Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2009 01 16, 13:51)
nesupyk, bet ar ne per anksti dar Tau Mark'o instrukciją skaityt? smile.gif

as ne instrukcija ,o aprasyma skaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:42)
galimos , galimos  mirksiukas.gif  juk sutarem, kad viskas galima - vienintelis dalykas, kad butu baltas fonas ir baltas kiausas wink.gif

ot blin, o aš kad varsrtu su tuo melsvumu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano galva Marką gali pirkt tuo atveju, jei iš to duoną valgai. o kaip hobiui tai per akis yra tarkim kokio nikon D90.
negi jūs galvojat, kad nuo to geriau pradėsit fotografuot? geriau išspauskit maksimumą iš to, ką turit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 01 16, 13:54)
as dabar gavus muiline i rankas, nebemoku neziuret pro ta aki lotuliukas.gif  doh.gif

pas mane galima persijungt fotike arba per aki, arba per ekrana mirksiukas.gif bet per aki as kazkada bandziau -nu sudas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar tie akulioriai maiso doh.gif lotuliukas.gif aisku, viska siprantama, gi seniau tik per aki ir ziuredavom, kai is juostiniu pleksindavom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 16, 13:57)
mano galva Marką gali pirkt tuo atveju, jei iš to duoną valgai. o kaip hobiui tai per akis yra tarkim kokio nikon D90.
negi jūs galvojat, kad nuo to geriau pradėsit fotografuot? geriau išspauskit maksimumą iš to, ką turit  tongue.gif

pritariu... drinks_cheers.gif

parodykit dar ka nors, a... ax.gif

Stikline - jauciu, kad turi ka nors - parodyk wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 sausio 2009 - 14:04
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:59)

parodykit dar ka nors, a... ax.gif

prisprasei tongue.gif as vel su sauletekiu blush2.gif biggrin.gif nu negaliu, i darba atejus nepaimt fotiko biggrin.gif cia nekirpta visai -kirpt nekirpt g.gif man lyg visai grazu ir taip g.gif ka manot mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 16, 13:58)
pas mane galima persijungt fotike arba per aki, arba per ekrana mirksiukas.gif  bet per aki as kazkada bandziau -nu sudas doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dar tie akulioriai maiso doh.gif  lotuliukas.gif aisku, viska siprantama, gi seniau tik per aki ir ziuredavom, kai is juostiniu pleksindavom cool.gif

drinks_cheers.gif uz tai kaip pirkau gavo pliusa live view wub.gif kazkaip pro aki man nelabai su okuliorais zlibinti doh.gif

viskas migdau panele ir einu fotkint nes kitaip nera kada doh.gif
Atsakyti
Gerai jus cia apie fotikus prakalbot.
Nors as irgi visada norejau veidrodinio, pagrindinis vyro argumentas buvo kad jis didelis, i kisene neidesi hihihi.gif bet svajone liko, ir tikiuosi kad issipildys kada nors. (galvojau kad jau greitai, bet dar teks siek tiek paluketi).

Bite maja pilnau pritariu drinks_cheers.gif

Sadi labai patiko kompozicija, nes ir pati jau tokia buvau apsvarsciusi, tai teks kitka galvoti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 01 16, 14:07)
prisprasei tongue.gif  as vel su sauletekiu  blush2.gif  biggrin.gif  nu negaliu, i darba atejus nepaimt fotiko biggrin.gif cia nekirpta visai -kirpt nekirpt g.gif man lyg visai grazu ir taip g.gif  ka manot mirksiukas.gif

grazu, tik siek tiek pakirpciau apacia, ir ryskumo dadeciau (pasharpint gal, ka?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 16, 14:07)
drinks_cheers.gif uz tai kaip pirkau gavo pliusa live view  wub.gif kazkaip pro aki man nelabai su okuliorais zlibinti  doh.gif

o tai cia kazkokia papildoma funkcija, ar jau atitinkami modeliai visada turi? blush2.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 16, 14:10)

grazu, tik siek tiek pakirpciau apacia, ir ryskumo dadeciau (pasharpint gal, ka?) g.gif

del apacios ri as galvoju -truputuka, ne per daug g.gif sharpint sarpinau biski -bijau padaugint -paskui man nebesiziuri ax.gif
Atsakyti
Bonda - apacios tai rezciau... ax.gif labai apsunkina foto tiek daug tamsumos... ax.gif bet dangus tai gerulis thumbup.gif akvarele palieta... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 sausio 2009 - 14:15
QUOTE(liamuna @ 2009 01 16, 14:10)
(pasharpint gal, ka?) g.gif

g.gif as irgi noreciau sharpo biski daugiau g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 16, 14:13)
o tai cia kazkokia papildoma funkcija, ar jau atitinkami modeliai visada turi? blush2.gif

net nzn ar papildoma senesniuose medeliuose kiek zinau nera bet naujesniuose canon ir nikon ir olypus gal ir dar kokiam jau yra ta live view t.y kada gali fotkint ne pro aki. 4u.gif
Atsakyti
ok, einu darbuotis biggrin.gif aha, kai va nete paziurejau -tikrai reik kirpt butinai biggrin.gif gerai cia padeda 4u.gif
Atsakyti