Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Atsakymai del dvikomponenciu reikalu

Stamperios craklis- suskyla visada greitai, praktiskai vienodai, iskilimai vidutinio gylio ir vienodo dydzio mazdaug. Itrinimai niekada nekele jokiu problemu naudojant aliejinius dazus ir porporina (atrodo kad bandziau). Ant stiklo gaunas skaidrus efektas o ant medzio blizgus. Man patinka sakyciau kad visai nieko. Lbai storai neuztepsi nes komponentai pakankamai skysti. Kaina: nepigus

Stamprios sottile- suskyla netaip greit, iskilimai negilus ir plonyciai. Itrinimai galimi su aliejinais dazais ir porporina bet ant tamsiu spalvu porporina apvelia dalinai spalva. Ant stiklo matinis, ant medzio taip pat. Patinka kada dengiu ant piesinio nes skilimai buna pakankamai smulkus kad jo neuzgostu ir pakankamai kad matytusi. Kaina: nepigus

Aplicraft craklis- suskyla greitai, niekada neskyla taip pat (ypac kintant temperaturos ipatumams), skilimus galima isgaut nuo griovio tipo iki smulkiu, gylis ivairus priklauso nuo sluoksniu storio, sluoksniai pakankamai tirsti kad butu galima jais variuot bet persistengt nep[atarciau nes gaunas grioviai. Ant stiklo balzganas, ant medzio irgi. Man nelabai nes reik tept iskart teptuku labai greit todel kad pavelavus pertepti ant virsaus rezultate sugadini skilima nes pirmas sluoksnis greit dziusta ir velias, o antras normaliai tepas-galima ir palyginti jei kazkur per riebiai ar per mazai uztepei . Itrinimai gali buti problematiski priklausomai nuo dazu kokybes manyciau nes aliejiniai is parduotuves man apvele dalinai, o dailininku ne. Porporina apvelia dalinai. Naudoju kai reikia ryskiu ir storu itrukimu. Kaina- nepigus

Dvikomponentis is meno muzos- suskyla netaip greit, skilimai negilus bet ju dydis labai idomus-gali buti nuo labai dideliu iki mazesniu, priklauso ne nuo sluoksniu storiu o nuo pavirsiaus ant ko tepi. Jei pavirsius mazai sugeriantis tai efektas gaunas geras, jei pavirsius padengtas mediumu (servetka tik uzklijuota) tada itrukimai smulkesni, o jei aplinkui dazai akriliniai o per viduri servetka tada isvis skilimai ant dazu dideli o ant piesinio smulkesni ir efektas SUPER . Komponentu pagrindas terpanitininis (plaunama fairy teptukai). bet pats skystis turi gelsva spalva kuri sviesiems pavirsiams suteikiamutna gelsva atspalvi todel reik kartais pasverti ir tepamu sluoksniu stori kad neiskraipytu spalvos. Itinti bandziau tik aliejiniais (joku problemu). Dar tik kelis darbus dariau bet pradeda patikt nes sklilimai labai idomus tokie stambus. Kaina pigus
DEMONSTRUOJU:
1variantas stamperios sottile
2 variantas stamperios craklius
3 variantas negausiai teptas aplikraft craklius
user posted image
Papildyta:
DAR PALYGINIMUI IMETU PIRMAS SKILIMAS IS MENO MUZOS ANTRAS IR STAMPERIOS SOTTILE (JIE PANASUS BET IR SKIRTINGI TUO PACIU smile.gif )
user posted imageuser posted image
Papildyta:
O cia dr vaizdelis kaip nereiktu padauginti aplicraft crakliaus nes paskui reik griovius uzkasinet smile.gif

user posted image
[/quote][/quote]
Atsakyti
Nu tai vasarį planuojam prijaučiančių dekupažui mergaičių susitikimą pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 01 15, 17:12)
Ir man tik tiek težinoma...Jau matau vaizdą kaip apšerkšnijusiais sparnais suku ratus virš Panemunės, bandau užuosti jaukų pyrago kvapą ir šaukiu:"Kaar...kaaarr...kaaaarrr..."
Nei adresss, nei dress kodai ir temos...nieks nežinoma... doh.gif  unsure.gif
Iki vakaro (šio)...tikiuos, bus daugiau aiškumo

nu griuk negyvas paskaicius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 15, 17:21)
As siulyciau tau rinktis taip: jei reiks skaldyti paveiksliuka tada tik sotile jei dazus tai tada gali ir aplikrafta bandyt bet jis toks pykstantis lyg biskiuka, sklilimai jo nenuspejamai, reiktu zinot kiek ir kaip tept kad rezultatas nenuviltu siaip kazkur galeciau tau atsiusti paso analize ir fotkinta palyginima abieju salia vienas kito

