Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 15:14)
Gerai, kad ir nesuzinojau ax.gif , tikriausiai vis tiek ribotas prekiu skaicius buvo irnesakyk.gif (bandau save paguosti hihihi.gif )

aha, ir išvis ten jie visi brokuoti buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 16, 15:21)
aha, ir išvis ten jie visi brokuoti buvo  lotuliukas.gif

Matyt biggrin.gif lotuliukas.gif cool.gif

Man labai patinka visokias gelytes fotkint, cia pas tevus kieme, vidury ziemos roze zydincia radau ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 16 sausio 2009 - 15:30
QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 16:23)
Matyt biggrin.gif  lotuliukas.gif  cool.gif

Man labai patinka visokias gelytes fotkint, cia pas tevus kieme, vidury ziemos roze zydincia radau ax.gif

user posted image

kaip graziai isplaukes fonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 16:23)
Matyt biggrin.gif  lotuliukas.gif  cool.gif

sveikuciai, rozei truksta fokuso, arba ryskumo, o fonas gerulis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 16, 15:51)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 16, 15:51)

Supratau smile.gif .
Atsakyti
Ediper vaikučio akytės man trūksta. galbūt dėl to, kad tai vaikas, o toks kadravimas priduoda nuotraukai savotiško makabriškumo (gal ne visai tiksliai apibūdinau, bet taip gretai neradau kito žodžio apibūdinti savo jausmus žiūrint į tą foto). turiu ir aš vieną savo vaiko tokią nukapotą nuotrauką (tik be abiejų akių biggrin.gif ), man ji labai labai patiko kokią savaitę, o paskui kažkodėl apsivertė viskas unsure.gif

Bonda, pakirptas variantas labiau patiko. o jau spalvos wub.gif

Armana, nepatiko kompozicija. nesižiūri kažkaip man, kai ta rožė eina iš vieno kampo į kitą taip įstrižai (na beveik). o fonas tikrai gerai paplaukęs mirksiukas.gif

va Sadi šaunuolė dirba prie kiaušų thumbup.gif o aš vis dar baltų neturiu, stalinės lempos irgi nerasta doh.gif vnž guodžiuos tik tuo, kad laiko dar daug.
Atsakyti
Sveikos

Matau apie fotikus ir objektyvus jau diskusija verda lotuliukas.gif
As savo canon 1000 D pirkau is topo centro internetines p. buvo viena diena akcija parduotuvej 999 lt su kitiniu objektyvu, bet kai nuejau..., jau ryte visus buvo isgriebe, susinervinau... ir netycia uzsukau i el parde, o ten jie ju dar turejo, tai ir isigyjau biggrin.gif

O dabar bandau vel ikelti savo pupos nuotraukyte, nieko nekirpau... originalas, nu mazyle labai judri, sunku sufokusuot doh.gif, kaip padaryt bent viena normalia vaiko nuotrauka g.gif bijau, kad spes ir uzaugti kol ismoksiu lotuliukas.gif pakomentuokit prasau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Vasaraite, ta lempa kažkaip labai atkreipia dėmėsį ir gaila dešnėje pusėje vaiko kojytės, gal apačioj to patalo daugoka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 16, 17:35)
Sveikos

O dabar bandau vel ikelti savo pupos nuotraukyte, nieko nekirpau... originalas, nu mazyle labai judri, sunku sufokusuot doh.gif, kaip padaryt bent viena normalia vaiko nuotrauka g.gif  bijau, kad spes ir uzaugti kol ismoksiu lotuliukas.gif  pakomentuokit prasau 4u.gif

taip jau su tais vaikais, jie ir ju judrumas yra nepakartojami ir iamzinami tik musu atmintyje:))) su visais fokusais, ryskumu ir emocija...smile.gif))

akytes paplauke, ir is sonu kazkaip suspausta galvyte atrodo, fainulkos visi tie maziai, seimos albume tikrai ras vieta 4u.gif

persiprasau , geriau paziurejau , kad galvyte nesuspausta, bet kazkas toki vaizda sukelia beziurint g.gif ar gal cia tik man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitana: 16 sausio 2009 - 16:44
QUOTE(Peledike @ 2009 01 16, 17:17)
Ediper vaikučio akytės man trūksta. galbūt dėl to, kad tai vaikas, o toks kadravimas priduoda nuotraukai savotiško makabriškumo (gal ne visai tiksliai apibūdinau, bet taip gretai neradau kito žodžio apibūdinti savo jausmus žiūrint į tą foto). turiu ir aš vieną savo vaiko tokią nukapotą nuotrauką (tik be abiejų akių  biggrin.gif ), man ji labai labai patiko kokią savaitę, o paskui kažkodėl apsivertė viskas  unsure.gif

4u.gif
kas tas yra ? blush2.gif (cia as apie makabriskuma blush2.gif )
foto daryta rugpjuti ir vis dar patinka ...

dar norejau paklausti, tai gal tokia foto is salies kraupokai atrodo? unsure.gif
jau net ir nebezinau doh.gif

Atsakyti
Sveiki
as svarstydama apie fotoaparata galvojau labiau apie Pentax ar Canon, o nuejus i parduotuve nusipirkau Sony(ten Canon visa nebuvo , cia Ogminoj), nors apie juos net neskaiciau, kazkaip buvau susidarius nuomuone kad vien uz varda daug paima, skaiciau dar kad stiklu pasirinkimas nera didelis ir kainos pakankamai aukstos . Vnz esu labai paprastai ikalbama ir kadangi nebuvau tvirtai apsisprendus del modelio tai pazystamas ir ikalbejo mane.
O nuotraukas visas ziuriu, bet nzn kaip ir komentuot.
Vasaraite, linksma mergyte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 16 sausio 2009 - 16:48