Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

AČIŪ wub.gif wub.gif wub.gif man atrodo, kad mūza grįš, širdis sušilo, ačiū už dovanas, skolinga neliksiu rolleyes.gif

Kaar, nuostabi esi šeimininkė, jaučiausi kaip šimtąjį kartą pas tave , prašysiu varškės pyrago recepto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 17, 00:12)
AČIŪ wub.gif  wub.gif  wub.gif  man atrodo, kad mūza grįš, širdis sušilo, ačiū už dovanas, skolinga neliksiu  rolleyes.gif

Kaar, nuostabi esi šeimininkė, jaučiausi kaip šimtąjį kartą pas tave , prašysiu varškės pyrago recepto  blush2.gif

ACIU VISOMS KAD BUVOT, BUVO NEREALIAI FAINA u 4u.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

o varskes pyraga tai dome kepe smile.gif ir siltuteli dar atsiveze bigsmile.gif juo ir mano vyras liko suzavetas smile.gif tikrai reiks recepto uzklaust
Atsakyti
Prašyčiau abiejų pyragų receptukus thumbup.gif
Tikrai labai labai vakaras geras buvo, bet jau mažiukė tooookia baliauna thumbup.gif
Atsakyti
Ir as nors labai trumpai, bet labai chiotkai pasibuvau... wub.gif Tik kazkaip praklausiau, kad jus ten dar dovanelem kazkokiom keiciates... g.gif

KAAR, tavo namuciai man labai labai patiko. Tokie jaukus ir silti. O jau vaizdas i upe. Isivaizduoju kaip grazu pas jus diena, vasaros metu, kai saulute sviecia ir paupiai visi gelem apauge...

Vyrui grizusi pasakojau, kokia meili tavo dukryte. Tai jis ako, jei zinociau kad tikrai trecias vaikas busmergaite, tai ir dabar noreciau... smile.gif As ir pati mergaites uzsimaniau ziauriai... rolleyes.gif

O del varskes pyrago. Paleiskite SM paieskoje SUPER SKANUS VARSKES PYRAGAS ir rasite sita recepciuka. As pati ji taip atradau pries nnnn metu ir pasitalpino jis mano greiciausiai ir lengviausiai kepamu pyragu penkettuke mirksiukas.gif

O KAAR receptuko, tai noreciau...
Atsakyti
nors vakarėlis buvo tik vakare...- bet aš dalyvavau "beveik visą nakti" doh.gif Įspūdžių begalė.... vis varčiau servetėles..., čiupinėjau nuostabius darbelius... ir vis bandžiau prisiminti kokiu laku jie ten nulakuoti doh.gif
net pyragų kvapą dar jaučiu.. (būtinai reikalingi receptukai g.gif )
čia pas mus gavosi vakarėlis dvigubai teminis mirksiukas.gif
Na, o šeimininkams PAGARBA

P.S mitas, kad Kauniečiai nedraugiški ir pasikėlę - SUGRIAUTAS bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugu: 17 sausio 2009 - 09:28
Sveikos.
Seniai skaitinėju temas apie dekupažą. Kai ką pabandau retkarčiais ir pati. Bet stebuklai kol kas neišeina. blush-anim-cl.gif

Labai dėkinga už neseniai pasidalintas idėjas, kaip užklijuoti didelį gabalą servetėlės be raukšlių. Tai niekad neišeidavo.
Šiandien kaip tik baigiau vaikišką dėžutę. Negaliu pasigirti, kad išėjo visai be raukšlės, bet beveik ir tuo noriu pasidžiaugti. Ačiū, kad dalinatės patirtimi. aciuks.gif
user posted image user posted image

Jaučiu, kad trūksta dailės žinių, o gal iš vis neduota tam kažkokio jausmo. todėl su šešėliais man irgi tragiškai gaunasi. Čia vienas iš bandymų :
user posted image
Matyt ir man teks pas Gulbę į svečius prašytis, nes irgi gyvenu kažkur netoliese. biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai smagiai vakar pasibuvom wub.gif net nesitikejau rolleyes.gif labai smagu buvo susipazinti su likimo sesem laugh.gif ačiū uz priemima, siltus pyragus, geras nuotaikas ir pasidalinta patirtim wub.gif wub.gif aisku, ačiū ir už serveteles aciuks.gif
Tikriausiai pirmadieni dar ateisiu pas bite ir tikriausiai irisas(salia bites sedejo, bet neisidemejau niko blush2.gif)
Lachese, nesijausk skolinga mirksiukas.gif atsimink musu susitarima 4u.gif
Atsakyti
Labukas, gal galit pasakyti kur yra Vilniuj senamiesti parduotuve nauja dekupazo, kur daug serveteliu yra pirkt, niekaip nerandu dabar internete
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 01 17, 14:46)
Labukas, gal galit pasakyti kur yra Vilniuj senamiesti parduotuve nauja dekupazo, kur daug serveteliu yra pirkt, niekaip nerandu dabar internete

Labas, žinau senamiestyje Anabelės pasaulis, Le Carte, gal kuri iš jų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 17 sausio 2009 - 13:46
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 17, 13:42)
Labas, žinau senamiestyje Anabelės pasaulis, Le Carte, gal kuri iš jų?  smile.gif

Ai va Le carte , aciu tau dabar jau susiieskosiu thumbup.gif
Atsakyti
Regis, smagus meet'as buvo bigsmile.gif

QUOTE(IF... @ 2009 01 16, 23:15)
drinks_cheers.gif , o tai gal dar ten ko nors gero yra, ko čia neturim?

panašiai turbūt smile.gif , gal daugiau įvairesnių firmų prekių yra, nes pvz. iš Ferrario LT turbūt tik dažus mačiau, o sendintojų lyg ir nėra g.gif , marabu vėl velnias žino kur LT prekiauja, ne rankdarbių parduotuvėse unsure.gif ir pan.

QUOTE(Kerpena @ 2009 01 17, 10:23)
Šiandien kaip tik baigiau vaikišką dėžutę.

Smagi dėžutė vaikučiams wub.gif

Mano sūnelis užsiprašęs su šia servetėle padaryt jam ką nors, bet vis neprisiruošiu, tai dėžutės tinkamos neturiu, tai dar kas blush2.gif smile.gif ...
Atsakyti
pirma karta bandziau vienkomponenti sendinima, ir iskilo klausimas, gal yra kokia gudrybe kaip tolygiai uztept dazus (turiu galvoj antra dazu sluoksni) teptuku? Nes per teptuko brukstelejima intensyvesnis tonas pradzioje, paskui svieseja...o tept reikia ant greicio ir rasoma netept dazu antru sluoksniu... g.gif ?
Atsakyti