AČIŪ man atrodo, kad mūza grįš, širdis sušilo, ačiū už dovanas, skolinga neliksiu
Kaar, nuostabi esi šeimininkė, jaučiausi kaip šimtąjį kartą pas tave , prašysiu varškės pyrago recepto
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 17, 00:12)
AČIŪ man atrodo, kad mūza grįš, širdis sušilo, ačiū už dovanas, skolinga neliksiu
Kaar, nuostabi esi šeimininkė, jaučiausi kaip šimtąjį kartą pas tave , prašysiu varškės pyrago recepto
ACIU VISOMS KAD BUVOT, BUVO NEREALIAI FAINA u
o varskes pyraga tai dome kepe ir siltuteli dar atsiveze juo ir mano vyras liko suzavetas tikrai reiks recepto uzklaust
Prašyčiau abiejų pyragų receptukus
Tikrai labai labai vakaras geras buvo, bet jau mažiukė tooookia baliauna
Tikrai labai labai vakaras geras buvo, bet jau mažiukė tooookia baliauna
Ir as nors labai trumpai, bet labai chiotkai pasibuvau... Tik kazkaip praklausiau, kad jus ten dar dovanelem kazkokiom keiciates...
KAAR, tavo namuciai man labai labai patiko. Tokie jaukus ir silti. O jau vaizdas i upe. Isivaizduoju kaip grazu pas jus diena, vasaros metu, kai saulute sviecia ir paupiai visi gelem apauge...
Vyrui grizusi pasakojau, kokia meili tavo dukryte. Tai jis ako, jei zinociau kad tikrai trecias vaikas busmergaite, tai ir dabar noreciau... As ir pati mergaites uzsimaniau ziauriai...
O del varskes pyrago. Paleiskite SM paieskoje SUPER SKANUS VARSKES PYRAGAS ir rasite sita recepciuka. As pati ji taip atradau pries nnnn metu ir pasitalpino jis mano greiciausiai ir lengviausiai kepamu pyragu penkettuke
O KAAR receptuko, tai noreciau...
KAAR, tavo namuciai man labai labai patiko. Tokie jaukus ir silti. O jau vaizdas i upe. Isivaizduoju kaip grazu pas jus diena, vasaros metu, kai saulute sviecia ir paupiai visi gelem apauge...
Vyrui grizusi pasakojau, kokia meili tavo dukryte. Tai jis ako, jei zinociau kad tikrai trecias vaikas busmergaite, tai ir dabar noreciau... As ir pati mergaites uzsimaniau ziauriai...
O del varskes pyrago. Paleiskite SM paieskoje SUPER SKANUS VARSKES PYRAGAS ir rasite sita recepciuka. As pati ji taip atradau pries nnnn metu ir pasitalpino jis mano greiciausiai ir lengviausiai kepamu pyragu penkettuke
O KAAR receptuko, tai noreciau...
nors vakarėlis buvo tik vakare...- bet aš dalyvavau "beveik visą nakti" Įspūdžių begalė.... vis varčiau servetėles..., čiupinėjau nuostabius darbelius... ir vis bandžiau prisiminti kokiu laku jie ten nulakuoti
net pyragų kvapą dar jaučiu.. (būtinai reikalingi receptukai )
čia pas mus gavosi vakarėlis dvigubai teminis
Na, o šeimininkams PAGARBA
P.S mitas, kad Kauniečiai nedraugiški ir pasikėlę - SUGRIAUTAS
net pyragų kvapą dar jaučiu.. (būtinai reikalingi receptukai )
čia pas mus gavosi vakarėlis dvigubai teminis
Na, o šeimininkams PAGARBA
P.S mitas, kad Kauniečiai nedraugiški ir pasikėlę - SUGRIAUTAS
Sveikos.
Seniai skaitinėju temas apie dekupažą. Kai ką pabandau retkarčiais ir pati. Bet stebuklai kol kas neišeina.
Labai dėkinga už neseniai pasidalintas idėjas, kaip užklijuoti didelį gabalą servetėlės be raukšlių. Tai niekad neišeidavo.
Šiandien kaip tik baigiau vaikišką dėžutę. Negaliu pasigirti, kad išėjo visai be raukšlės, bet beveik ir tuo noriu pasidžiaugti. Ačiū, kad dalinatės patirtimi.
