Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 01 16, 10:15)
As turiu mada tokia,kad pirma isigyju o paskui pradedu galvoti ar man tikrai reikejo,o paskui ka cia dabar daryti su isigytu daiktu doh.gif Ir su katinu taip buvo ir su vyru ir su akvariumu ir dabar su fotiku tas pats.Nepasimokau is klaidu nei uz ka.Tik isigijus sita fotika ir pradejus  dometis, tai pirma karta isgirdau apie veidrodinius aparatus. doh.gif

blush2.gif drinks_cheers.gif bet kai sita pirkom buvo draugelis kuris nusimano as turejau tik keleta isakymu norejau live wiev,dulkiu nusivalymas privalumas,platesnis lcd,dust deduction''as'',dar plius nturejo but extra batarke,ir krepsys o nenorejau isleist daugiau nei 200lt biggrin.gif taip ir gavos biggrin.gif tik dabar reikia daug mokintis kad viska ismokciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 01 16, 10:29)
tai parodyk  bigsmile.gif

Cia tik pabandymai kaip naudoti nuotrauku koregavimo programas smile.gif , nieko ypatingo neparodysiu

user posted image
Atsakyti
niu ryztuosi ir as idet pora portretu jusu teismui ,tas antras tai zinau,kad nestandartinis ir seseliai,ir WB grybauja doh.gif bet man toks fainas wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 15, 16:30)
nzn... as cia neseniai fotografavau kaledu eglute.. privariau pilna 2gb kortele - t.y. apie 500 jpg kadru - dar kazkiek vietoj tryniau... tai man rode, kad isnaudotas trecdalis baterijos... aisku fotkinau tai be blico...  ax.gif

nu tai pas tavi gi veidrodis tongue.gif

QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 09:54)
As vel su klausimais  biggrin.gif Peperoni, kur tu radai va tokia forma

photoscape galima ir det viena foto salia kitos per compose, berods vadinas mirksiukas.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 16, 09:55)
o aš darbe nukrovinėjau foto su kabeliu, ir palikau tą kabelį, tai valytoja valydama kabinetą kažkaip sugebėjo kabelį apgadint  doh.gif su siurbliu gal užvažiavo, nes antgalis dabar kreivas...

mano mergina maziuke budama, dar kol ropinejo, tai buvo apgrauzus iki neveikimo doh.gif lotuliukas.gif teko man pirkt korteliu skaitytuva biggrin.gif bet labai geras daiktas siaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 16, 11:15)
As turiu mada tokia,kad pirma isigyju o paskui pradedu galvoti ar man tikrai reikejo,o paskui ka cia dabar daryti su isigytu daiktu doh.gif Ir su katinu taip buvo ir su vyru ir su akvariumu ir dabar su fotiku tas pats.Nepasimokau is klaidu nei uz ka.Tik isigijus sita fotika ir pradejus  dometis, tai pirma karta isgirdau apie veidrodinius aparatus. doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai tu esi prekybininku dziaugsmas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 10:37)
Cia tik pabandymai kaip naudoti nuotrauku koregavimo programas smile.gif , nieko ypatingo neparodysiu

j/b - tai per pilkas... g.gif

QUOTE(ediper @ 2009 01 16, 10:46)
niu ryztuosi ir as idet pora portretu jusu teismui ,tas antras tai zinau,kad nestandartinis ir seseliai,ir WB grybauja   doh.gif bet man toks fainas  wub.gif

abejose su wb negerai - nes abejoju ar maziukes veidukas tokios intensyvios spalvos... g.gif plius kazkodel ant jo matosi daug triuksmu g.gif gal karpei stipriai? g.gif
ir kompoziciskai man ne viena nesiziuri - nors blakstienos tai pribloskiancios... wub.gif turi labai gera modeliuka thumbup.gif nenustok jo kankint biggrin.gif - ir tau tikrai pavyks 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 16, 10:56)
nu tai pas tavi gi veidrodis tongue.gif

