Labukas naktinukems
Vis bandau seselius padaryt, nu niekaip nesigauna
Va paziurekit, gal galit ka padet
As cia daraiu jau ant viena karta nulakuoto pagrindo
QUOTE(jakata @ 2009 01 15, 22:37)
Na ir as pagaliau paskaiciau , kur gi cia mane Bite prirase , bet adreso nei as, nei "sparnuotoji" nezinom... gal kas y az galetu brukstelt?
Ramiai, jau du adresus turiu - vieną atsiuntė Lachesė, kitą pati šeimininkė.
Rinksimės tą, kur arčiau ir nepasiklysim - su švyturiais gi
AudraB, sakyčiau šešėliai kiek ryškoki, juos labiau išblankink. Kiek matau tu čia juos teptuku dariusi ar ne? Pabandyk kempinėle išskleisti, na taip nuo motyvo pradedant tolyn tapšnok. na nemoku aiškiau, aš juk ne bite
Dėl susitikimo Panemunėje.
Dome, lauksim tikrai kad ir be torto Ateik būtinai nors valandėlei, nes sekanti tavo būsenos stadija gresia - pradėsi bijoti žmonių, ne tik kad nemokėsi bendrauti. Čia sprendžiu pagal mažiuko gimimo datą
Adreso ir telefono jei kam dar reikia galėsiu į až atsiųsti. kadangi netoli pati gyvenu jaučiuosi įsipareigojusi paaiškinti kaip pas mus atkakti. Nežinau, ar kaar parašė kam į až ar ne, bet dėl visa ko skelbiu čia nes anokia čia paslaptis - važiuoja ten:
autobusas 23 stotelė vadinasi "Panemunė" man atrodo. (dar 24 važiuoja, bet labai per aplink)
mikriukai 37 ir 22 (šitas iš Šiaurės pr. pro stotį varo, tai senamiesty nebus)
Jei kas galite pasitikslinti čia
http://www.marsrutai....86146_23.95761
Dėl susitikimo Panemunėje.
Dome, lauksim tikrai kad ir be torto Ateik būtinai nors valandėlei, nes sekanti tavo būsenos stadija gresia - pradėsi bijoti žmonių, ne tik kad nemokėsi bendrauti. Čia sprendžiu pagal mažiuko gimimo datą
Adreso ir telefono jei kam dar reikia galėsiu į až atsiųsti. kadangi netoli pati gyvenu jaučiuosi įsipareigojusi paaiškinti kaip pas mus atkakti. Nežinau, ar kaar parašė kam į až ar ne, bet dėl visa ko skelbiu čia nes anokia čia paslaptis - važiuoja ten:
autobusas 23 stotelė vadinasi "Panemunė" man atrodo. (dar 24 važiuoja, bet labai per aplink)
ar ziurejai pamokeles kaip seseliuoti ? gal pamegink pirma pasidairyti vaizdines info, zodziais sunku ta paaiskinti.
siulau pirmus kartus isbandyti seseliavima su paprastais piestukais spalvotais arba seseliais...
Cia jos turbut apie akiu seselius kosmetinius bando minti ipirsti speju
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 16, 09:36)
Cia jos turbut apie akiu seselius kosmetinius bando minti ipirsti speju
O jus visur darot seselius
Nea tiesiog pagal situacija sitas dalykas sprendziamas bet nera privaloma kategoriskai
QUOTE(AudraB @ 2009 01 16, 10:43)
O jus visur darot seselius
seselius gali daryti ir teptuku
tik i gala reikia nublankinti
nedek tos pacios spalvos kaip ir ziedas
paimk pilksva su rausva pamaisyk ir patep nublyskindama i gala
[/quote]
va kokia naudinga informacija
24 vaziuoja per aplink bet atveza arciau, siaip manau reikes ateit pasitikt bet kuriuo atveju, skambinkit
37 siaip nuo senamiescio vaziuoja ir labai super priveza, parasysiu i a.z.
22 is kitu miesto galu ir priveza taip pat kaip 37
[/quote]
va kokia naudinga informacija
24 vaziuoja per aplink bet atveza arciau, siaip manau reikes ateit pasitikt bet kuriuo atveju, skambinkit
37 siaip nuo senamiescio vaziuoja ir labai super priveza, parasysiu i a.z.
22 is kitu miesto galu ir priveza taip pat kaip 37