Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 17:01)
Kam sunku, to ir problemos...  tongue.gif (bent jau suvokt derėjo, kad į antrą Jūsų klausimą net neatsakinėjau)

Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 16:01)
Kam sunku, to ir problemos...  tongue.gif

Man tai vienodai, jokių problemų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 02 23, 17:03)
Man tai vienodai, jokių problemų  tongue.gif

lotuliukas.gif kad skubat reaguojat, tai yra, ko gero...
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 02 21, 08:34)
vaziuoju apie gyvenimo prasme pamastyt i siltus(karstus) krastus.

dar pasiimkit ten budamas kokius kursus apie svelniaja moteriska meile. svelnumo troskimas ne siaip sau atsiranda. kazko nebaisus man tie moteriski pasivaiksciojimai. arba cia as su kokiu dar neatrastu nukrypimu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 02 23, 17:01)
Sakysim grįžti namo iš darbo nelaiku...lauki prie durų ilgiau negu visada...matai sujauktą savo dvigulę lovelę...randi šalia lovos tau nepažįstamų kojinių porą...
Tavo reakcija ir veiksmų planas?....

Pasisveikinu. Paklausiu, kieno? Kas? Ir ramiai einu apmąstyt netikėtumų priežasčių. Tuo pačiu suteikiant ramų laiką antrapusei pasiruošt reikšmingam pokalbiui. Po to - pokalbis, išsiaiškinimas. Ir - skyrybos. Bet kuriuo atveju. Ir ne todėl, kad ragus įtaisė, o tik todėl, kad nesugebėjo užsimaskuot. Toliau - teisiniai dalykai, tik tyliai, ir maksimaliai mažesnėmis sąnaudomis. Gali būt ir kitokie scenarijai, tačiau tai - jau proceso eigoje.
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 16:05)
lotuliukas.gif  kad skubat reaguojat, tai yra, ko gero...

Aa... jūs turbūt geriau žinot, gal dar ir man papasakosit... profesija netyčia ne privatus detektyvas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 02 23, 17:11)
Aa... jūs turbūt geriau žinot, gal dar ir man papasakosit... profesija netyčia ne privatus detektyvas?  lotuliukas.gif

Ką aš žinau, nemanau, kad tiktų ir Jums. Ir profesija mano nėra "netyčinė". Jums galėčiau papsakot tik pasakaitę, kad užmigtumėt, ne daugiau. Kaip ir Jūs man. Va, ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 16:10)
Ir - skyrybos. Bet kuriuo atveju. Ir ne todėl, kad ragus įtaisė, o tik todėl, kad nesugebėjo užsimaskuot. Toliau - teisiniai dalykai, tik tyliai, ir maksimaliai mažesnėmis sąnaudomis. Gali būt ir kitokie scenarijai, tačiau tai - jau proceso eigoje.

Tai užmaskuoti ragai geriau negu neužmaskuoti? O koks skirtumas, vis tiek ragai tai yra biggrin.gif biggrin.gif Kam tada skyrybos, jeigu buvo visai gerai gyvent su užmaskuotais ragais? cool.gif
Skirtis ne dėl to kad apgaudinėja, bet kad blogai apgaudinėja, mda... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 24 vasario 2009 - 13:41
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 17:10)
Pasisveikinu. Paklausiu, kieno? Kas? Ir ramiai einu apmąstyt netikėtumų priežasčių. Tuo pačiu suteikiant ramų laiką antrapusei pasiruošt reikšmingam pokalbiui. Po to - pokalbis, išsiaiškinimas. Ir - skyrybos. Bet kuriuo atveju. Ir ne todėl, kad ragus įtaisė, o tik todėl, kad nesugebėjo užsimaskuot. Toliau - teisiniai dalykai, tik tyliai, ir maksimaliai mažesnėmis sąnaudomis. Gali būt ir kitokie scenarijai, tačiau tai - jau proceso eigoje.
Nelabai suprantu , kam tie "reikšmingi pokalbiai ir išsiaiškinimai" , jei "bet kuriuo atveju-skyrybos"???
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 02 23, 16:34)
Čia panašiai jeigu namo sienos skyla, tai geriau užsimerksiu ir nieko nedarysiu, gal sugrius o gal ir ne. Jei jau kilo įtarimų (kaltasis nesugebėjo taip nuslėpt kad nekiltų), kodėl neturiu teisės žinoti kas darosi? Pačiai apsispręsti ar dar galima kažką remontuot, ar jau bėgt iš tokio namo? Dėl to norisi pilnesnės informacijos apie situaciją (ir galų gale turiu teisę to norėti), kad pati spręsčiau ar užsimerkti ar ne. Kodėl kažkas turi nuspręsti už mane kas man geriau? Niekas kitas nenugyvens mano gyvenimo, todėl norėčiau pagarbos mano gyvenimo laikui.
Na o jei jau tokie supratingi, ir viskas normalu (nes 90-čiai procentų tai pasirodo normalu) tai nesuprantu kodėl iš karto nesusitariama kad bus einama į šoną, kiek problemų atskristų nes nereikėtų nieko slėpti?

