Taip taip.. dėl pigmentų siurprizų tai žinau.. su kai kuriais reikia atsargiai dirbti...
O dėl tų akrilinių tai man čia naujiena... Per kursus irgi darėt su akriliniais? Beje, kokius akrilinius naudoji? Išbandysiu ir aš Nes iki šiol su jokiu akrilu man šitas dvikomponentis gražiai neįsitrindavo...
Aha tai čia tu Keistas vėjas , Gelėta jūre , , man labai patiko tavo darbai ir segės labai gražios
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 28, 16:34)
Šios dėžutės viršus dengtas applicraft dvikomponenčiu:
http://www.public.fo...-de/dkp010.html
Šis laikrodis taip pat:
http://www.public.fo...-de/dkp011.html
http://www.public.fo...-de/dkp010.html
Šis laikrodis taip pat:
http://www.public.fo...-de/dkp011.html
O laikrodis darytas su servetėle ar deko popieriumi? Atrodo
Ačiū, Pavonija Kad tu žinotum, kaip gera iš tavęs gerą žodį išgirst
Kamėja_Mėja, ačiū su servetėle-nosinaite
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 28, 16:37)
Taip taip.. dėl pigmentų siurprizų tai žinau.. su kai kuriais reikia atsargiai dirbti...
O dėl tų akrilinių tai man čia naujiena... Per kursus irgi darėt su akriliniais? Beje, kokius akrilinius naudoji? Išbandysiu ir aš Nes iki šiol su jokiu akrilu man šitas dvikomponentis gražiai neįsitrindavo...
Jei klausi manęs, Gėlėta jūrė, tai mes dirbome su aliejiniais, nes žinau, kad ji su akriliniais nedraugauja
Papildyta:
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 28, 16:42)
Ačiū, Pavonija Kad tu žinotum, kaip gera iš tavęs gerą žodį išgirst
Išduok paslaptį, kur pirkai turiu vieną idėja galvoje ir ta servetėlė man labai tiktų
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 28, 18:22)
lipalas aplamai gelsta...ypac pasimato jei ant balto kazka darot....
kad isitiknti tuo..papilkit kur balute ir palikit kad sudziutu...pamatysit visa bala geltona....
aisku ant darbo jo maziau patenka, nes ji skiedziat..ir reikia daugiau laiko pageltimui....
kad isitiknti tuo..papilkit kur balute ir palikit kad sudziutu...pamatysit visa bala geltona....
aisku ant darbo jo maziau patenka, nes ji skiedziat..ir reikia daugiau laiko pageltimui....
O per kiek laiko jis pagelsta?
Per savaitę, mėnesį, metus?
Visus darbelius kiek esu dariusi, dariau su lipalu ir dauguma ant balto paviršiaus...
Kol kas dar niekas nepagelto, bet dar ir nedaug laiko nuo jų padarymo praėjo.
Porą darbų esu padovanojusi, tai dabar nejuokais persigandau,
jei jie po kiek laiko pageltonuos, kokia gėda bus...
Atsakykit, prašau, per kiek laiko pagelsta?
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 28, 17:46)
Jei klausi manęs, Gėlėta jūrė, tai mes dirbome su aliejiniais, nes žinau, kad ji su akriliniais nedraugauja
Papildyta:
Išduok paslaptį, kur pirkai turiu vieną idėja galvoje ir ta servetėlė man labai tiktų
Papildyta:
Aaa... nu va.. o jau apsidžiaugiau... galvojau, pagaliau naujiena, įtrinsiu ir akrilu
Servetėlę pirkau imdeco atrodo, gal Europoj, ar kauno akropolyje, nebeatsimenu... Bet ji ten vis atsirasdavo, tai dingdavo, tai reikia kantriai pavaikščioti kol pagausi. O jei nerasi, tai galiu tau kelias perleisti
QUOTE(kvartetas @ 2009 01 28, 17:51)
Sveikos norejau paklausti ar klijuojant ant tamsaus pavirsiaus galima apsieiti be purskiamo lako?? dirbant tokiu paciu principu kaip ciaparodyta. ir isvis kam jo reikia purksti???
Jeigu atvirai, tai ash bandzhia daryti taip kaip parodyta tavo nuorodoje, bet man deja baltas dazhas persiskverbe per servetele ir visas motyvas nusidazhe baltai ash padazhau reikiama vieta baltai, uzhklijuoju ir kai pradzhiuva tada tamsia spalva uzhdazhau baltas vietas ishsikishancias is po serveteles..
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 28, 17:39)
O laikrodis darytas su servetėle ar deko popieriumi? Atrodo
O man dezhele patiko
QUOTE(liullie yu @ 2009 01 28, 18:17)
O man dezhele patiko
ačiū
O servetėlės pabandyk ne vieną, o du sluoksnius palikt ir tada bandyt dažyt. Aišku ne pasaka, aš geriau jau ant balto fono klijuočiau ir dažyčiau paskui, bet tikrai geriau
QUOTE(liullie yu @ 2009 01 28, 17:59)
Jeigu atvirai, tai ash bandzhia daryti taip kaip parodyta tavo nuorodoje, bet man deja baltas dazhas persiskverbe per servetele ir visas motyvas nusidazhe baltai ash padazhau reikiama vieta baltai, uzhklijuoju ir kai pradzhiuva tada tamsia spalva uzhdazhau baltas vietas ishsikishancias is po serveteles..
As irgi bandziau baltai dazyti servetele, purskiamas lakas ir dazai prasiskverbe i geraja puse serveteles, vietomis ji patapo baltai kleckuota kolkas nuleidau rankas
gėlėta jūrė , pasinaudosiu tavuoju patarimu, palikdama kelis sluoksnius serveteles, turetu pavykti, na, tikiuosi