Ingusia31, gal man galetuma atsiusti? kornelija.k@gmail.com
aciu labai 4u.gif ax.gif

ai va sito ir norejau, tai nereikia siusti wink.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 15 sausio 2009 - 17:02
[quote=bite,2009 01 15, 16:12]
Ir man tik tiek težinoma...Jau matau vaizdą kaip apšerkšnijusiais sparnais suku ratus virš Panemunės, bandau užuosti jaukų pyrago kvapą ir šaukiu:"Kaar...kaaarr...kaaaarrr..."
Nei adresss, nei dress kodai ir temos...nieks nežinoma... doh.gif unsure.gif
Iki vakaro (šio)...tikiuos, bus daugiau aiškumo blush2.gif

sveiki,
tikiuosi taip nebus kaip Jus vaizdingai apraset 4u.gif
vakar buvau issamiai arasius su adresu telefonu, bet merginos paprotino issiimt blush2.gif
del darbeliu tai as pasiuliau, bet ne gaminimui, o akims paganyt, pasigrozet jau padarytais, kam negaila pasirodyt, koki pasirinktinai 4u.gif
uz pyraga garantuoju, kad bus 4u.gif
dress kodo nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2009 01 15, 12:10)
Labas, merginos,
vel as lendu su savo klausimais  ax.gif
Sakykit, kur jus perkat Vilniuj serveteles, jei neuzsakinejat is interneto? Buvau Artmanijoj, bet neradau ko noreciau, ar dar yra kur nors serveteliu lobynai ?
Aciu!

Staneviciaus gatvej toj naujoj parduotuvel "Nijoles dekupazo studija" siandien atveze nerealiu serveteliu bigsmile.gif thumbup.gif prisipirkau tai net baisu darosi blink.gif , bet grozis tai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre2005 @ 2009 01 15, 20:11)
Staneviciaus gatvej toj naujoj parduotuvel "Nijoles dekupazo studija" siandien atveze nerealiu serveteliu  bigsmile.gif  thumbup.gif  prisipirkau tai net baisu darosi  blink.gif  , bet grozis tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

I interneta ta firma pavyzdeliu neturi idomu?
Atsakyti
4u.gif
sevikos
puiki temele, nuostabus darbeliai
gal man patartumet, kur geriausiai pirkti dekupazo priemones. As is Kauno. Perziurejau nemazai internetiniu parduotuviu, bet tos, kurios jau dirbat, tikriausiai patartumet geriau ax.gif
Atsakyti
Ingusia31, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2009 01 15, 11:31)
Merginos, jei mano vyras mane isleistu valandziukei kitai, ar priimtumete mane i meeta? ax.gif

Dome, labai labai tikiuosi,kad būsi thumbup.gif smile.gif Visos ,kas dalyvauja, rašot až Kaar smile.gif aš vakar nusirašaiu duomenis, tad galit ir man parašyti, atsiųsiu. Aš tik paklausiu, koks visuomeninis transportas veža iki tų šiltų namučių ? Važiuosu iš senamiesčio smile.gif ax.gif

Kuo man patinka aplikcraftas, gan greitu rezultatu, pusvalandukas ir suskilę. O visa kita matyt skonio reikalas, man jis geriausias.

Bite, lauksiu švyturių smile.gif o ir šiaip galit kažkas kažko atsivežti mainymui , gal popierių, ar ryžinių, ar kokių servetėlių. Aš turėsiu kelis dalykus smile.gif
Atsakyti
Giedre2005, o su rozem ten buvo???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 15, 23:38)
Dome, labai labai tikiuosi,kad būsi  thumbup.gif  smile.gif Visos ,kas dalyvauja, rašot až Kaar smile.gif aš vakar nusirašaiu duomenis, tad galit ir man parašyti, atsiųsiu. Aš tik paklausiu, koks visuomeninis transportas veža iki tų šiltų namučių ? Važiuosu iš senamiesčio smile.gif  ax.gif

Kuo man patinka aplikcraftas, gan greitu rezultatu, pusvalandukas ir suskilę. O visa kita matyt skonio reikalas, man jis geriausias.

Bite, lauksiu švyturių smile.gif o ir šiaip galit kažkas kažko  atsivežti mainymui , gal popierių, ar ryžinių, ar kokių servetėlių. Aš turėsiu kelis dalykus smile.gif

Na ir as pagaliau paskaiciau , kur gi cia mane Bite prirase lotuliukas.gif , bet adreso nei as, nei "sparnuotoji" biggrin.gif nezinom... gal kas y az galetu brukstelt?
Atsakyti
Brūkštelėjau ,tarsi pas save kviesčiau ... rolleyes.gif
Atsakyti