Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(gugu @ 2009 01 16, 17:22)
tikrai, matau, kad šeimininkė nesėėdi prie kompo schmoll.gif (nes parašiau i AŽ, prašydama adresiuko, bet nesulaukiu)
Tad prašau ir aš kieno nors, parašykit man adresiuką....Nes reik kol dar nevėlu su vyru mašinyte pasidalinti g.gif

As jau zinau ax.gif tuoj brukstelsiu
Atsakyti
Sveikos, man laaaaaaaaabai reikia protingo patyrusios patarimo g.gif O kliausimas būtų toks:
Ar yra koks skirtumas akrilinių dažų? Čia aš dukros medinę lovytę "tiuningavau", vyro paprašiau akrilinių dažų - tas ir davė, o po viskam skaitau" Skirta vidaus sienų ir lubų dažymui..." Nu jo, o aš čia mat " meną" darau - medį, kad teplioju sau patenkinta.. fool.gif Išsitraukiau dar pora nmedinių daiktų, bet jau dabar rizikuoti nenoriu. Tai gal yra kokie specialus dažai - medžiui ar čia jokio skirtumo?
Iš karto dėkaviju užatsakymus..
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 01 16, 13:24)
Nu zinot, gal reik isiprasyt i svecius pas mam gulbe del seseliavimo  bigsmile.gif
Gal priims  rolleyes.gif

bigsmile.gif
priims priims smile.gif
jetus reiks sugalvot dabar kaip cia tave ismokint unsure.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmado @ 2009 01 16, 18:16)
Sveikos, man laaaaaaaaabai reikia protingo patyrusios patarimo  g.gif  O kliausimas būtų toks:
Ar yra koks skirtumas akrilinių dažų?

jei dazant gerai kimba tai viskas gerai mirksiukas.gif

as ir dazau su ne specialiai medziui skirtais ir visaks ciki thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat tokį sendintoją: čia Vernice Invecchiante (Aging Varnish) ir Vernice Screpolante (Cracking Varnish) iš Ferrario (Italija)? pas mane kitokie buteliukai, bet ta pati priemonė.

user posted image

Aišku, ant jos nebuvo instrukcijos jokia man suprantama kalba biggrin.gif , gerai, kad rusaičių forume radau vertimą, ir čia, dekupažo temose, berods Vignola išvertus buvo smile.gif . Pabandžiau ant nereikalingos lentutės atskirai pasendint, be to Aging Varnish ir su juo, nes neradau niekur schmoll.gif , kad tas aging reikalingas būtent dėl sutrūkinėjimų, labiau dėl spalvos. Suskilo ir su juo, ir be jo. Tik kad įtrūkimai nepatiko, maži doh.gif , o vat rusaičių forume įdėtam tai vos ne grioviai lotuliukas.gif , grioviai man nebūtini biggrin.gif , bet trūkių kažkodėl tikėjausi kitokių, nei sotille ar pan., ką jau turiu.. gavosi tokie kaip voratinkliukai maži, smulkučiai.. Nu kaip būna, kad būna pagrindinis trūkinėjimas ir dar tokie mažučiai vėliau...

user posted image

Išvada: kažką ne taip darau biggrin.gif , tai gal kažkas daugiau naudojat ir galit apšviesti, kaip susidraugaut su šia priemone?

Priemonė panaši kažkuo į meno mūzoje, Vilniuje, matytas priemones user posted image arba tą Pebeo rinkinuką, kelios čia rašėt, kad kantrybės reikia šiai priemonei, tai vat kantrybės kokios: ilgai džiovint, ar kaip smile.gif ?
Atsakyti
LT SAULELE - - Vernice Invecchiante (Aging Varnish) ir Vernice Screpolante (Cracking Varnish) iš Ferrario (Italija) - "Способ применения: Покрыть поверхность картины или декорируемого предмета кистью в один или более слоев состаривающим лаком Invecchiante (шаг 1) приэтом позаботьтесь чтобы получился однородный слой.
Если поверхность (основа) впитывающая (например картон) то рекомендуется предварительно покрыть поверхность акриловым водным лаком (Medium или блестящий Лак-Ferrario) который не должен состаривать (затемнять, желтить) поверхность.
После 12-24 часов сушки проверить поверхность на отлип, она должна быть относительно сухой. После этого мягкой кистью наносим растрескивающийся лак Screpolante (шаг 2).

Чем больше прошло времени между нанесением Invecchiante и Screpolante, тем более маленькими будут трещины. !!!!!

