Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

Sveiki, ieskau patareju ir (ar) uztareju. Susiduriau manau su daugelius kankinancia situacija, kai itari, kad tavo antra puse pasikeitusi, elgiasi kitaip. Numanau, kad viskame slypi susizavejimas kitu vyru ar dar baisiau, neistikimybe. Zmona labai gudri pas mane, rami ir klaidu nedaro g.gif
Ka manot, gal kreiptis i privacius detektyvus, gal kam teko su tokia situacija susidurt???? verysad.gif
Atsakyti
Smalsumas pražudė katę.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 15, 11:01)
Smalsumas pražudė katę....  cool.gif

Kame cia tai, ne smalsume esme kai isgyveni 14 metu. Iskart supranti kad kazkas netaip, net dazytis kitaip pradejo.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 10:06)
Kame cia tai, ne smalsume esme kai isgyveni 14 metu. Iskart supranti kad kazkas netaip, net dazytis kitaip pradejo.

Nu ir kas? Sako, žmogus keičiasi kas 7 m. rolleyes.gif Galų gale įvairūs mados namai kasmet pristato naujas makiažo tendencijas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cool.gif

O pats tai jau šventas per 14 m. buvot?
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 09:50)
Sveiki, ieskau patareju ir (ar) uztareju. Susiduriau manau su daugelius kankinancia situacija, kai itari, kad tavo antra puse pasikeitusi, elgiasi kitaip. Numanau, kad viskame slypi susizavejimas kitu vyru ar dar baisiau, neistikimybe. Zmona labai gudri pas mane, rami ir klaidu nedaro  g.gif
Ka manot, gal kreiptis i privacius detektyvus, gal kam teko su tokia situacija susidurt????  verysad.gif

Koks tikslas jums žinoti kas visame tame slypi? Ką darysite, kai sužinosite atsakymą:
1. Žmona jums neištikima.
2. Žmona jums ištikima.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 15, 11:10)
Koks tikslas jums žinoti kas visame tame slypi? Ką darysite, kai sužinosite atsakymą:
1. Žmona jums neištikima.
2. Žmona jums ištikima.

Atsiprasau bet as vyras, o ne moteriske ir turiu savo ego. Nesiruosiu susirgti persekiojimo manija ar sizofrenisku pavydumu, turiu zinot ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 10:14)
Atsiprasau bet as vyras, o ne moteriske ir turiu savo ego. Nesiruosiu susirgti persekiojimo manija ar sizofrenisku pavydumu, turiu zinot ir tiek...

Kad jūs vyras, tai aš supratau. Vyrai paprastai analizuoja savo ir kitų žmonių veiksmus ir šios analizės pagrindu planuoja ateitį.
Taigi ar žinote ką darysite 1 ir 2 variantu?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 15, 11:10)
Nu ir kas? Sako, žmogus keičiasi kas 7 m.  rolleyes.gif Galų gale įvairūs mados namai kasmet pristato naujas makiažo tendencijas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  cool.gif

O pats tai jau šventas per 14 m. buvot?

kazkada zavejausi kaimyne....bet...Ne manyje cia esme. Mados lotuliukas.gif cia lengvatikiams toks pasakymas, super tvarkingai (higieniskai) viska nusiskusti irgi nauja mada??? (gal neper grubiai as cia) bet tai teisybe blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 01 15, 11:16)
Kad jūs vyras, tai aš supratau. Vyrai paprastai analizuoja savo ir kitų žmonių veiksmus ir šios analizės pagrindu planuoja ateitį.
Taigi ar žinote ką darysite 1 ir 2 variantu?

Nezinau
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 10:19)
Nezinau

Pasikalbėkit apie tai su savo žmona. Be pykčio. Tiesiog apie tai, kaip jūs gyvenate, kaip bendraujate. Tiesiog normaliai pasikalbėkite. Kaip du suaugę ir protingi žmonės. Tuomet arba jūs surasite atsakymą į mano užduotą klausimą, arba nebereikės jo uždavinėti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 15, 11:22)
Pasikalbėkit apie tai su savo žmona. Be pykčio. Tiesiog apie tai, kaip jūs gyvenate, kaip bendraujate. Tiesiog normaliai pasikalbėkite. Kaip du suaugę ir protingi žmonės.  Tuomet arba jūs surasite atsakymą į mano užduotą klausimą, arba nebereikės jo uždavinėti.

Nu jau aciu ne, tokiu patarimu nepasinaudosiu.Kas pasikeis, atsides kazkas velesniam laikui, ar atsargesne pasidarys, ar paims ir vel viskas bus kaip buve gerai iki kito karto...ne, turiu zinot kas vyksta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poseidonas: 15 sausio 2009 - 10:29
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 10:29)
Kas pasikeis, atsides kazkas velesniam laikui, ar atsargesne pasidarys, ar paims ir vel viskas bus kaip buve gerai iki kito karto...ne, turiu zinot kas vyksta....

Na ji jums neištikima. Dabar žinote. Ir kas iš to?
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 10:19)
kazkada zavejausi kaimyne....bet...Ne manyje cia esme. Mados  lotuliukas.gif cia lengvatikiams toks pasakymas, super tvarkingai (higieniskai) viska nusiskusti irgi nauja mada??? (gal neper grubiai as cia) bet tai teisybe  blush2.gif

Aišku nauja/sena mada, čia kaip pažiūrėsi biggrin.gif biggrin.gif O gal pas jus viskas per tiek metų pernelyg nurimę, tai žmona nusprendė paprovokuot smile.gif
Atsakyti