Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 12:30)

Ka geriau dabar, kad negaliu dirbti ramiai, rankos nekyla niekam. Ir siuloma nesigilinti, nesiaiskinti.

negerai aisku..tikekimes jus suklydote itardamas savaja.. nes kitaip ne tik rankos nebekils darbui sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 15, 13:31)
...zinot geriau tikrai sumusti rankomis ir i atskiras puses tokiu atveju  bye1.gif
neisivaizduoju visa gyvenima persekioti antraja puse ir gyventi kaip niekur nieko  mastau.gif mazochizmu kvepia  doh.gif
nu bet jums geriau zinoti kaip norite gyventi...

as nesiruosiu persekioti visa gyvenima, padesiu taska per savaite su detektyvu pagalba ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 12:32)
Ir kaip gi jie sprendzia tas problemas, kokiu dar budu yra israsta???

jums reikia pabendrauti su vyrais daugiau,ir ne su tais kurie tik pamate kad zmona pagrazejo,puola ja itarinet biggrin.gif doh.gif
nu cia forume yra vyruku protingu...paprasykite ju nuomones happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 12:30)
Kiti nukvanka nuo itarumu, pradeda musti saviskes, vaikai ir seima kencia ir ka tai geriau? Ne.

O dar kiti kalbasi, bendrauja, stengiasi vienas kitą suprasti, išjausti...Bet čia tik tais atvejais, kai skyrybų nesiekiama...
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 15, 12:34)

nu cia forume yra vyruku protingu...paprasykite ju nuomones  happy.gif

Beviltiškas atvejis...autorius jau apsisprendęs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 15 sausio 2009 - 12:38
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 11:50)
Kodel??? Jai labai pasiseke bet manau man nepasiseke...

Kuo jau jai pasisekė? Kad turi tokį paranojišką vyrą? Kuris keršytų mylimam žmogui? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2009 01 15, 13:40)
O dar kiti kalbasi, bendrauja, stengiasi vienas kitą suprasti, išjausti...Bet čia tik tais atvejais, kai skyrybų nesiekiama...
Papildyta:
Beviltiškas atvejis...autorius jau apsisprendęs...

Skyrybos? Neisivaizduoju tokio dalyko.negaleciau manau vien del savo vaikiuku to daryt. O kitas.... ai visai jus mane supynete su tokiom kalbom. As klausiau patarimo apie privacius d o jus nukeliavot i mano dusia g.gif
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2009 01 15, 13:41)
Kuo jau jai pasisekė? Kad turi tokį paranojišką vyrą? Kuris keršytų mylimam žmogui?  g.gif  g.gif

Jus ir kersijat, skaiciau forume.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 12:46)
Skyrybos? Neisivaizduoju tokio dalyko.negaleciau manau vien del savo vaikiuku to daryt. O kitas.... ai visai jus mane supynete su tokiom kalbom. As klausiau patarimo apie privacius d o jus nukeliavot i mano dusia  g.gif

Jei ne skyrybos, tai kaip keršysit, jei sužinosit kad žmona neištikima?

Jus ir kersijat, skaiciau forume.

Keršiju? Kaip? blink.gif Kur jau čia taip paskaitėt? blink.gif
Atsakyti
Skyrybos? Neisivaizduoju tokio dalyko.negaleciau manau vien del savo vaikiuku to daryt. O kitas.... ai visai jus mane supynete su tokiom kalbom. As klausiau patarimo apie privacius d o jus nukeliavot i mano dusia  g.gif

Tai laikas įsisvaizduoti, nes jūsų tyrimo rezultate jos pirmu numeriu...Na, o jei ji jums ištikima, melskitės, kad žmona nesužinotų apie jūsų žygius.. Berods minėjote, kad ji protinga...Va, va...

Na, o jūsų mintis apie kerštą apskritai verta tik temos "pasijuokime..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 15 sausio 2009 - 12:55
QUOTE(alter ego @ 2009 01 15, 13:48)
Jei ne skyrybos, tai kaip keršysit, jei sužinosit kad žmona neištikima?
Keršiju? Kaip?  blink.gif  Kur jau čia taip paskaitėt?  blink.gif

Ne Jus asmeniskai, o Jusu gimine t.y moterys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 12:54)
Ne Jus asmeniskai, o Jusu gimine t.y moterys mirksiukas.gif

Jooo... tai nusileisit/pakilsit iki moterų lygio.. g.gif

Tai neatsakėt, kaip konkrečiai keršysit? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2009 01 15, 13:54)
Tai laikas įsisvaizduoti, nes jūsų tyrimo rezultate jos pirmu numeriu...Na, o jei ji jums ištikima, melskitės, kad žmona nesužinotų apie jūsų žygius.. Berods minėjote, kad ji protinga...Va, va...

Na, o jūsų mintis apie kerštą apskritai verta tik temos "pasijuokime..."

http://www.supermama...howtopic=145669
Tik ji ne temoje pasijuokime, kazkodel?
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 10:14)
Atsiprasau bet as vyras, o ne moteriske ir turiu savo ego. Nesiruosiu susirgti persekiojimo manija ar sizofrenisku pavydumu, turiu zinot ir tiek...

O tai moteršikė savo ego turėti negali??? blink.gif blink.gif blink.gif

Tpfu! Tokiu atveju net ir nugarą nusiskusčiau dry.gif

Geriau sėstum ir pakalbėtum ramiai su žmona, kaip ir buvo pataręs medinis. Tiesiog kas bus, jeigu bus. Na tarkim ji jau buvo ten hmhmh, bet tai dar nereškia, kad tavęs nemyli ir šeima jai nesvarbi. Gal tik pabandė ir nori gyventi toliau. O gal ieško naujų pojūčių. Gal ir ieško su kuo būti neištikimai, ale čia jau ne detektyvo reikia, o pačiam p[amislyti apie savo elgesį smoke.gif
Atsakyti