Turiu durna klausima
Kai dirbi su vienkomponenciu sendinimu, na pvz Artmanijos Krakle, servetele klijuot jau suskaldzius dazus ar iki to? ar pirma pasendint paskui klijuot servetele, bet jei pavirsius susklies nelygus tai kaip graziai priklijuot?
reikia pagalbos - patarimo
baigiau dekupazinti remeli, viskas buvo gerai, bet vaikas numete ji nuo stalo ir jis itruko (2 remelio sujungimo vietos). vienoj pusej servetele yra, tai nelabai ir matosi, dar uzlakuociau sluoksni lako, tai gal ir nieko. o kitoj vietoj, tuscia, niekas neklijuota, tik gelsvi dazai. ir labai matosi tas iskilimas - itrukimas. gal jau kam taip buvo, gal patarsit ka daryti.
gal pasveisti ir kazka klijuoti ant tos tuscios vietos? nezinau ka daryti ir rankos nebekyla
baigiau dekupazinti remeli, viskas buvo gerai, bet vaikas numete ji nuo stalo ir jis itruko (2 remelio sujungimo vietos). vienoj pusej servetele yra, tai nelabai ir matosi, dar uzlakuociau sluoksni lako, tai gal ir nieko. o kitoj vietoj, tuscia, niekas neklijuota, tik gelsvi dazai. ir labai matosi tas iskilimas - itrukimas. gal jau kam taip buvo, gal patarsit ka daryti.
gal pasveisti ir kazka klijuoti ant tos tuscios vietos? nezinau ka daryti ir rankos nebekyla
skaitau, aš skaitau kaip vakarėlis derinamas ir neišlaikiau
Ašku norėtūsi sudalyvaut, bet gi bijau , kad neturėsiu kuo prie duskusijos prisidėti. Mano darbeliai tik geros PLIAUSKOS , o dvikomponenti tik vakar gavau. vyksta tik bandymai
Gal būtumėt nieko prieš "stebėtojus"?
Ašku norėtūsi sudalyvaut, bet gi bijau , kad neturėsiu kuo prie duskusijos prisidėti. Mano darbeliai tik geros PLIAUSKOS , o dvikomponenti tik vakar gavau. vyksta tik bandymai
Gal būtumėt nieko prieš "stebėtojus"?
makalaika, jei jau matosi itrukimas, tai gal dek koki dvikomponenti salia ir itrink tokia spalva, kaip to trukio. tai atrodys tiktai senas remelis(aisku, cia patarimas tinka, seno remelio efektui )
Papildyta:
gugu, tai as irgi nieko ypatinga nesu padariusi, bet vistiek i baliu ateisiu nes jo mintis ir yra, kad susirinktu, tos kuriom idomu dekupazas, nieks neskirstys i grupeles-patyrusios ar naujokes aisku, tikiuosi dar ir patarimu gauti
Papildyta:
gugu, tai as irgi nieko ypatinga nesu padariusi, bet vistiek i baliu ateisiu nes jo mintis ir yra, kad susirinktu, tos kuriom idomu dekupazas, nieks neskirstys i grupeles-patyrusios ar naujokes aisku, tikiuosi dar ir patarimu gauti
QUOTE(makalaika @ 2009 01 16, 14:22)
reikia pagalbos - patarimo
žiūrint, kaip dekoruota , kas derėtų šalia , gal įmanoma tiesiog toje vietoje kokį nėrinuką, kaspinuką, plunksnelę, akmenuką ar pan. pritvirtint ir paslėpti trūkimą ...
Na tai jei dar nevėlu....
Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar
jakata
efauto
Domė ?
gugu
Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar
jakata
efauto
Domė ?
gugu
QUOTE(Maša @ 2009 01 16, 15:22)
Turiu durna klausima
Kai dirbi su vienkomponenciu sendinimu, na pvz Artmanijos Krakle, servetele klijuot jau suskaldzius dazus ar iki to? ar pirma pasendint paskui klijuot servetele, bet jei pavirsius susklies nelygus tai kaip graziai priklijuot?
Servetelę klijuok jau po viso skeldinimo. kad aiskiau butu:
1. dažai viena spalva. išdžiūna.
2. tepi vienkomponentį. išdžiūna.
3. dažai kita spalva. išdžiūna.
4. klijuoji servetele. išdžiūna
serveteles ir yra privalumas, kad ji lengvai prisiklijuoja prie nelygaus, banguoto, kampuoto ir visokio tokio pavirsiaus, ko pvz deku popierius jau nepadarytu
Papildyta:
jetau kaip noreciau ir as ten pas jus i dekupazini pyrago vakareli ale ir su geriausiais norais negaleciau siandien
Na tai jei dar nevėlu....
Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar
jakata
efauto
Domė
gugu
Sobieska
Jetus, turiu itarima, kad MB spes gryst iki 18,00, tai noriu rezervuotis vieta prie Kaar stalo Brukstelkit kuri zinot issamesni adresiuka apart Panemune-Lietuva i AZ , nes itariu, kad dabar seimininke prie kompo neprieis, nes kaip zinia kepa pyragus, bergzdzias reikalas bus jai i AZ rasyt
Jakata, o tu mane matei arba as tave Ar tu ta pati, kur begai i kompa ziuret
Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar
jakata
efauto
Domė
gugu
Sobieska
Jetus, turiu itarima, kad MB spes gryst iki 18,00, tai noriu rezervuotis vieta prie Kaar stalo Brukstelkit kuri zinot issamesni adresiuka apart Panemune-Lietuva i AZ , nes itariu, kad dabar seimininke prie kompo neprieis, nes kaip zinia kepa pyragus, bergzdzias reikalas bus jai i AZ rasyt
Jakata, o tu mane matei arba as tave Ar tu ta pati, kur begai i kompa ziuret
Aciu Kornelija.k uz issamu paaiskinima
labai aciu efauto ir ltsaulele, reiks kazka daryti kai nervai aprims, nes dabar tai jauciu net nesigaus nieko
tikrai, matau, kad šeimininkė nesėėdi prie kompo (nes parašiau i AŽ, prašydama adresiuko, bet nesulaukiu)
Tad prašau ir aš kieno nors, parašykit man adresiuką....Nes reik kol dar nevėlu su vyru mašinyte pasidalinti
Tad prašau ir aš kieno nors, parašykit man adresiuką....Nes reik kol dar nevėlu su vyru mašinyte pasidalinti
QUOTE(Maša @ 2009 01 16, 16:24)
Aciu Kornelija.k uz issamu paaiskinima
oi, čia dar neišsamus paaiškinimas
nėr už ką, kad tik mačyt