kišau servetėlę ant dėžės ppo kranu, po to dar po dušu. ryškiai persistengiau, nes vietom servetėlė suplyšo
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 28, 16:49)
O jei nerasi, tai galiu tau kelias perleisti
Būtų labai labai gerai sutaupyčiau savo laiką, kai turiu mažę, tai ne visada lieka laiko po parduotuves pasiblaškyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 28, 17:34)
O servetėlės pabandyk ne vieną, o du sluoksnius palikt ir tada bandyt dažyt. Aišku ne pasaka, aš geriau jau ant balto fono klijuočiau ir dažyčiau paskui, bet tikrai geriau
Aš darau kaip gėlėta jūrė, man lengviau, nes kai bandžiau uždažyti servetėlės motyvą baltai, man irgi persigėrė vaizdas nekoks
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 28, 18:45)
kišau servetėlę ant dėžės ppo kranu, po to dar po dušu. ryškiai persistengiau, nes vietom servetėlė suplyšo
Man irgi pirmą kartą taip buvo tu pakišk po nedidele srove, kai servetėlę apsems, su pirštai gali ją visai stumdyti, ji neplyšta. Man tai atrodė mistika, o dabar būtent taip viską ir klijuoju. O tu nori dėti visą servetėlę, ar tik didesnį motyvą?
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 28, 20:06)
O tu nori dėti visą servetėlę, ar tik didesnį motyvą?
visą servetėlę, užklijavau jau, užpiešiu skylutes
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 28, 19:09)
visą servetėlę, užklijavau jau, užpiešiu skylutes
Tai pavyko užpiešti skylutes idėja, žmogau fantazija beribė
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 28, 20:06)
Būtų labai labai gerai sutaupyčiau savo laiką, kai turiu mažę, tai ne visada lieka laiko po parduotuves pasiblaškyti
Pažiūrėjau, turiu 3 likusias... Tai bent vieną norėčiau dar pasilikt Jeigu tinka tai susirašom per až
kaip darot, kai motyvas yra dėžutės šone, per šoną ir dangtį? klijuot per visą paviršių, po to perpjaunat servetėlę?
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 28, 20:48)
kaip darot, kai motyvas yra dėžutės šone, per šoną ir dangtį? klijuot per visą paviršių, po to perpjaunat servetėlę?
As tai taip, visa skersai. Servetele tai pati geriau su teptuku toj vietoj paspaudzius plysta, o su popieriu tai perpjaunu, o paskui graziai su svitriniu uzdailinu
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 28, 20:48)
Taip, bet kai ishdziuva gerai..
QUOTE(liullie yu @ 2009 01 28, 19:56)
Taip, bet kai ishdziuva gerai..
Aš irgi perpjaunu (ir deko popierių, ir servetėlę) kai gerai išdžiūsta, paskui su švitriniu popieriumi pereinu
aciu mergaites uz issamius paiskinimus gyveni ir mokaisi zmogus
tai va man atrodo del to man ir nesigavo, kad:
- neislaukiau pakankamai kol sureaguos (laukiau pora val...)
- purvynas gavosi itrinus akrila... va pasiemiau kursu duota spausdinta medziaga ir rasoma: "Dvikomponentis sendinimas... : Atsiradus itrukimams juos reikia isryskinti . Tam naudojami: akriliniai dazai, patina arba porporina
o gal cia tik artmanijos antikai galioja nes ten prasyta itrinti dazais, ir viskas kokiais neparasyta
zodziu galiausiai dabar nulakavau as viska - susivele gumulais ai, velniop ismeciau nes bandziau nuimt pirmus gumulus su visa servetele
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 28, 16:37)
Taip taip.. dėl pigmentų siurprizų tai žinau.. su kai kuriais reikia atsargiai dirbti...
O dėl tų akrilinių tai man čia naujiena... Per kursus irgi darėt su akriliniais? Beje, kokius akrilinius naudoji? Išbandysiu ir aš Nes iki šiol su jokiu akrilu man šitas dvikomponentis gražiai neįsitrindavo...
O dėl tų akrilinių tai man čia naujiena... Per kursus irgi darėt su akriliniais? Beje, kokius akrilinius naudoji? Išbandysiu ir aš Nes iki šiol su jokiu akrilu man šitas dvikomponentis gražiai neįsitrindavo...
- purvynas gavosi itrinus akrila... va pasiemiau kursu duota spausdinta medziaga ir rasoma: "Dvikomponentis sendinimas... : Atsiradus itrukimams juos reikia isryskinti . Tam naudojami: akriliniai dazai, patina arba porporina
o gal cia tik artmanijos antikai galioja nes ten prasyta itrinti dazais, ir viskas kokiais neparasyta
zodziu galiausiai dabar nulakavau as viska - susivele gumulais ai, velniop ismeciau nes bandziau nuimt pirmus gumulus su visa servetele
QUOTE(Maša @ 2009 01 28, 20:15)
aciu mergaites uz issamius paiskinimus gyveni ir mokaisi zmogus
Maša, artmanijos dvikomponentis yra įtrinamas kaip ir rašei akriliniais dažais, patina ar porporina. Lakuojama akriliniu laku, turbūt galima ir sintetiniu. Stamperia ir applicraft sendinimo priemonėms galima naudoti tik aliejinius dažus ir metalic pastą. Dar stamperia sendintą daiktą galima įtrinti porporina. Ir lakuojama tik sintetiniu laku, kad neapsiveltu
Kitą kartą viskas bus
oj aciu kameja_meja.... o as blondine garbanota, kad zinociau kad man dar reiks kito lako ir dazu nepirkciau