Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 26, 11:43)
aš dabar su Sottile žaidžiu, tepu pirštais. pradžioj tepiau bronzine pudra, bet nepatiko, tai nusipirkau aliejinių dažų.
user posted image

Vazonas labai grazus wub.gif
Atsakyti
Noriu išlieti liūdesį ir pasiguosti... Aš vis darbuojos darbuojos, bet vis nutinka kažkas tokio (man ) neprognozuojamo, kad visas darbas nueina šuniui ant uodegos... cray.gif ... va ir vėl naudodama akrilinį matinį laką sugadinau dėžutę... nulakavus daug kartų pasirodė, kad lakas turi gelsvą atspalvį... Dėžutė buvo šviesios spalvos ir viduje liko geltoni lako pribėgę kampai.... švitrinio popieriaus pagalba niekaip neišgaunu toygaus geltonumo,- lako vistiek lieka kampuose per daug...
gal galit ateičiai rekomenduoti akrilinį laką, kuris negeltonuoja? matinį ir blizgų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 01 26, 14:16)
Noriu išlieti liūdesį ir pasiguosti... Aš vis darbuojos darbuojos, bet vis nutinka kažkas tokio (man ) neprognozuojamo, kad visas darbas nueina šuniui ant uodegos...  cray.gif ... va ir vėl naudodama akrilinį matinį laką sugadinau dėžutę... nulakavus daug kartų pasirodė, kad lakas turi gelsvą atspalvį... Dėžutė buvo šviesios spalvos ir viduje liko geltoni lako pribėgę kampai.... švitrinio popieriaus pagalba niekaip neišgaunu toygaus geltonumo,- lako vistiek lieka kampuose per daug...
gal galit ateičiai rekomenduoti akrilinį laką, kuris negeltonuoja? matinį ir blizgų  4u.gif

Man irgi dažnai pasitaiko, kad koks nors netikėtumas sugadina darbelį cry.gif liūdniausia, kai tai nutinka pačioje pabaigoje, tai kol darbelis nebūna visiškai padarytas, negaliu atsikvėpti karsta.gif o jei kas nors neišeina, sakau tokia ir buvo idėja dirol.gif
Lakuoju čia SM pasiūlytu dispersiniu laku iš senukų, turiu ir matinį ir blizgų, man labai patinka, nepastebėjau ar lakas neturi gelsvą atspalvį, nes nedariau dar baltos spalvos dėžutes. O tu lako netepi per storą sluoksnį?
Atsakyti
/index.php%3Fid%3D692]dešinėj apačioj yra pdf'as su daug gražių idėjų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 26 sausio 2009 - 14:49
Sveikos 4u.gif Ar kas nors perkate čia?
Kokia būtų nuomonė? rolleyes.gif galk man tik pasirodė, bet dėželių kainos pigiau nei įprastai parduotuvėse g.gif
Atsakyti
Ingusia31, aciu aciu brangioji, uz patarimus.... ech tikiuosi atrasiu laisvesnio laiko uzlketi 4u.gif 4u.gif
niu po darbo lekiu pirkti aliejiniu dazu pioneer.gif bandysime taisyt padety .... tikiuosi, kad kazkas gausis ax.gif
beje, sotile pirkta is puse plus irgi... itariu, kad kur ne taip pastatau ja... bandysime kitus kambariu kampus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilee: 26 sausio 2009 - 16:01
aij ir dar bigsmile.gif ax.gif nuoširdžiai ieškojau informacijos, bet neradau blush2.gif kaip naudojamas Sadolin antique? rolleyes.gif Rodos pamenu Gabii lyg buvo aprašius, o gal ir ne unsure.gif gal galėtų vėl kas nors pakartoti, kaip sendinti šituo laku? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 01 26, 15:48)
Sveikos  4u.gif Ar kas nors perkate čia?
Kokia būtų nuomonė?  rolleyes.gif galk man tik pasirodė, bet dėželių kainos pigiau nei įprastai parduotuvėse  g.gif

Aš pirkau, man patiko, kad labai greitai atsiunčia smile.gif
Atsakyti
Idesiu viena nelabai vykusi darbeli...su seseliavimu dar sunkiai sekasi...gal galetumet patart, papasakot kaip padaryt ta seseliavima gerai... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
cia gali paskaityt su vaizdine info 4u.gif
šešėliavimas
Atsakyti
uzdeget jus ir mane. tiek turiu svajoniu, tik kaip pradedanciai, koki laka ir klijus geriau pirkti? dekui
Atsakyti
Vazonėlis labai gražus ir sendinimas vykusiai išėjo smile.gif
Atsakyti