Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(julima @ 2009 01 16, 12:46)

Ediper

Pirmajam portretuke kompozicija man nelabai patinka.Vienas krastas nuotraukos toks sunkus atrodo.

Antrasis..irgi nelabai.Truksta man akytes antros.

bet "Lialius" grazuolis.Smagu su tokiais modeliais dirbti.

4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 01 16, 12:49)
ediper, o man antroji foto kazkuom idomi mirksiukas.gif labai tiktu, jei butu pvz pirmieji dantukai ar kazkas pan mirksiukas.gif

4u.gif
lauksim tokio konkurso SM'e biggrin.gif
Atsakyti
O kaip manot, ar geriau rinktis kitinį objektyvą prie fotiko perkant, ar 50-tuką? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 16 sausio 2009 - 11:57
QUOTE(Stikline @ 2009 01 16, 11:56)
O kaip manot, ar geriau rinktis kitinį objektyvą prie fotiko perkant, ar 50-tuką?  g.gif

geriau abu biggrin.gif nezinau znk, ka tau geriau patart... ziurint kokie tavo tikslai... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 12:59)
geriau abu  biggrin.gif  nezinau znk, ka tau geriau patart... ziurint kokie tavo tikslai...  ax.gif

Nežinau biggrin.gif sunku pasakyt..kai neišbandęs nei to, nei ano. Tik galvoju ar to kitinio reikia, ar išvis neverta jo pirkt g.gif
Atsakyti
O kaip manot, ar geriau rinktis kitinį objektyvą prie fotiko perkant, ar 50-tuką?  g.gif

va va man irgi idomu, visai jau susiveliau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 01 16, 10:46)
niu ryztuosi ir as idet pora portretu jusu teismui ,tas antras tai zinau,kad nestandartinis ir seseliai,ir WB grybauja  doh.gif bet man toks fainas  wub.gif

Pirma foto man labai grazi, o antroj foto labai jau noretuti matyti abi akytes 4u.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 16, 12:02)
Nežinau biggrin.gif sunku pasakyt..kai neišbandęs nei to, nei ano. Tik galvoju ar to kitinio reikia, ar išvis neverta jo pirkt  g.gif

As kai pirkau fotoaparata, tai kitini man dave dovanu (tai buvo pries Kaledas), ir papildomai dar nusipirkau 50-tuka ax.gif
Atsakyti
nzn net ka jums atsakyt.... rimtai... as pirkau su kitiniu - kadangi kitokio neturejau - fotkinau su juo... ir negaliu pasakyt, kad labai jau nepatenkinta... ax.gif vienintelis minusas, kuri iziurejau savo neprofesionalia akim - kad foto palygint tamsios gaudavos be to ribotos diafragmos atverimo galimybes... ax.gif

o 50 tuko siauriesnis matymo kampas - tai jau minejau, kad vaiku kambary kartais reik lipt ant sienu, kad sutalpint biggrin.gif bet spalvos man kol kas labai labai patinka... wub.gif tiesa - dar tik adaptacijos periodas - tai nenoriu baisulingai girt biggrin.gif

dar kai kas gali uzskaityt uz minusa, kad ner zoomo ... tarkim peizazams nelabai tiks jis...

siaip is principo, esant ribotam biudzetui, as esu uz kitini, kol "atmusit ranka", o paskui jau labai aiskiai bus matyt, ko noris labiau... ax.gif

zdz - tiek mano neprofesionalios nuomones... ax.gif
Atsakyti

nemanau, kad vien 50-ko uztektu cool.gif
siaip veidrodi perki, tai cia kaip su masina -tolesnes investicijos garantuotos tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 16, 13:02)
Nežinau biggrin.gif sunku pasakyt..kai neišbandęs nei to, nei ano. Tik galvoju ar to kitinio reikia, ar išvis neverta jo pirkt  g.gif

as tai galvoju,kad kitinis (bent jau koki turiu as doh.gif tai visai nereikalingas )... tik tiek ,kad dabar turiu supratima ,kokiu man papildomu objektyvu reiketu ir aisku ,mazesne investicija reikejo daryt,kai pirkau body,nes jei is kart dar ir objektyva uz koki £500,tai ohoho kokia sumele,ypac kai nefotografuojanciam zmogui biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 13:08)
Pirma foto man labai grazi, o antroj foto labai jau noretuti matyti abi akytes 4u.gif
As kai pirkau fotoaparata, tai kitini man dave dovanu (tai buvo pries Kaledas), ir papildomai dar nusipirkau 50-tuka ax.gif

4u.gif uz komentara smile.gif
o kiek pas jus 50-kai kainuoja?
jus vis kalbat,kad Nikon brangesni priedai g.gif niu bet turbut tik ne uk doh.gif
Atsakyti
Canonui kainuoja 399.00, kitinis atskirai nuo body 299.00

va cia visas kainas galima pamatyt:
http://www.vilbrafot...ndex.php?id=122
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 sausio 2009 - 12:22
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 13:19)
Canonui kainuoja 399.00,  kitinis atskirai nuo  body 299.00

va cia visas kainas galima pamatyt:
http://www.vilbrafot...ndex.php?id=122

4u.gif
http://www.vilbrafot...id=122&pid=4593