Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 12:54)
Ne Jus asmeniskai, o Jusu gimine t.y moterys mirksiukas.gif

Ir kokios išvados apie tokį santykių sureguliavimo būdą?
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 01 15, 13:57)
O tai moteršikė savo ego turėti negali???  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Tpfu! Tokiu atveju net ir nugarą nusiskusčiau dry.gif

Geriau sėstum ir pakalbėtum ramiai su žmona, kaip ir buvo pataręs medinis. Tiesiog kas bus, jeigu bus. Na tarkim ji jau buvo ten hmhmh, bet tai dar nereškia, kad tavęs nemyli ir šeima jai nesvarbi. Gal tik pabandė ir nori gyventi toliau. O gal ieško naujų pojūčių. Gal ir ieško su kuo būti neištikimai, ale čia jau ne detektyvo reikia, o pačiam p[amislyti apie savo elgesį smoke.gif

Jau rasiau, kalbos nebus, taskas, o savyje senai viska permastes. Visi mes ne idealai bet jei nukrypai i kita puse tai ir kalte tenka tau.Geriausia kaltinti vyra, jis man neatidus, ir toks ir anoks.Ka belieka daugiau kaltinti, visada rasi miusiuka koki, bet nei meiles nei lovos jai netruksta.Prisieke prie altoriaus tegu dabar ir gyvena ramiai su manim, o nesikraipo i kaire kur gal geriau.Visur gerai kur musu nera.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 14:02)
Jau rasiau, kalbos nebus, taskas, o savyje senai viska permastes.

ar jau susiradot advokata, kuris tvarkys skyrybu dokumentus?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 01 15, 14:02)
ar jau susiradot advokata, kuris tvarkys skyrybu dokumentus?

Ir vel ji tyciojasi
Ne, susiradau privacius detektyvus, kurie pades man isspresti problema ir nuramins mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poseidonas: 15 sausio 2009 - 13:06
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 13:02)
Jau rasiau, kalbos nebus, taskas,

Rašau dabar - šeimos taip pat nebus...Be reikalo švaistot laiką ir pinigus, be reikalo, skyryboms taupykit...
Papildyta:
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 13:05)
Ir vel ji tyciojasi

Kas belieka...
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 13:02)
Jau rasiau, kalbos nebus, taskas, o savyje senai viska permastes. Visi mes ne idealai bet jei nukrypai i kita puse tai ir kalte tenka tau.Geriausia kaltinti vyra, jis man neatidus, ir toks ir anoks.Ka belieka daugiau kaltinti, visada rasi miusiuka koki, bet nei meiles nei lovos jai netruksta.Prisieke prie altoriaus tegu dabar ir gyvena ramiai su manim, o nesikraipo i kaire kur gal geriau.Visur gerai kur musu nera.

Iš kur tu žinai???
Taškas? Tai kam tas detektyvas? Geriau pinigus alimentams atsidėk!

Ir nėra ta tavo žmona tokia protinga, jei susidėjo su... Tyliu tyliu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas: 15 sausio 2009 - 13:08
QUOTE(salve123 @ 2009 01 15, 14:06)
Rašau dabar - šeimos taip pat nebus...Be reikalo švaistot laiką ir pinigus, be reikalo, skyryboms taupykit...

Manau ne man reikes taupyt, o tai kuri save pamatys kitoje roleje ir su kitu glebyje.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 13:05)
Ir vel ji tyciojasi
Ne, susiradau privacius detektyvus, kurie pades man isspresti problema ir nuramins mane.

Kaip nuramins? Kad žmona neištikima? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ką tada darysit? Pabarsit, ji susigės, supras savo klaidą ir vėl bus graži darni šeima? cool.gif biggrin.gif biggrin.gif

O jei ištikima ir sužinos kad sekėt, tai jau tikrai skyrybomis pakvips. kaip jai jaustis, kad jūs ja nepasitikit?
Kita vertus, toks sekimas, gali tapti kaip narkotikas, jums kiekvieną kartą vis reikės naujo patvirtinimo.
Atsakyti
Baikit apie tas skyrybas!!!! Jei bus tai kas neisvengiama, isvarysiu as ja is namu ir sustatysiu vaiku lankymo kalendoriu. Va mano kerstas. Bet man reik irodymu, o ne tik mano itarinejimu. Skaiciau zinutes is jo gautas, man to pakako isitikinti ir dar priedo tas jos pasikeitimas staigus.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 13:08)
Manau ne man reikes taupyt, o tai kuri save pamatys kitoje roleje ir su kitu glebyje.

Šita... O tu nenori veikti gudriau?

Pabandyl lįsti prie to pačio, ką tik išdepiliuoto rolleyes.gif Jei žmona lieps pipirint kuo toliau, o ne džiaugsis kartu, tai kaip ir aišku rolleyes.gif O gal ji tau kokį superinį vakarą šiuo metu ruošia, o tu...
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 01 15, 13:07)
Ir nėra ta tavo žmona tokia protinga, jei susidėjo su... Tyliu tyliu  cool.gif

Su kuo? biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 14:11)
Baikit apie tas skyrybas!!!! Jei bus tai kas neisvengiama, isvarysiu as ja is namu ir sustatysiu vaiku lankymo kalendoriu. Va mano kerstas.

kazin ar po psichiatrines ekspertizes vaikus jums teismas paliks cool.gif o ir siaip - vaikus naudot kaip kersto iranki yra tikrai mylincio ir vaikais besirupinancio tevo pozymis wub.gif
Atsakyti