Mergaites, o kokia geriau priemone textilei naudoti?? Ta kuria reikia pralyginti, ar ta kurios lyginti nereikia??
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 28, 20:39)
Maša, neklysta tas, kas nedirba
Į temą tai dabar aplink mane kažkur apie 20 daiktų dekoruojamų išbandau visas technikas ir aišku beicuot užsimaniau
esu skaičius, kad netept beico ten kur klijuosi motyvą, bet aišku neklausiau ant beico dėjau baltus akrilinius dažus ir jie man pagelto
trai dabar jei dar kartą nudžiūvus akrilui lkuosiu? antras sluoksnis irgi gels?
ir apskritai, o tai kaip jus motyvus priklijuojat? tik popierių klijuojat ar ir servietkas ant beico dedat?
aš dabar darau dėžę, tai ant medinės klijavau servetką, o po to žiūrėsiu, daysiu ar beicuosiu laisvus plotus
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 28, 22:01)
aš dabar darau dėžę, tai ant medinės klijavau servetką, o po to žiūrėsiu, daysiu ar beicuosiu laisvus plotus
aš dėžę ir panašiai galvoju daryt, bet va pakaba nubeicavau ir misliju koki motyva prigriebus dabar cia
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 01 28, 22:59)
aš dėžę ir panašiai galvoju daryt, bet va pakaba nubeicavau ir misliju koki motyva prigriebus dabar cia
jau zianu
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 28, 16:36)
tai pratepk vandeniu isnaujo, kad paslaptu ir dek lygintuva...
Ačiū už patarimą
stipriai sušlapinau ir kad lyginau , ale turbūt šaukštai po pietų - niekas nepasikeitė: susiraukšlėjimai pasiliko...
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 28, 16:39)
NU AS TAI SVITRIAKU GERAI ISDZIOVINTA PEREICIAU IR VSIO JOKIU PAKLODZIU NEREIKTU MAN AS JAS KLINESNIAM TIKSLUI SUNAUDOCIAU .
Bandysiu ryt (kai išdžius tai, ką prišlapinau) švitrinti. Gal pavyks kaip nors darbelį išsaugoti...
QUOTE(liullie yu @ 2009 01 28, 21:27)
Mergaites, o kokia geriau priemone textilei naudoti?? Ta kuria reikia pralyginti, ar ta kurios lyginti nereikia??
Man patogesnės nelyginamos, bet dėl kokybės nepastebėjau labai didelio skirtumo.
Dėl aplikrafto originalaus lako- nieko gero, veliasi kaip ir kiti akriliniai niekas nepadės tik sintetiniai lakai
Ilcia, žinau, kad kitos merginos nulakuoja darbelį 4-5 kartus ir tada su švitriniu popieriumi pašveičia, servetėlės raukšlelės pasislepia, nesijaučia taip. Gal padės tuo atveju, jei Ingusia31 patarimas nepadės
Papildyta:
Va ši žinia, tai mane nuliūdino O tai kam jis tada skirtas?
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 28, 23:22)
Dėl aplikrafto originalaus lako- nieko gero, veliasi kaip ir kiti akriliniai niekas nepadės tik sintetiniai lakai
Va ši žinia, tai mane nuliūdino O tai kam jis tada skirtas?
su juo galima lakuoti medį, metalą, vienkomponentį , išskyrus dvikomponentį, labai gražiai atrodo, tarsi pagilėja darbas, nes yra gan klampus ir sluoksnis tepasi ne taip plonai.
gal kazkiek i bekerio panasus, ne????
beckerio daugiau kietumą tokį suteikia, o šitas kitoks, nežinau net kaip apibūdinti, toks malonus paimti pasidare darbelis.
o va sitas lakas koks? Cia vokiskai as nieko nesuprantu...