atsiprasau... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 sausio 2009 - 11:12
QUOTE(inesaS @ 2009 01 16, 10:02)
Bet zinokit supratau,kad myliu savo fotika,nes labai gaila pasidare.O kai dar pasiziurejau kiek kiti fotikai kainuoja,tai isvis vos napsiverkiau doh.gif

man tai pavyksta ką gerai nupleškint, tada ir fotikas geras ir veidrodiniui lyg anksti dar smile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 01 16, 10:29)
as jei pirksiu veidrodini, (kurio labai labai noriu  biggrin.gif )  tai mastau apie universalu objektyva 18-200mm, nes vis tiek daugumoj gamta fotkinu  rolleyes.gif o portretam turbut irgi tiks  ax.gif

universalių nėra, vistiek kažkam netiks smile.gif o be to man rodos tokie būna didesni ir sunkesni g.gif

Man ediper portrete antram tai dantukas perliukai patiko wub.gif tik tada gaunasi kad lyg ir akys akcentas, lyg ir dantukai g.gif ir tas juodas daiktas rankoj blaško g.gif bet ryškumas tai labai geras thumbup.gif va pirmoi tai fokusas į bliuskutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 12:12)
j/b - tai per pilkas...  g.gif
abejose su wb negerai - nes abejoju ar maziukes veidukas tokios intensyvios spalvos...  g.gif  plius kazkodel ant jo matosi daug triuksmu  g.gif  gal karpei stipriai?  g.gif
ir kompoziciskai man ne viena nesiziuri - nors blakstienos tai pribloskiancios...  wub.gif  turi labai gera modeliuka  thumbup.gif  nenustok jo kankint biggrin.gif - ir tau tikrai pavyks  4u.gif
atsiprasau...  blush2.gif  biggrin.gif

Aciu uz komentara 4u.gif
zinok raudonas tai tikrai buvo,nes buvo nudegusi ,ta pirma foto nei mm nekirpta ...
o man kompozicikai jos abi butent ir kabina cool.gif tokiu standartiniu (siek tiek sonu,ar vaikas is apacios zvelgia i objektyva irgi turiu mirksiukas.gif )
del modeliuko tai ji tikrai gera,tik visad kai pamato,kad fotografuoju ,bega artyn ir ziuri tiesiai i objektyva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 01 16, 12:35)

Man ediper portrete antram tai dantukas perliukai patiko  wub.gif tik tada gaunasi kad lyg ir akys akcentas, lyg ir dantukai g.gif ir tas juodas daiktas rankoj blaško g.gif bet ryškumas tai labai geras  thumbup.gif va pirmoi tai fokusas į bliuskutę  ax.gif

4u.gif uz komentara smile.gif
drinks_cheers.gif
tas juodas daiktas fotoaparato dirzas biggrin.gif ji megsta is manes ji griebti doh.gif
Atsakyti
Ediper - svarbu tau patinka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 12:41)
Ediper - svarbu tau patinka  mirksiukas.gif  4u.gif

patinka ir ne vien del modelio blush2.gif ji visur man grazi wub.gif turbut as irgi turiu ne visai standartini skoni unsure.gif is tikro tai idomu suzinoti ka kiti galvoja,mato , tavo megstamoj foto blush2.gif
Laaabai Aciu pakomentavusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 16, 10:15)

Oi ...net prunkstelejau. lotuliukas.gif

Atsiprasau,kad taip isibraunu,bet jau skaitineju jusu tema senokai,tai jauciuosi kaip "saviake".
Saunuoles merginos.Smagiai darbuojates.

Ediper

Pirmajam portretuke kompozicija man nelabai patinka.Vienas krastas nuotraukos toks sunkus atrodo.

Antrasis..irgi nelabai.Truksta man akytes antros.

bet "Lialius" grazuolis.Smagu su tokiais modeliais dirbti.
Atsakyti
ediper, o man antroji foto kazkuom idomi mirksiukas.gif labai tiktu, jei butu pvz pirmieji dantukai ar kazkas pan mirksiukas.gif
Atsakyti