Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(liullie yu @ 2009 01 29, 16:26)
O kokio dydzhio reikia ir kokios dezhes??

Medinės, matmenys +- 24x16x10. Turiu tokią senai subrandintą idėją, bet nerandu tinkamo dydžio dėžutės. Beje, noriu pagirti tavo nuotraukas, kur vaikučiai, labai labai gražios wub.gif noriu ir aš vasarą savo mažylę nufotografuoti.
Papildyta:
QUOTE(aurelija789 @ 2009 01 29, 16:38)
ji kaip keramikine,bet padengta kazkuo slidziu g.gif

Nesu dirbusi su keramika, bet man atrodo reikia naudoti specialų mediumą g.gif Tu naudojai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 29 sausio 2009 - 16:44
Sveikos mamules 4u.gif

priimkit i savo buri ax.gif pries du metus pabandziau dekupazint, patiko, bet pradejau dirbt ir nebeliko laiko. dabar vel atsiminiau sena pomegi blush2.gif bet skaitau dar tik pirmaja jusu tema ir kolkas nerandu atsakymo, turbut jau kalbejot daug kartu...

gal galit pasakyti, kokiais dazais dazyti metalini pavirsiu (lempos stova) ir ar reikis apec kazkokiu kliju paveiksleliui? gal kazkoks mediumas metalui yra blush2.gif ?

prieskoniu dezute - nereali ideja thumbup.gif

Atsakyti
Sveika įstojusi į mūsų gretas group.gif

P.S. Dėl metalinio paviršiaus negaliu padėti, nes dirbu šiai dienai tik su medžiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 29 sausio 2009 - 17:17
pasakysiu kaip darau pati....ir kiek daryta ant metalinio pavirsiaus...tai vienam darbeliui jau geri metai...ir puikiai laiko....
pries dedama ant metalo dazus...kas ten pas tave kibiras, dezute...ja pirma nusitepu serveteliu klijais...tuomet jiem issdziuvus su kempinele nudazau baltai...laikosi puikiai...o paskui dekoruoju viska taip pat kaip ir daryciau ant medzio.... 4u.gif
Atsakyti
O aš kai metalines dėžutes dariausi tai paprasčiausiai su švitriniu pašiaušiau trupučiuką ir nuriebalinau su indų plovikliu. O tada kempinėle uždažiau ir toliau kaip paprastai.
Atsakyti
nu bandau pagal ta pvz kuris buvo pateiktas daryti ant tamsaus pavirsiaus. tik truputi kitaip. parasysiu ar man pavyko paskui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 29, 17:45)
Nesu dirbusi su keramika, bet man atrodo reikia naudoti specialų mediumą  g.gif Tu naudojai?

naudojau tik akrilinius dazus,lipala,sendintoja ir akrilini laka
Atsakyti
mergaites reikia truputi patarimo... jau paste guli mano dvikomponentis is senasnaujas. Ten dabar skaitau kaip dirbt su juo ir radau toki sakini : Lakuokite laku, kurio teptukus reikia išplauti vaitspiritu.
Ar tai reiskia, akd as negaliu pavirsiaus tuo normaliu paprastu akriliniu laku lakuot? as nesu plovus sepeteliu su vaitspiritu, teisybe pasakius jo ne neturiu.... g.gif nes seip sepeteliai man po siltu vandeniu gerai ishsiplauna... kazin ka cia turi galvoje g.gif
Atsakyti
o koks tiksliai sendintojas?
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 01 29, 19:43)
mergaites reikia truputi patarimo... jau paste guli mano dvikomponentis is senasnaujas. Ten dabar skaitau kaip dirbt su juo ir radau toki sakini : Lakuokite laku, kurio teptukus reikia išplauti vaitspiritu.
Ar tai reiskia, akd as negaliu pavirsiaus tuo normaliu paprastu akriliniu laku lakuot? as nesu plovus sepeteliu su vaitspiritu, teisybe pasakius jo ne neturiu....  g.gif  nes seip sepeteliai man po siltu vandeniu gerai ishsiplauna... kazin ka cia turi galvoje  g.gif

tai reiskia jog netinka akrilinis lakas..o reikia sintetinio...butent sintetiniu laku nulakavus sepetelis plaunamas vaitspiritu....

na cia is tos serijos sendinimai, kurie paskui nepriima akriliniu vandeniniu laku.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 29, 21:45)
o koks tiksliai sendintojas?

va sitas http://www.senasnauj...product&id=2750
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 29, 21:49)
tai reiskia jog netinka akrilinis lakas..o reikia sintetinio...butent sintetiniu laku nulakavus sepetelis plaunamas vaitspiritu....

na cia is tos serijos sendinimai, kurie paskui nepriima akriliniu vandeniniu laku.... 4u.gif

doh.gif nu geras, o pagrindas gali but tiek akrilinis tiek aliejinis... reiks vadinasi dar ir sintetinio lako paieskot 4u.gif ir vaitspirito lotuliukas.gif vien zo vel visa puokste nauju priemoniu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nusipirk pusrskiama laka ....ir turesi tokiem visokiem atvejam....visu pirma nupurksi sintetiniu...ir paskui sau ramiai lakuosi akriliniu...ir jokiu vaitspiritu nereiks...ir teptuku gadinti:)

cia gi tas aplicrafto sendinimas, kur keli puslapiai atgal diskutuota buvo....kad nuo akrilinio lako veliasi....nupurksi viena sluoksni, ir paskui vargo nebebus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 29 sausio 2009 - 20:25