ačiū, įtariu man is senamiesčio 37 geriausiai bus. Iki pasimatymo
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 01 16, 10:14)
seselius gali daryti ir teptuku
tik i gala reikia nublankinti
nedek tos pacios spalvos kaip ir ziedas
paimk pilksva su rausva pamaisyk ir patep nublyskindama i gala
tik i gala reikia nublankinti
nedek tos pacios spalvos kaip ir ziedas
paimk pilksva su rausva pamaisyk ir patep nublyskindama i gala
Oi mama_gulbe atleksiu pas tave praktikos del seseliavimo Cia man netoli lazdynai, as is Karoliniskiu
QUOTE(AudraB @ 2009 01 16, 11:43)
Oi mama_gulbe atleksiu pas tave praktikos del seseliavimo Cia man netoli lazdynai, as is Karoliniskiu
prasom prasom
man tas seseliavimas gal lengvas atrodo del to kad tapyba uzsiimu todel ir paprasta
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 01 16, 10:52)
prasom prasom
man tas seseliavimas gal lengvas atrodo del to kad tapyba uzsiimu todel ir paprasta
Prisikalbesi tikrai uzsuksiu
zinot su tuo seseliavimu pas ka nors su pyragu, tai:))))
pas mane uzklysta vis drauge...vis sako nori ismokti seseliavimo...baigiasi tuo, kad prisigeriam sampano:))))))arba siaip, prasnekejimas kitom temom ))))taip iki siol apie seseliavima pasnekam:)))))va ir nueik su pyragu:)))))
manau reiktu tada i kursus, lengviau susikoncentruoti i darba:))))
pas mane uzklysta vis drauge...vis sako nori ismokti seseliavimo...baigiasi tuo, kad prisigeriam sampano:))))))arba siaip, prasnekejimas kitom temom ))))taip iki siol apie seseliavima pasnekam:)))))va ir nueik su pyragu:)))))
mergaites reik patarimo... pries nudazant vazona reik kuom nors nugruntuot ar nulakuot ar tiesiai nt vazono dazus tept? kazin nesusigers
Jeigu norėsi į jį paskui gėles sodint, tai reikėtų iš vidaus ir išorės būtinai nugruntuot, o jei naudosi tik kaip dekoratyvinį (na tik įstatysi kitą vazonėlį), tada gali iškart dažyt Čia kalbu apie paprastą molinį vazoną.
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 16, 11:57)
vis sako nori ismokti seseliavimo...baigiasi tuo, kad prisigeriam sampano:))))))
Negirdetas seseliavimo budas... O kiek reik burbuliuku islenkt iki geru seseliu?
Sakai, i kursus, lengviau susikoncentruot...As kaip zmogelis nerimtas, i viska ziuriu su zaisme, manau, ir kursuose turi buti smagu...ir kavyte, ir pasiplepejimas, ir burbuliukai ...rimtumo ir taip gyvenime pakanka...
AudraB, teoriškai plastmasės dekupažinti negalima. O praktiškai... nusidekupažinau indų ploviklio buteliuką ir jis man kuo puikiausiai laiko jau daugiau nei puse metų, intensyviai naudojamas daryk viską, taip kaip ant medžio, tik pašveisk būtinai prieš tai, kad pasišiauštų paviršius
QUOTE(Mate @ 2009 01 15, 23:02)
Giedre2005, o su rozem ten buvo????
Su rozem taip pat buvo, kiek pastebejau tai kokiu gal 10 rusiu. As tai pirkau ornamentus baltai juodus pagaliau pasirinkimas yra. Tai dabar naktimis sedziu