Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Maša, neklysta tas, kas nedirba smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o kokia geriau priemone textilei naudoti?? Ta kuria reikia pralyginti, ar ta kurios lyginti nereikia??
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 28, 20:39)
Maša, neklysta tas, kas nedirba  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Į temą tai dabar aplink mane kažkur apie 20 daiktų dekoruojamų lotuliukas.gif išbandau visas technikas ax.gif ir aišku beicuot užsimaniau biggrin.gif
esu skaičius, kad netept beico ten kur klijuosi motyvą, bet aišku neklausiau biggrin.gif ant beico dėjau baltus akrilinius dažus ir jie man pagelto doh.gif doh.gif biggrin.gif
trai dabar jei dar kartą nudžiūvus akrilui lkuosiu? g.gif antras sluoksnis irgi gels? unsure.gif
ir apskritai, o tai kaip jus motyvus priklijuojat? tik popierių klijuojat ar ir servietkas ant beico dedat? rolleyes.gif
Atsakyti
aš dabar darau dėžę, tai ant medinės klijavau servetką, o po to žiūrėsiu, daysiu ar beicuosiu laisvus plotus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 28, 22:01)
aš dabar darau dėžę, tai ant medinės klijavau servetką, o po to žiūrėsiu, daysiu ar beicuosiu laisvus plotus  g.gif

aš dėžę ir panašiai galvoju daryt, bet va pakaba nubeicavau ir misliju koki motyva prigriebus dabar cia smile.gif

Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 01 28, 22:59)
aš dėžę ir panašiai galvoju daryt, bet va pakaba nubeicavau ir misliju koki motyva prigriebus dabar cia smile.gif

jau zianu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 28, 16:36)
tai pratepk vandeniu isnaujo, kad paslaptu ir dek lygintuva... 4u.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif
stipriai sušlapinau ir kad lyginau lotuliukas.gif , ale turbūt šaukštai po pietų - niekas nepasikeitė: susiraukšlėjimai pasiliko...

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 28, 16:39)
NU AS TAI SVITRIAKU GERAI ISDZIOVINTA PEREICIAU IR VSIO JOKIU PAKLODZIU NEREIKTU MAN AS JAS KLINESNIAM TIKSLUI SUNAUDOCIAU smile.gif.

Bandysiu ryt (kai išdžius tai, ką prišlapinau) švitrinti. Gal pavyks kaip nors darbelį išsaugoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2009 01 28, 21:27)
Mergaites, o kokia geriau priemone textilei naudoti?? Ta kuria reikia pralyginti, ar ta kurios lyginti nereikia??

Man patogesnės nelyginamos, bet dėl kokybės nepastebėjau labai didelio skirtumo.

smile.gif

Dėl aplikrafto originalaus lako- nieko gero, veliasi kaip ir kiti akriliniai niekas nepadės tik sintetiniai lakai doh.gif
Atsakyti
Ilcia, žinau, kad kitos merginos nulakuoja darbelį 4-5 kartus ir tada su švitriniu popieriumi pašveičia, servetėlės raukšlelės pasislepia, nesijaučia taip. Gal padės tuo atveju, jei Ingusia31 patarimas nepadės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 28, 23:22)
Dėl aplikrafto originalaus lako- nieko gero, veliasi kaip ir kiti akriliniai niekas nepadės tik sintetiniai lakai doh.gif

Va ši žinia, tai mane nuliūdino cray.gif O tai kam jis tada skirtas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 28 sausio 2009 - 23:25
su juo galima lakuoti medį, metalą, vienkomponentį , išskyrus dvikomponentį, labai gražiai atrodo, tarsi pagilėja darbas, nes yra gan klampus ir sluoksnis tepasi ne taip plonai.
Atsakyti
gal kazkiek i bekerio panasus, ne???? g.gif
Atsakyti
beckerio daugiau kietumą tokį suteikia, o šitas kitoks, nežinau net kaip apibūdinti, toks malonus paimti pasidare darbelis.
Atsakyti
user posted image

o va sitas lakas koks? Cia vokiskai as nieko nesuprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 29 sausio 2009 - 08:53