Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 13:11)
Skaiciau zinutes is jo gautas, man to pakako isitikinti ir dar priedo tas jos pasikeitimas staigus.

O ką rašė? blush2.gif
Atsakyti
Baikit apie tas skyrybas!!!! Jei bus tai kas neisvengiama, isvarysiu as ja is namu ir sustatysiu vaiku lankymo kalendoriu. Va mano kerstas.

O tai čia kas būtų jei ne skyrybos?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 15, 14:14)
O tai čia kas būtų jei ne skyrybos?

skyrybu pradzia biggrin.gif ir skyrybu procesas testusi ilgai ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 15, 13:12)
Su kuo?  biggrin.gif   bigsmile.gif

Galima man pasakyti biggrin.gif , ai, dzin, pasakysiu - su kvailiu...apskritu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 15 sausio 2009 - 13:16
QUOTE(Agotukas @ 2009 01 15, 14:12)
Šita... O tu nenori veikti gudriau?

Pabandyl lįsti prie to pačio, ką tik išdepiliuoto  rolleyes.gif Jei žmona lieps pipirint kuo toliau, o ne džiaugsis kartu, tai kaip ir aišku  rolleyes.gif O gal ji tau kokį superinį vakarą šiuo metu ruošia, o tu...

Nieko ji man neruosia, nebent tas vakaras pasireiskia tyliu romantiniu knarkimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2009 01 15, 13:15)
Galima man apsakyti  biggrin.gif , ai, dzin, pasakysiu - su kvailiu...apskritu...

Ups, ne apie tą pagalvojau biggrin.gif biggrin.gif Ja ja...

Ir dar nėra ta žmona tokia gudri, jei žinučių neišsitrina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 14:16)
Nieko ji man neruosia, nebent tas vakaras pasireiskia tyliu romantiniu knarkimu  doh.gif

nu jei pareini namo piktas kaip seskas, nekalbi, tai ir pakalbint bijo gal biggrin.gif arba gryztat ponas vidury nakties, kai jau tik knarkima ir galit isgirst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 13:16)
Nieko ji man neruosia, nebent tas vakaras pasireiskia tyliu romantiniu knarkimu  doh.gif

O tu užklupk ją iš netyčių, miegančią bigsmile.gif

Tai ką rašo meilužaiai sms? Nu kaip cekava blush2.gif Gal ten buvo tik - susirinkimas 14 val., atsinešk popierius!
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 01 15, 14:14)
O ką rašė?  blush2.gif

,,kada atsilaisvinsi, labai jau pasiilgau taves" viena is triju man zinomu, pati riebiausia. O isvadas pati padarykit. Cia dienos metu gauta, kai ji dirba.(pamirso istrint)
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 15, 14:16)
Ups, ne apie tą pagalvojau  biggrin.gif  biggrin.gif  Ja ja...

Ir dar nėra ta žmona tokia gudri, jei žinučių neišsitrina  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

arba tose zinutese nera nieko tokio, del ko sveiko proto zmogus galetu itart neistikimybe biggrin.gif pvz esu rasiusi kolegai sms su klausimu - kada rytoj busi - tai vieni suprastu kaip koki slapta pasimatyma, o realiai jo darbo grafikas laisvesnis budavo ir keikvienakart sefas atejes klausdavo manes, kada jis bus, tai is anksto as jo pasiteirauju, kada bus - ka man sefui pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
bus tai kas neisvengiama, isvarysiu as ja is namu ir sustatysiu vaiku lankymo kalendoriu. Va mano kerstas. Bet man reik irodymu, o ne tik mano itarinejimu.

Štai kur šuo pakastas? Iš tiesų skyrybos neišvengiamos, bet jums reikia pančių, kuriais žmoną prie savęs pririšit. Kitaip tariant pateiksit jai ultimatumą arba ji lieka be vaikų ir su meilužiu arba su vaikais ir su jumis....
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 14:19)
,,kada atsilaisvinsi, labai jau pasiilgau taves" viena is triju man zinomu, pati riebiausia. O isvadas pati padarykit. Cia dienos metu gauta, kai ji dirba.(pamirso istrint)

o zinot, kas rase? nes as savo draugei kartais parasau tokio stiliaus sms ir dar brangiaja pavadinu biggrin.gif taigi dar nereiskia, kad cia jos koks slaptas meiluzis raso biggrin.gif
Atsakyti