Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 28, 15:36)
dedi sviestini arba paklode, kaip minejau kazkada...ir prilygini lygintuvu....

Bet jau išdžiūvęs darbelis, t.y. klijai unsure.gif , tai tikrai padės???
Atsakyti
tai pratepk vandeniu isnaujo, kad paslaptu ir dek lygintuva... 4u.gif
Atsakyti
NU AS TAI SVITRIAKU GERAI ISDZIOVINTA PEREICIAU IR VSIO JOKIU PAKLODZIU NEREIKTU MAN AS JAS KLINESNIAM TIKSLUI SUNAUDOCIAU smile.gif.
Atsakyti
ot ingusia...as tau penktadieni atvesiu parodyti viena daikta kaip atrodo islygintas...is pavydo numirsi:))))
nereik nei svitrinti....tik pridedi lygintuva ir vualia....pamatysi...ir pati uzsimanysi taip daryti:)
Atsakyti
Maša, aš daugiausia dirbu su tuo applicraftu smile.gif Geriausia, iš tikrųjų, yra tepti pirštu, tada ir skilimas gražesnis gaunasi, ir užsitepa tolygiau, ir geriau jauti, kru užtepta, kur ne. Darai taip: kabini su pirštu ir sukamaisiais judesiai tepi ant paviršiaus, na taip, kad visai lengvai slystų pirštas. Kuo storiau užtepsi pirmą sluoksnį, tuo didesni suskilimai gausis. Kai pirmas nudžius (jis turi išskaidrėti, bet vis tiek būti lipnus, kaip koks išsiliejęs sirupas kad būna), tada lygiai taip pat tepi antrą sluoksnį, tik sakyčiau ploniau, kad nebėgtų. Antras sluoksnis šiek tiek skystesnis, todėl ir subėga į lašiukus greičiau. Antras sluoksnis džiūdamas patampa toks matinis. Kai jau bus išdžiūvę ir aiškiai matysi įskilimus, tada gali pradėti įtrinti. Bet applicraftas įsitrina TIK aliejiniais dažais arba ta vadinama metalik pasta. Jam jokiu būdu netinka akriliniai dažai. Iškart viskas apsivels. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 01 28, 14:42)
tepiau teptuku pirma sluoksni storiau (bet ne perdaug) antra ploniau. Tepiau nedideli pavirsiu (apie 5 cm skersmens)...

dar i tai pabandziau itrint tamsaus aukso akrilinius dazus, tai gavosi tiesiog purvina  doh.gif tepiau vos vos padazius pirsta ir staigiai tryniau skudureliu  unsure.gif

Aš pirmą sluoksnį tepu pirštu sukamaisiais judesiais, kol ši priemonė tarsi įsitrina, tampa balkšva, tada palaukiu, kol ji visiškai nuskaidrėja, bet yra dar lipni ir pirštu sukamaisiais judesiais tepu antrą sluoksnį. Laukiu, kol paviršius išdžius, maždaug apie 3 val., tada įtrinu tamsiai rudais akriliniais dažais: iš tūbelės tepu tiesiai ant dėžutės ir trinu su popierine servetėle, kol įsigeria (tik nebijok patrinti, jei daiktas išdžiuvęs, jo nesugadinsi) ir pabaigai dar kartą įtrinu auksiniais akriliniais dažais, kad dėžutė pagyvėtų.

P.S. kol nebuvau kursuose bijodavau dėžutę stipriau patrinti įtrinant dažų, po kursų šita baime dingo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 28 sausio 2009 - 16:19
O jūs tikros, kad įtrinat akriliniais, o ne aliejiniais dažais? g.gif Ši priemonė gi baisiai veliasi įtrinynėjant ją akrilu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 28, 15:15)
Man nė karto nebuvo pageltę  smile.gif O gal čia tavo lakas kaltas?  g.gif

Net nezhinau..ash dabar isigudrinau purkshti purshkiamu laku, jis duoda toki igelti, bet po kazhkurio laiko, jeigu ant balto bultom servetelem buvo daryta-tai tos vietos kur lipalas buvo pagelsta blink.gif blink.gif o kokiu laku tu naudojiesi ir klijais kokiais butent??
Papildyta:
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 28, 17:18)
O jūs tikros, kad įtrinat akriliniais, o ne aliejiniais dažais? g.gif Ši priemonė gi baisiai veliasi įtrinynėjant ją akrilu... g.gif

O gal galima butu pasizhiureti kaip atrodo shi priemone jau paaudota ant kokio dekoruoto daikto?? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
lipalas aplamai gelsta...ypac pasimato jei ant balto kazka darot....
kad isitiknti tuo..papilkit kur balute ir palikit kad sudziutu...pamatysit visa bala geltona....
aisku ant darbo jo maziau patenka, nes ji skiedziat..ir reikia daugiau laiko pageltimui....
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 28, 16:18)

Nemanau, kad galima suklysti, nes akriliniai skiriasi nuo aliejinių, plius parašyta ant tūbelės būna. Man pvz. juodi aliejiniai dažai apvėlė dėžutę, paskui sužinojau, kad kažkoks į juos įeina pigmentas, kuris taip gadina viską. Jei reikia būtent juodų lūžių, tai tada geriau naudoti juodus aliejinius + auksinius aliejinius (arba sidabrinius) dažus, daug lengviau įsitrina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 28 sausio 2009 - 16:28
Šios dėžutės viršus dengtas applicraft dvikomponenčiu:
http://www.public.fo...-de/dkp010.html

Šis laikrodis taip pat:
http://www.public.fo...-de/dkp011.html
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2009 01 28, 16:21)
Net nezhinau..ash dabar isigudrinau purkshti purshkiamu laku, jis duoda toki igelti, bet po kazhkurio laiko, jeigu ant balto bultom servetelem buvo daryta-tai tos vietos kur lipalas buvo pagelsta  blink.gif  blink.gif o kokiu laku tu naudojiesi ir klijais kokiais butent??
Papildyta:
O gal galima butu pasizhiureti kaip atrodo shi priemone jau paaudota ant kokio dekoruoto daikto??   4u.gif  4u.gif

Va Gabii, tau atsakė dėl geltonumo smile.gif Aš naudoju paprastus dekupažinius klijus, pirkau iš internetinės parduotuvės, dar turiu Decomania firmos dekupažinius klijus, man labai patinka, o laku naudojuosi tiek purškiamu, tiek paprastu statybiniu dispersiniu laku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 28 sausio 2009 - 16:41