Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 16, 17:35)

O dabar bandau vel ikelti savo pupos nuotraukyte, nieko nekirpau... originalas, nu mazyle labai judri, sunku sufokusuot doh.gif, kaip padaryt bent viena normalia vaiko nuotrauka g.gif  bijau, kad spes ir uzaugti kol ismoksiu lotuliukas.gif  pakomentuokit prasau 4u.gif

labai wub.gif pupyte
man kazkaip pirmiausiai zvilgsnis krypsta i plaukucius , erdves mano manymu pakankamai,poza irgi thumbup.gif tik va tas sujudejimas
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 16, 17:39)

4u.gif
QUOTE(jolitana @ 2009 01 16, 17:42)

4u.gif

O kaip del ryskumo, ar jo pakanka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 16, 17:48)

O kaip del ryskumo, ar jo pakanka g.gif

mano manymu nuotrauka gan ryski,bet turbut dar butu galima ir pazaisti,priduotu daugiau gyvumo nuotraukai
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 01 16, 17:48)
Vasaraite, linksma mergyte  thumbup.gif

drinks_cheers.gif , ir labai labai rami wub.gif

QUOTE(ediper @ 2009 01 16, 17:48)
labai  wub.gif  pupyte
man kazkaip pirmiausiai zvilgsnis krypsta i plaukucius , erdves mano manymu pakankamai,poza irgi  thumbup.gif tik va tas sujudejimas

O kaip Jus mergaites savus mazylius fotkinat g.gif As pvz sufokusuoju ir seku seku ir tik veliau, kai vaikas maziau juda nuspaudziu iki galo, ar kaip kitaip reiktu pabandyti g.gif na gris didcke is darzo, reiks ikalbet kad modeliuku pabutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 16, 16:53)
O kaip Jus mergaites savus mazylius fotkinat g.gif  As pvz sufokusuoju ir seku seku ir tik veliau, kai vaikas maziau juda nuspaudziu iki galo, ar kaip kitaip reiktu pabandyti g.gif  na gris didcke is darzo, reiks ikalbet kad modeliuku pabutu lotuliukas.gif

na taviske dar mazute bet jau sunku pagaut o va saviskes visiskai nepagaunu vakar bandziau bent viena foto pagaut be sansu unsure.gif padariau milijona kadru ire suds unsure.gif bet viena gal parodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 01 16, 16:45)
4u.gif
kas tas yra ?  blush2.gif (cia as apie makabriskuma  blush2.gif )
foto daryta rugpjuti ir vis dar patinka ...

dar norejau paklausti, tai gal tokia foto is salies kraupokai atrodo?  unsure.gif
jau net ir nebezinau  doh.gif

kaip daba paaiškinti tą makabriškumą biggrin.gif turbūt panašiai ir įsivaizduoji - kraupokas, keliantis šiurpuliukus ir pan. na per stipriai turbūt išsireiškiau išvertus į lietuvių kalbą, bet neradau kito žodžio ax.gif tavo modeliuko pavydėtinai išraiškingos akys, kol neperskaičiau kažkieno komentaro apie dantukus net nemačiau jų. visas mano dėmesys buvo sukaustytas ties akim ir automatiškai ieškojau antros. ir pasigedau jos. daugumai mergaičių patiko tavo nuotrauka. turbūt tik man ji užkliuvo, net neužkliuvo, tiesiog pamačiau ją kitaip ir viskas.
o maniškė man pradėjo nepatikti, nes suvokiau, kad kitaip nufotografuota ji atrodytų geriau. norėčiau ją perfotografuoti su labiau foną "plukdančiu" fotiku ir man vėl ji patikų biggrin.gif turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 16, 16:53)

O kaip Jus mergaites savus mazylius fotkinat g.gif  As pvz sufokusuoju ir seku seku ir tik veliau, kai vaikas maziau juda nuspaudziu iki galo, ar kaip kitaip reiktu pabandyti g.gif  na gris didcke is darzo, reiks ikalbet kad modeliuku pabutu lotuliukas.gif

tai kad leliu tai dar beveik zaprasta palyginus su lakstancia torpeda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is tikro tai su vaiko fotkinimu visiskas s, jei namie ie be blyco bandyt -tada koki 100-200 fotkiu metu lauk, geru nebuna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 16, 17:53)
drinks_cheers.gif , ir labai labai rami wub.gif

as tai serijom varau lotuliukas.gif kai rinkausi fotika ( rinkausi tarp Canon 450D ir dabartinio ),tai vienas is pageidavimu buvo greitumas ... aisku norejau 40D,bet pasirode ,kaip pradedanciai, per brangus

QUOTE(Peledike @ 2009 01 16, 18:24)
kaip daba paaiškinti tą makabriškumą  biggrin.gif  turbūt panašiai ir įsivaizduoji - kraupokas, keliantis šiurpuliukus ir pan. na per stipriai turbūt išsireiškiau išvertus į lietuvių kalbą, bet neradau kito žodžio  ax.gif  tavo modeliuko pavydėtinai išraiškingos akys, kol neperskaičiau kažkieno komentaro apie dantukus net nemačiau jų. visas mano dėmesys buvo sukaustytas ties akim ir automatiškai ieškojau antros. ir pasigedau jos. daugumai mergaičių patiko tavo nuotrauka. turbūt tik man ji užkliuvo, net neužkliuvo, tiesiog pamačiau ją kitaip ir viskas.
o maniškė man pradėjo nepatikti, nes suvokiau, kad kitaip nufotografuota ji atrodytų geriau. norėčiau ją perfotografuoti su labiau foną "plukdančiu" fotiku ir man vėl ji patikų  biggrin.gif  turbūt  biggrin.gif

labai Aciu uz paaiskinima 4u.gif ir komentara 4u.gif
tikrai labai smagu ir idomu isgirsti kitu nuomone bigsmile.gif
Atsakyti
Labai grazus saulelydis. Apkirptas variantas super thumbup.gif

Pamaciau rozyte ir prisiminiau, kad ir as turiu bigsmile.gif tik vasara fotkinta blush2.gif
Jusu teismui cool.gif
user posted image

Atsakyti

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 16, 16:35)
Sveikos

O dabar bandau vel ikelti savo pupos nuotraukyte, nieko nekirpau... originalas, nu mazyle labai judri, sunku sufokusuot doh.gif, kaip padaryt bent viena normalia vaiko nuotrauka g.gif  bijau, kad spes ir uzaugti kol ismoksiu lotuliukas.gif  pakomentuokit prasau 4u.gif

Tavo pupa labai grazi ax.gif Nuotraukyte man labai patinka, bet demesi blasko lempa, noretusi daugiau erdves is sonu, ir galetu maziau buti apacios 4u.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 19:06)
Labai grazus saulelydis. Apkirptas variantas super  thumbup.gif

Pamaciau rozyte ir prisiminiau, kad ir as turiu  bigsmile.gif  tik vasara fotkinta  blush2.gif
Jusu teismui  cool.gif

Kaip grazu bigsmile.gif Man labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:06)
Pamaciau rozyte ir prisiminiau, kad ir as turiu  bigsmile.gif  tik vasara fotkinta  blush2.gif
Jusu teismui  cool.gif

Būtų visai nebloga macro foto, jei ne fokusas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 16, 20:06)
Labai grazus saulelydis. Apkirptas variantas super  thumbup.gif

Jusu teismui  cool.gif

grazu wub.gif joa fokuso gaila ...
Atsakyti