QUOTE(alter ego @ 2009 02 23, 16:34)
Čia panašiai jeigu namo sienos skyla, tai geriau užsimerksiu ir nieko nedarysiu, gal sugrius o gal ir ne. Jei jau kilo įtarimų (kaltasis nesugebėjo taip nuslėpt kad nekiltų), kodėl neturiu teisės žinoti kas darosi? Pačiai apsispręsti ar dar galima kažką remontuot, ar jau bėgt iš tokio namo? Dėl to norisi pilnesnės informacijos apie situaciją (ir galų gale turiu teisę to norėti), kad pati spręsčiau ar užsimerkti ar ne. Kodėl kažkas turi nuspręsti už mane kas man geriau? Niekas kitas nenugyvens mano gyvenimo, todėl norėčiau pagarbos mano gyvenimo laikui.
Na o jei jau tokie supratingi, ir viskas normalu (nes 90-čiai procentų tai pasirodo normalu) tai nesuprantu kodėl iš karto nesusitariama kad bus einama į šoną, kiek problemų atskristų nes nereikėtų nieko slėpti?
Pritariu. Be to, tas "normalu", manau taikoma tik vyrams. Kai jie eina į šoną - tai atseit, "kitaip nebūna", "tikras vyras turi eit", "tokių, kurie neina nebūna" ir t.t. Bet kai tik moteriškė pavaro per svetimas lovas - visas "normalumas" išgaruoja... Tuomet riksmai, sekliai, skyrybos ir pan. Beje, kiek suprantu, Poseidonas pats yra ar buvo neištikimas, tai tuomet nesupranru, ko jis čia draskosi ir piktinasi?
Papildyta:
QUOTE(GalBut @ 2009 02 23, 17:15)
Galbūt...bet tai nuspręs moteris...nes pas anuos vyras silpnesnioji pusė,drąsus tik keršto planus mintyse modeliuot...nesimpatiškas jis man...ne dėlto,kad ieškojo ragų...o todėl,kad nemoka jų garbingai priimt ir pasikabint...todėl,kad nesusimąsto apie savo įtaką tam procesui...todėl,kad nesupranta jog tai gali nulemti nuo jo nepriklausantys stimulai...todėl,kad mano ęsantis išskirtinis,iš tų ragų nenešiotojų kastos...todėl,kad jo akys kerštu pasruvusios...
Man ir atrodo, kad jis per skystas priimti rimtus sprendimus. Štai ir dabar...kažkur išsitrenkė, atseit saulė smegenis sušildys, jei visai neištirbdys

ir tuomet tai jau vyras spręs. Na, ką gi, lauksim, žiūrėsim...
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2009 02 24, 15:17)
Tai užmaskuoti ragai geriau negu neužmaskuoti? O koks skirtumas, vis tiek ragai tai yra

Kam tada skyrybos, jeigu buvo visai gerai gyvent su užmaskuotais ragais?

Skirtis ne dėl to kad apgaudinėja, bet kad blogai apgaudinėja, mda...

Oiiiiiiii, nugriūsiu tuoj, cha, cha, cha!!!!!!!!!