Pritariu. Be to, tas "normalu", manau taikoma tik vyrams. Kai jie eina į šoną - tai atseit, "kitaip nebūna", "tikras vyras turi eit", "tokių, kurie neina nebūna" ir t.t. Bet kai tik moteriškė pavaro per svetimas lovas - visas "normalumas" išgaruoja... Tuomet riksmai, sekliai, skyrybos ir pan. Beje, kiek suprantu, Poseidonas pats yra ar buvo neištikimas, tai tuomet nesupranru, ko jis čia draskosi ir piktinasi? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(GalBut @ 2009 02 23, 17:15)
Galbūt...bet tai nuspręs moteris...nes pas anuos vyras silpnesnioji pusė,drąsus tik keršto planus mintyse modeliuot...nesimpatiškas jis man...ne dėlto,kad ieškojo ragų...o todėl,kad nemoka jų garbingai priimt ir pasikabint...todėl,kad nesusimąsto apie savo įtaką tam procesui...todėl,kad nesupranta jog tai gali nulemti nuo jo nepriklausantys stimulai...todėl,kad mano ęsantis išskirtinis,iš tų ragų nenešiotojų kastos...todėl,kad jo akys kerštu pasruvusios...

Man ir atrodo, kad jis per skystas priimti rimtus sprendimus. Štai ir dabar...kažkur išsitrenkė, atseit saulė smegenis sušildys, jei visai neištirbdys karsta.gif ir tuomet tai jau vyras spręs. Na, ką gi, lauksim, žiūrėsim...
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2009 02 24, 15:17)
Tai užmaskuoti ragai geriau negu neužmaskuoti? O koks skirtumas, vis tiek ragai tai yra  biggrin.gif  biggrin.gif  Kam tada skyrybos, jeigu buvo visai gerai gyvent su užmaskuotais ragais?  cool.gif
Skirtis ne dėl to kad apgaudinėja, bet kad blogai apgaudinėja, mda...    g.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif alc.gif Oiiiiiiii, nugriūsiu tuoj, cha, cha, cha!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 23, 17:16)
Ką aš žinau, nemanau, kad tiktų ir Jums. Ir profesija mano nėra "netyčinė". Jums galėčiau papsakot tik pasakaitę, kad užmigtumėt, ne daugiau. Kaip ir Jūs man. Va, ir viskas.  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif desimtukas
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2009 02 24, 14:17)
Tai užmaskuoti ragai geriau negu neužmaskuoti? O koks skirtumas, vis tiek ragai tai yra  biggrin.gif  biggrin.gif  Kam tada skyrybos, jeigu buvo visai gerai gyvent su užmaskuotais ragais?  cool.gif

turejau galvoje sia citata thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 02 24, 14:17)

Kad butu visiem ramu, zmones susigalvojo svingeriu vakarelius....
Atsakyti