Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 26, 22:29)
nusispalvini kazkokia spalva..tada dedi sadolin antique...tada vel spalva

perskaicius aisku 4u.gif Labai aciu! 4u.gif
tai jau bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 26, 15:36)
Man irgi dažnai pasitaiko, kad koks nors netikėtumas sugadina darbelį  cry.gif liūdniausia, kai tai nutinka pačioje pabaigoje, tai kol darbelis nebūna visiškai padarytas, negaliu atsikvėpti  karsta.gif o jei kas nors neišeina, sakau tokia ir buvo idėja dirol.gif 
Lakuoju čia SM pasiūlytu dispersiniu laku iš senukų, turiu ir matinį ir blizgų, man labai patinka, nepastebėjau ar lakas neturi gelsvą atspalvį, nes nedariau dar baltos spalvos dėžutes. O tu lako netepi per storą sluoksnį?

Kamėja Mėja 4u.gif dėkui už palaikymą... o gal gali parašyti koks tas lakas kurį naudoji (gamintoją/pavadinimą) ? ačiū 4u.gif o dėl lakavimo , tai stengiuos kuo plonesnį sluoksnį tepti, bet lako vistiek neišeina vienodai paskirstyti teptuku, tam tikrose vietose jo susikoncentruoja daugiau... ax.gif gal nemoku tepti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 01 27, 12:17)
Kamėja Mėja  4u.gif dėkui už palaikymą... o gal gali parašyti koks tas lakas kurį naudoji (gamintoją/pavadinimą) ? ačiū  4u.gif o dėl lakavimo , tai stengiuos kuo plonesnį sluoksnį tepti, bet lako vistiek neišeina vienodai paskirstyti teptuku, tam tikrose vietose jo susikoncentruoja daugiau...  ax.gif gal nemoku tepti...  g.gif

Visa prašom, kuo galėsiu padėsiu smile.gif

Įmetu tau nuorodą:
http://www.senukai.l...ist_tab=vendors
http://www.senukai.l...st_tab=articles

Gal šis lakas padės, nes man tai nėra buvę, kad tam tikrose vietose jo susikoncentruotų daugiau g.gif Aš kai lakuoju, tai teptuku tarsi šluoju per dėžutę (tikiuosi supranti, ką noriu pasakyti biggrin.gif ) ir viskas gerai. O kokį teptuką naudoji? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal biški ne į temą, bet turiu Sadolin antique laka. Perleisčiau Panevėžietei uz kokiu 15 Lt. Panaudotas tai tik keliems potepiams smile.gif Jei ką tai prašom į AŽ
Atsakyti
atėjau su klausimu verčiančiu iš koto biggrin.gif žinau kad tikrai kažkur skaičiau o dabar neberandu doh.gif ko 3, o ko 1 santykis. na klijų ar vandens blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
siaip sakyciau trys kliju ir viena vandens ale tu neklausyk taip visu geriau savo santyki atrask nes cie kievienai individualiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 27, 17:24)
siaip sakyciau trys kliju ir viena vandens ale tu neklausyk taip visu geriau savo santyki atrask nes cie kievienai individualiai smile.gif

visur rašoma atvirkščiai: 3 vandens ir 1 klijų unsure.gif
Atsakyti
štai ir žinok žmogau kaip ten yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2009 01 27, 16:57)
štai ir žinok žmogau kaip ten yra biggrin.gif

O man labiausiai patinka 1:1 mirksiukas.gif
Atsakyti
pagal visas taikomas ale taisykles tai ir reikia 1 kliju, 3 vandens...bet galima ir visai neskiesti...galima 1 ant 1...galima 1 kliju ir 15 vandens:))))))
paciai reiktu geriausia santyki atrasti kaip patogiausia klijuoti...
cipa007 kada gi sveciuose sulauksiu???smile.gif))))ar isporceliuoti reiks??smile.gif)))
Atsakyti
Gabii kokia gera terapija- servetėlių peržiūrą, vis kiekvieną vakarą pačiūpinėju lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai jau visos gražios wub.gif wub.gif
Atsakyti
pavargau ieškot per paiešką, tikiuosi tema ir kitoms bus naudinga.
ar galima naudoti Sottile ant aliejinių dažų? unsure.gif
Atsakyti