Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:29)
ane  rolleyes.gif  toks pat nikonui - 499.00 ax.gif

pas mus 260 lt (tas canono) tongue.gif
niu reiks vakare pasiskaitinet vakare atsiliepimus rolleyes.gif
meta man ir kitoki USM 50-uka,tas brangesnis,bet turbut geresnis g.gif

niu jo..o toks pat Nikono 342lt g.gif jusu teisybe,kad brangesni rolleyes.gif as pardej lyginau teleskopiniu kainas ,tai nikono pigiau pasirode,bet turbut sulyginti parametrus,gal ir kita kaina butu ... zodziu zole zalesne visad pas kaimyna cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 16 sausio 2009 - 12:36
QUOTE(ediper @ 2009 01 16, 12:31)
pas mus 260 lt (tas canono) tongue.gif
niu reiks vakare pasiskaitinet vakare atsiliepimus  rolleyes.gif
meta man ir kitoki USM 50-uka,tas brangesnis,bet turbut geresnis  g.gif

nenarvuok tongue.gif biggrin.gif

ten tas skaiciukas, kur yra 1.8 ir 1.4 matyt skirias... kiek esu skaicius, - kuo mazesnis - tuo nuotraukos sviesesnes... tai vat palyginimui kitinis 3.5, o standartinis 50-kas - 1.8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:37)
nenarvuok  tongue.gif  biggrin.gif

ten tas skaiciukas, kur yra 1.8 ir 1.4 matyt skirias... kiek esu skaicius, - kuo mazesnis - tuo nuotraukos sviesesnes... tai vat palyginimui kitinis 3.5, o standartinis 50-kas - 1.8  smile.gif

su skaiciais tai taip,bet va prie daugumos obj.ir raides visokios dar rasosi ir berods jos irgi svarbios ir gal net labai biggrin.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
Ediper, man ta antra kažkuo patraukli labai 4u.gif

o objektyvą turiu aiškiai kitinį... gal kada užaugsiu geresniam biggrin.gif
Atsakyti
Laba ..

as nuo pat ryto ne dirbu, bet mokaus fokusuot lotuliukas.gif prie to paties dar draugo gimtadieni bandau organizuoti sekanti sestadieni doh.gif

as objektyvus turiu 2 vienas 75-300mm zoominis, kitas 28-90mm ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 16 sausio 2009 - 12:43
QUOTE(ediper @ 2009 01 16, 12:40)
su skaiciais tai taip,bet va prie daugumos obj.ir raides visokios dar rasosi ir berods jos irgi svarbios ir gal net labai  biggrin.gif  g.gif  blush2.gif

niu tai tep tep - stabilizacija i vsio takoje... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 16, 13:41)
Ediper, man ta antra kažkuo patraukli labai  4u.gif

4u.gif smagu ,kad nors kazkam biggrin.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 16, 13:41)

as objektyvus turiu 2 vienas 75-300mm zoominis, kitas 28-90mm  ax.gif  blush2.gif

oba! as tokius irgi planuoju pirktis,bet vis kazkaip jauciuosi ju neverta blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:42)
niu tai tep tep - stabilizacija i vsio takoje...  cool.gif

o tam uz 399lt yra autofokusas?
Atsakyti
Siaubas doh.gif Įtariu lauksiu kol bus kokia akcija biggrin.gif perki fotiką - kitinis dovanų thumbup.gif

Tik va reik susigalvot į kokį objektyvą žvalgytis dar be kitinio rolleyes.gif 50 tuką turint turbūt aš savo namuose ant lubų turėčiau ropštis lotuliukas.gif norėčiau tokio universalesnio varianto. Kaži ar tokių būna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 16 sausio 2009 - 12:49
QUOTE(ediper @ 2009 01 16, 12:46)

o tam uz 399lt yra autofokusas?

aha smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 16, 12:46)
Siaubas  doh.gif  Įtariu lauksiu kol bus kokia akcija biggrin.gif perki fotiką - kitinis dovanų  thumbup.gif

tai jei perki komplekta - tai jis ir skaitos dovanu hihihi.gif (atseit biggrin.gif )
Atsakyti
Siaubas  doh.gif  Įtariu lauksiu kol bus kokia akcija biggrin.gif perki fotiką - kitinis dovanų  thumbup.gif

jei jau svajot tai... geriau perki fotiką ir 50ukas dovanų biggrin.gif
Atsakyti

o tai jau rimtai sumastei? mirksiukas.gif as ziuriu, jei cia dar kalbesit -tai ri as netycia galiu saskaita istustint doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 16, 13:50)
o tai jau rimtai sumastei? mirksiukas.gif  as ziuriu, jei cia dar kalbesit -tai ri as netycia galiu saskaita istustint doh.gif  lotuliukas.gif

Aš jau seniausiai mąstau, tik dabar jau rimtai žvalgausi, kad nebūtų paskui paskutinės minutės pirkinys biggrin.gif O šiaip planuoju vasaros vidury, pabaigoj pirkt..žėsiu kaip čia man gausis ax.gif
Atsakyti