Также толщина лака Invecchiante и количество лака Screpolante (который ВСЕГДА наносят только в один слой) влияют на размеры полученных трещин." - kopijuota iš ČIA

Va geriausias atsakymas į tavo klausimą smile.gif
Pirmojo pabandyk tepti storiau/ar du sluoksnius , neperdžiovink (rašo , kad kuo ilgesnis laiko tarpas tarp 1-jo ir 2-ojo, tuo smulkesni įtrūkimai), ir tik susiformavus įtrūkimams juos įtrink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 16 sausio 2009 - 19:26
Jeigu kalbi apie sita:

user posted image

Kaip tik pirma karta isbandziau ant stiklo,gavosi dideli itrukimai,o as mazesniu norejau biggrin.gif Laikiau 1 sl. maziau negu 8 val,ir jis buvo tik vienas,kadangi ant stiklo,ant medzio pagal instrukcija rekia daugiau....Skaiciau italiu atsiliepimus apie sia priemone:kai kam ji nelabai patinka kaip tik del to zaidimo su laiku,niekada nezinai koki rezultata gausi smile.gif Kaip ir parase IF:kuo ilgiau laikysi pirma sluoksni tuo smulkesni bus itrukimai...

Man po 7.5 val gavosi taip:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2009 01 16, 19:23)
Va geriausias atsakymas į tavo klausimą
Pirmojo pabandyk tepti storiau/ar du sluoksnius , neperdžiovink (rašo , kad kuo ilgesnis laiko tarpas tarp 1-jo ir 2-ojo, tuo smulkesni įtrūkimai), ir tik susiformavus įtrūkimams juos įtrink.

Аčiū, IF 4u.gif , aš čia ir radau aprašymą, ale nesigavo kažko verysad.gif ... Nu bandysiu dar drinks_cheers.gif , kol priemonės nesibaigs lotuliukas.gif , tik va įdomiausia tas, kad rašo, jog priklauso nuo pirmo sluoksnio, o man gavosi įtrūkimai ir visai be jo g.gif .. Nes aš dariausi pavyzdukus su tuo aging (atseit pirmu sluoksniu), ir be jo, abu gavosi vienodai unsure.gif , ir fenu bandžiau, visaip ...

QUOTE(vignola @ 2009 01 16, 19:58)
Jeigu kalbi apie sita:

...................................
Skaiciau italiu atsiliepimus apie sia priemone:kai kam ji nelabai patinka kaip tik del to zaidimo su laiku,niekada nezinai koki rezultata gausi

graži šita tamstos lėkštė wub.gif

Pas tave akrilinis sendintojas cool.gif , pas mane aliejinis, kvaaaaaapas iškart pasijautė biggrin.gif , ir dar kažkoks baisiai riebus, su kitom priemonėm išsiversdavau be visokių valiklių, fairių ar pan. pakakdavo, su šita turbūt teks kažką galvot g.gif ...

tada ir aš galvosiu kaip italė brunette.gif : maždaug kas gausis, tas ir turėtų būti biggrin.gif

Bandysiu ryt vėl doh.gif ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 sausio 2009 - 03:39
QUOTE(IF... @ 2009 01 16, 22:49)
P.S. LT saulele, jei paknis tave ta priemonė, galėsiu nupirkt, šiaip dėl sportinio intereso  rolleyes.gif  Kartais norisi naujų iššūkių  ax.gif

biggrin.gif jei nepavyks, tai Velykom parvešiu drinks_cheers.gif

Čia mane dabar toks ir ištikęs sportinis interesas blush2.gif , kadangi čia yra priemonių, kurių LT nemačiau ar neturėjau, o vyras kažko dar itin geranoriškai visas mano priemones apmoka g.gif biggrin.gif ir net ragina išbandyt, tai ir knieti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 01 17, 00:01)
biggrin.gif jei nepavyks, tai Velykom parvešiu  drinks_cheers.gif

Čia mane dabar toks ir ištikęs sportinis interesas  blush2.gif , kadangi čia yra priemonių, kurių LT nemačiau ar neturėjau, o vyras kažko dar itin geranoriškai visas mano priemones apmoka  g.gif  biggrin.gif ir net ragina išbandyt, tai ir knieti  smile.gif

drinks_cheers.gif , o tai gal dar ten ko nors gero yra, ko čia neturim?
Atsakyti
Aciu visoms " kavianskoms" mergytems uz aptureta gera meeeeta: uz dovanas, uz gera nuotaika, uz zinias, uz laika skirta viena kitaiuser posted image
O namo seimininkei saukiu triskart ploja.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms už labai gerą vakarą 4u.gif
Atsakyti
Sio vakaro susitikimas patvirtino, kad svajoti reikia ir, beje, pasveriant, nes viskas pildosi! mirksiukas.gif
Smagu buvo pasibuti, aciu visoms 4u.gif , o ypac sauniai seimininku seimynelei, juk jei ne jusu namu siluma, nebutume susimate...
4u.gif
Atsakyti