Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:10)
nu, gali tik dziaugtis del tokio vyro poziurio  biggrin.gif svarbu, kad yra noras ismokt... zinau ne viena zmogeli, kuriu namuos guli nenaudojami geri veidrodziai, nes toki REIKEJO nusipirkt - nes cia LYGIS, fau mau new_russian.gif
noret ir as daug ko noriu biggrin.gif tu cia ivardinai didziausia veidrodziu minusa - palygint didele kaina... bet vel gi - nori kokybes - moki kaina wink.gif

o taip ... mane dar uzburia tokiu klausimu kai draugai uzklausia "Tai kiek jau kainavo.." doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 14:10)
zinau ne viena zmogeli, kuriu namuos guli nenaudojami geri veidrodziai, nes toki REIKEJO nusipirkt - nes cia LYGIS, fau mau new_russian.gif

Aha, ir aš žinau...nesuprantu kam reikia tokiems žmonėms veidrodžių biggrin.gif sakyčiau geresnis skaitmeninis netgi geriau...zoomina, neblogai fotkina, dar ir filmuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 16, 13:13)
o taip ... mane dar uzburia tokiu klausimu kai draugai uzklausia "Tai kiek jau kainavo.."  doh.gif

to klausimo nutylima galune dazniausiai buna - ...ta tavo nesaaaamone"... biggrin.gif

del to marko tai daug kas svaigsta.... g.gif as kazkaip net nesidomejau, ka tokio stebuklingo jis turi, kad tokia kaina... g.gif

ir vel gi, klausimas, ar nusipirkus fotika uz tokia kaina ir su tokiu svoriu - jis prades daryt grazesnes foto? hihihi.gif zdz... ilga kelione per kopas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 sausio 2009 - 13:18
QUOTE(Stikline @ 2009 01 16, 13:08)
svarbiausia pasirinkt tinkamą objektyvą smile.gif o tokių universalų nžn ar būna smile.gif

tai va, kiek jau prisdomejus, kiek cia, kiek kitur -tai man reiktu minimum 3 objektyvu lotuliukas.gif dar plius blykste biggrin.gif o kad papirkt su kitiniu -tai ak nesiotis dabartini ir ta nauja -abu kartu lotuliukas.gif siaip tikrai tamsokos fotkes gaunas, bent jau darbe turimu canono kitiniu objektyvu schmoll.gif ir ne lauke -nepatinka foto man schmoll.gif uztat pasidariau isvada, kad s -ne objektyvas cool.gif gal klaidingai tongue.gif kiek as ji ten grabaliojau ax.gif bet jau as tokia esu, jei ispudis ne koks paliktas, sunku ji atstatyt doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:10)
tu cia ivardinai didziausia veidrodziu minusa - palygint didele kaina... bet vel gi - nori kokybes - moki kaina wink.gif

drinks_cheers.gif taip, bet va kai paziuri kitu su veidrodziais fotkinta belekaip tongue.gif , ir kitu normaliai su neveidrodziu -tai va ir metais lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 sausio 2009 - 13:21
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:15)
to klausimo nutylima galune dazniausiai buna - ...ta tavo nesaaaamone"...  biggrin.gif
del to marko tai daug kas svaigsta.... g.gif  as kazkaip net nesidomejau, ka tokio stebuklingo jis turi, kad tokia kaina...  g.gif 

ir vel gi, klausimas, ar nusipirkus fotika uz tokia kaina ir su tokiu svoriu - jis prades daryt grazesnes foto?  hihihi.gif zdz... ilga kelione per kopas...  ax.gif

jis turi full hd filmavimo funkcija ax.gif
Atsakyti
ir vel gi, klausimas, ar nusipirkus fotika uz tokia kaina ir su tokiu svoriu - jis prades daryt grazesnes foto?  hihihi.gif zdz... ilga kelione per kopas...  ax.gif

kazkada faina foto tokiu pavadinimu maciau biggrin.gif

vat as buvau susigundzius 50-uku, bet nebuvo auto fokuso g.gif tai nebepirkom...

o kas tas marko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 16, 13:19)
jis turi full hd filmavimo funkcija  ax.gif

lotuliukas.gif nu vat sito as turbut nesuprasiu niekada gyvenime... cia kaip sampunas 2 in 1 hihihi.gif

jeigu nori filmuot - perki kamera, jei nori fotkint - fotoaparata... ax.gif
jei sudedi 2 i viena - visada kazka prarandi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 sausio 2009 - 13:23
QUOTE(Pukė @ 2009 01 16, 13:21)
kazkada faina foto tokiu pavadinimu maciau biggrin.gif

vat as buvau susigundzius 50-uku, bet nebuvo auto fokuso g.gif tai nebepirkom...

o kas tas marko blush2.gif

Puke 4u.gif http://www.canon.lt/...out.asp?id=2403
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:22)
lotuliukas.gif  nu vat sito as turbut nesuprasiu niekada gyvenime... cia kaip sampunas 2 in 1 hihihi.gif

jeigu nori filmuot - perki kamera, jei nori fotkint - fotoaparata...  ax.gif
jei sudedi 2 i viena - visada kazka prarandi...  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif simtu proc sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:22)
lotuliukas.gif  nu vat sito as turbut nesuprasiu niekada gyvenime... cia kaip sampunas 2 in 1 hihihi.gif

jeigu nori filmuot - perki kamera, jei nori fotkint - fotoaparata...  ax.gif
jei sudedi 2 i viena - visada kazka prarandi...  ax.gif

Lyyygis photo.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 16, 13:27)

aaaaaaaaaaaa.... biggrin.gif

nu tada joooo... biggrin.gif
Atsakyti
to klausimo nutylima galune dazniausiai buna - ...ta tavo nesaaaamone"...  biggrin.gif

aš pati prieš pusmetį taip paklausčiau blush2.gif

o dabar vyrui vos akin nedaviau kad kiaušinį ne taip nulupo lotuliukas.gif

kritikai "Išėjo į gyvenimą" (gaila namie plunksnų neradau, tiktų čia lotuliukas.gif )
user posted image

Atsakyti