir taip atrode grazu. Turiu nemazai laivu juroj, bet palauksiu kitu laiku toms nuotraukoms pakomentuot....

Man kirminelis mano vistiek patinka, kad ir su fokusu nelabai tvarkoj rolleyes.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
idedu ir as savo brangenybe blush2.gif laukiu nuomoniu ir patarimu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Belly, su fokusais blogai, nors vikšrelis labai mielas biggrin.gif

Man makro fotografija labai patinka, gaila, neturiu su kuo daryt, kol kas dar gailiu pinigų makroobjektyvui unsure.gif Kai jau išspausiu viską, ką galiu su dabartiniu, tada galvosiu apie makro, o kol kas tik svajonė ax.gif
Atsakyti
Edeva, galvytė labai jau suspausta atrodo, reiktų daugiau erdvės manau. g.gif
Mergaitės akys labai gražios. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 16 sausio 2009 - 20:21
QUOTE(Edeva @ 2009 01 16, 20:04)
idedu ir as savo brangenybe  blush2.gif laukiu nuomoniu ir patarimu  bigsmile.gif

kaip jau kazkada buvo mineta, jei jau kaktos pakirpta, tai abieju ausyciu noretusi blush2.gif Siaip grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 16 sausio 2009 - 20:21
QUOTE(Edeva @ 2009 01 16, 21:04)
idedu ir as savo brangenybe  blush2.gif laukiu nuomoniu ir patarimu  bigsmile.gif

Man mergytė atrodo kažkaip suspausta į rėmus. Norėčiau matyti daugiau erdvės, norėčiau matyti daugiau plaukučių. Galvoju, kad kasos susegtos ne dviejose vietose, o keliose, tai ir norėčiau pamatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olo: 16 sausio 2009 - 20:26
QUOTE(lamella @ 2009 01 16, 20:20)
Edeva, galvytė labai jau suspausta atrodo, reiktų daugiau erdvės manau. g.gif
Mergaitės akys labai gražios. wub.gif

blush2.gif aciu labai tikrai per daug apkarpiau blush2.gif bet ten maisesi mb tai uz tai doh.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:20)
kaip jau kazkada buvo mineta, jei jau kaktos pakirpta, tai abieju ausyciu noretusi  blush2.gif  Siaip grazu  wub.gif

dabar zinosiu dekui wub.gif thumbup.gif

QUOTE(olo @ 2009 01 16, 20:25)
Man mergytė atrodo kažkaip suspausta į rėmus. Norėčiau matyti daugiau erdvės, norėčiau matyti daugiau plaukučių. Galvoju, kad kasos susegtos ne dviejose vietose, o keliose, tai ir norėčiau pamatyti.

wub.gif aciu tada imesiu tuoj biski kita tikiuosi nesupyks niekas uz off topica g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:03)
Aciu uz komentarus  4u.gif

Pavyzdziui (as irgi nepiktai mirksiukas.gif )

user posted image

Edeva, pritariu Lamellos nuomonei drinks_cheers.gif

Belly, ziuriu musu vaikai gime tais paciais metais, o tavo sunaus gimtadienis ta pacia diena kaip ir mano bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 16 sausio 2009 - 20:44