Jaučiu, kad trūksta dailės žinių, o gal iš vis neduota tam kažkokio jausmo. todėl su šešėliais man irgi tragiškai gaunasi. Čia vienas iš bandymų :
Matyt ir man teks pas Gulbę į svečius prašytis, nes irgi gyvenu kažkur netoliese.
Seniai skaitinėju temas apie dekupažą. Kai ką pabandau retkarčiais ir pati. Bet stebuklai kol kas neišeina.
Labai dėkinga už neseniai pasidalintas idėjas, kaip užklijuoti didelį gabalą servetėlės be raukšlių. Tai niekad neišeidavo.
Šiandien kaip tik baigiau vaikišką dėžutę. Negaliu pasigirti, kad išėjo visai be raukšlės, bet beveik ir tuo noriu pasidžiaugti. Ačiū, kad dalinatės patirtimi.
Jaučiu, kad trūksta dailės žinių, o gal iš vis neduota tam kažkokio jausmo. todėl su šešėliais man irgi tragiškai gaunasi. Čia vienas iš bandymų :
Matyt ir man teks pas Gulbę į svečius prašytis, nes irgi gyvenu kažkur netoliese.
Tikrai smagiai vakar pasibuvom net nesitikejau labai smagu buvo susipazinti su likimo sesem ačiū uz priemima, siltus pyragus, geras nuotaikas ir pasidalinta patirtim aisku, ačiū ir už serveteles
Tikriausiai pirmadieni dar ateisiu pas bite ir tikriausiai irisas(salia bites sedejo, bet neisidemejau niko )
Lachese, nesijausk skolinga atsimink musu susitarima
Tikriausiai pirmadieni dar ateisiu pas bite ir tikriausiai irisas(salia bites sedejo, bet neisidemejau niko )
Lachese, nesijausk skolinga atsimink musu susitarima
QUOTE(AudraB @ 2009 01 17, 14:46)
Labukas, gal galit pasakyti kur yra Vilniuj senamiesti parduotuve nauja dekupazo, kur daug serveteliu yra pirkt, niekaip nerandu dabar internete
Labas, žinau senamiestyje Anabelės pasaulis, Le Carte, gal kuri iš jų?
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 17, 13:42)
Labas, žinau senamiestyje Anabelės pasaulis, Le Carte, gal kuri iš jų?
Ai va Le carte , aciu tau dabar jau susiieskosiu
Regis, smagus meet'as buvo
panašiai turbūt , gal daugiau įvairesnių firmų prekių yra, nes pvz. iš Ferrario LT turbūt tik dažus mačiau, o sendintojų lyg ir nėra , marabu vėl velnias žino kur LT prekiauja, ne rankdarbių parduotuvėse ir pan.
Smagi dėžutė vaikučiams
Mano sūnelis užsiprašęs su šia servetėle padaryt jam ką nors, bet vis neprisiruošiu, tai dėžutės tinkamos neturiu, tai dar kas ...
QUOTE(IF... @ 2009 01 16, 23:15)
, o tai gal dar ten ko nors gero yra, ko čia neturim?
panašiai turbūt , gal daugiau įvairesnių firmų prekių yra, nes pvz. iš Ferrario LT turbūt tik dažus mačiau, o sendintojų lyg ir nėra , marabu vėl velnias žino kur LT prekiauja, ne rankdarbių parduotuvėse ir pan.
QUOTE(Kerpena @ 2009 01 17, 10:23)
Šiandien kaip tik baigiau vaikišką dėžutę.
Smagi dėžutė vaikučiams
Mano sūnelis užsiprašęs su šia servetėle padaryt jam ką nors, bet vis neprisiruošiu, tai dėžutės tinkamos neturiu, tai dar kas ...
pirma karta bandziau vienkomponenti sendinima, ir iskilo klausimas, gal yra kokia gudrybe kaip tolygiai uztept dazus (turiu galvoj antra dazu sluoksni) teptuku? Nes per teptuko brukstelejima intensyvesnis tonas pradzioje, paskui svieseja...o tept reikia ant greicio ir rasoma netept dazu antru sluoksniu... ?