Sadi
kiek vaikučių nuotraukų prikėlėt
nepakomentuosiu kiekvieno atskirai, pritariu jau išsakytoms mintims, o naujo nelabai ką turiu pridurti.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 15, 12:33)
nes as jau kelis kartus griztu prie sios serijos... pirma reakcija buvo atmetimo... paskui sukretimo... dabar galvoju, kad tarkim, ok - to pasislykstejimo ir atmetimo buvo siekta, kad pritraukt, sudomint... sudomino, pritrauke... bet nepatiko...
tik sukele visokiu abejoniu ir maisaties galvoj...
maišaties ir man sukėlė
pirma reakcija buvo atmetimo ir sukrėtimo kartu. šįryt į jas jau pažiūrėjau kitaip ir dabar nežinau ar man jos patinka ar ne
galiu suprasti tuos, kurie liaupsina, bet man tai nėra wau. bet ir nėra taip kad būtų fee. vnž, pasimetimas įvyko kol kas
o didžiausia filosofija galvoj verda turbūt dėl to, kad mano manymu tokias foto gali sau leisti pateikti tik žinomas veikėjas. jei ateitų naujokas su jomis, neaišku kokia būtų kitų reakcija. bent man taip atrodo kol kas. turbūt kai daugiau išmanysiu apie fotografiją tokios mintys nekils.
o dabar truputis mano pastebėjimų
WB tema. kadangi praėjusioj temoj nusišnekėjau ir niekas manęs nepataisė, savo pastebėjimus surašysiu viešai. galbūt daugumai nieko naujo nepasakysiu, bet gal kažkam ir pravers
turėjau tokį mitą, kad išjungus fotiką "nusimuša" ir jo rankinis WB nustatymas. pasirodo, kad ne. galiu išjunginėti kiek noriu, galiu perjunginėti auto wb kiek noriu, bet grįžusi į CustRecall grįžtu ir prie paskutinio wb rankinio nustatymo. taigi, wb perstatinėti reikia tik pasikeitus apšvietimo sąlygoms (aišku, reiktų kiekvienam tuo įsitikinti pačiam su savo fotiku, bet mano fotikas pirktas neatmenamais laikais, o jūsų naujesni nemanau, kad būtų kvailesni
).
ir dar buvo tokia diskusija apie liekančią baltą nuotrauką. pas mane buvo mistika - kartais tą nuotrauką rasdavau prie visų, o kartais ne. paaiškėjo, kad ta nuotrauka lieka tada, kai aš sumaišau mygtukus ir iš įpročio paspaudžiu fotografavimo, o ne enter mygtuką
kadangi fotoaparatas šiaip ar taip būdavo įsiminęs kažkokią info apie baltą spalvą, tai jis man ir nufotkindavo pagal ją, gaudavosi kitaip nei su auto. dėl negerų spalvų kaltinau save, kad nemoku tinkamai nusistatyti wb (o kad net nenustatinėjau jo paspausdama ne tą mygtuką, nesupratau iškart
). šiaip siūlyčiau visiem, kam lieka ta balta foto prie kitų fotkių, pasitikrinti ar gerai nustatinėjat WB, nes kažkaip nerandu paaiškinimo kodėl ta nuotrauka turėtų likti.
ji numezgė tau megztinį su šešiom rankovėm, kad stipriau apkabintum
D. Čepauskaitė