Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(jadzka @ 2009 01 26, 10:23)
Keliu klausimą dar kartą  blush2.gif  Kaip ten su tuo plastiku? Turiu jau servetėles, kuriomis norėsiu dekoruot, tik nežinau kokiais kliejais lipdyti, kuo padengti ir kuo užlakuoti? Ar tinka tie patys klijai dekupažiniai kur ant medžio lipdau ar reiktų kokių spec. plastikui ir kuo užlakuoti? Ar tas vandeninis lakas gerai?

Va suprantu, kad beveik nieko nežinau doh.gif:

na, esu naujoke, bet gal padesiu. pries klijuodama pasiausk plastmase siek tiek svitriniu popierium, geriau lakuosis. klijavau tom paciom priemonem kaip ir ant medzio- akriliniai dazai, pva klijai, akrilinis lakas .. na senbuves jei ka pataisys mane blush2.gif ax.gif

na mano sendinimas su sotile- vyksta toliau karas tarp musu doh.gif tai neskyla, tai suskyla labai smulkiai... su itrinimais visai nesamone gaunasi doh.gif bandau itrinti akiu seseliais, kol nesusidraugavau su ja- nenoriu pirkti porporinos, kad netektu paskui ismest doh.gif mano itrinimai finale gaunasi- mozolines visiskos doh.gif mergaites, kurios itrinate sotile su akiu seseliais- trinate lengvai sepeteliu ar pirstu ? as kai trinu pirstu, viskas issimozoja..... su kuo tada gerau pavalyti ? nes juk vanduo siuo atveju netinka g.gif kai lengvai sepetelu,- nepatenka niekas i griovelius... be je tu graziu skilimu, tooookiu stambiu, dar taip ir nepavyko isgauti doh.gif
karas tesiasi toliau rolleyes.gif
Atsakyti
aš dabar su Sottile žaidžiu, tepu pirštais. pradžioj tepiau bronzine pudra, bet nepatiko, tai nusipirkau aliejinių dažų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 26, 10:43)
aš dabar su Sottile žaidžiu, tepu pirštais. pradžioj tepiau bronzine pudra, bet nepatiko, tai nusipirkau aliejinių dažų.

Vazoncikas iskart pagyvejo thumbup.gif As siandien meginsiu itrint aliejiniais, siaip vis porporina.
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2009 01 26, 10:32)
na, esu naujoke, bet gal padesiu. pries klijuodama pasiausk plastmase siek tiek svitriniu popierium, geriau lakuosis. klijavau tom paciom priemonem kaip ir ant medzio- akriliniai dazai, pva klijai, akrilinis lakas .. na senbuves jei ka pataisys mane  blush2.gif  ax.gif

na mano sendinimas su sotile- vyksta toliau karas tarp musu  doh.gif  tai neskyla, tai suskyla labai smulkiai... su itrinimais visai nesamone gaunasi  doh.gif  bandau itrinti akiu seseliais, kol nesusidraugavau su ja- nenoriu pirkti porporinos, kad netektu paskui ismest doh.gif  mano itrinimai finale gaunasi- mozolines visiskos  doh.gif mergaites, kurios itrinate sotile su akiu seseliais- trinate lengvai sepeteliu ar pirstu ? as kai trinu pirstu, viskas issimozoja..... su kuo tada gerau pavalyti ? nes juk vanduo siuo atveju netinka  g.gif  kai lengvai sepetelu,- nepatenka niekas i griovelius... be je tu graziu skilimu, tooookiu stambiu, dar taip ir nepavyko isgauti  doh.gif
karas tesiasi toliau  rolleyes.gif

4u.gif ačiū už konsultaciją labai, bandysiu kankinti smile.gif Tai tada reikia pirma sušiaušti, tada dengti akrilu, tada klijuot, apdirbti ir lakuot. REiks bandyti kokią dieną smile.gif

O dėl įtrinimo.... Tai per mokymus bandžiau su auksine, sidabrine poprporina ir akių šėšėliais (mineraliniais), tai visus tryniau pirštu ir kas įdomiausia, šėšėliai labiausiai išsimozojo, sidabras kiek mažiau išsimozojo, o auksas geriausiai pateko į tarpelius. Nors daiktas buvo tas patas tik skirtingus jo kampus skirtingai tryniau tam, kad skirtumą pamatyt.

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 26, 10:43)
user posted image

wub.gif nu pasakiškai gražus vazonas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Hmm..reikia skubiai gauti mediniu dezuciu vynui. Gal zinote kur pigiausios?

Is anskto dekoju uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2009 01 26, 11:44)
Sveikos,

Is anskto dekoju uz pagalba  4u.gif

As nzn kiek yra pigu, bet jei pakeliui Big prekybos centras, salia Maximos yra vynoteka.Tai ten maciau ivairiu formu, viengubu, dvigubu, kokybisku dezuciu is medzio vien ... Manau tikrai galima issirinkti 4u.gif Gal ir kitose tokio tipo vyno parduotuvese butu. Maciau paprasta dezute 1 buteliui 15 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 26 sausio 2009 - 11:05
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 26, 11:43)
user posted image

nu bet koks grazus tas vazonas wub.gif
Atsakyti
ačiū blush2.gif
Atsakyti
Mmmmmmm.... koks vazonas wub.gif wub.gif wub.gif O koks slikimas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Del sottile noriu pasakyti kad man niekada nesigaudavo negeri sutrukimai. Vienas is variantu yra toks kad priemone gali buti nekokybiska (zinau ve pavienius atvejus bet labai daznai, vienai isvis neskildavo, kitos pati maciau kaip step du tik pradejus pirstu tepti veldavos i varske gymuliukais) zodziu reiktu su ta sottile nueit ten is kur pirkote ir pasakyti tegul pacios uztepa taip kaip reik ir parodo kad ju preke kokybiska ir nemokate tik jus ja naudotis. As visada perku is pagrindinio stamperios tiekejo didmeninko "puse plius" todel niekada neturejau problemu, todel jei mes cia kieviena patarinesim o rezultato gali isvis nierkada ir nebut, nes sottilei uztenka persalti, perkaisti ir viskas chemines reakcijos nevyksta. Dar variantas del skilimu dydzio.... reikia kad step du butu tepamas ant tokio pavirsiaus kuris butu pakankamai "sandarus" nu tipo jei tik servetele klijuota tai gal skystesnis step 1 susigeria ir toliau nevykdo savo funkciju? su sottile man taip nebuvo ale su pabeo tai tiesiog neimanoma dirbt kitaip.

Zilee atvarius buvai deganciam reikalui todel siulau pasiimti savo sottile ir sokolada ir atvaryti pas mane kuri vakara abi kartu pabandysim paziureti kas ne taip ir galesi pabandyti su mano sottile ir tada tikrai bus aisku kas yra negerai. Su tais seseliais man tai s.... galiu pasakyti vienareiksmiskai ir del porporinos nieko gero (as ja turiu bet net nenaudoju) juk milijona kartu sakiau kad trinti reikia su aliejiniais tada verkt nereiktu kad s.... gaunas. O apsivelimus seseliu ir porporinos galima nuvalyti vatos tamponu suvilgytu nedideliu kiekiu aliejaus. Del trinimo budo tai reikia pirstu taip trinti tarytum stengtumeis imasazuoti i tarpelius kuo daugiau turinio trinamo, sukamiasiais judesiais
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(gugu @ 2009 01 26, 09:01)
JAU visai susipainiojau... blush2.gif
O jau uždėjus artmanijos dvikompont, jau ir itrynus ar reik irgi purkšti sintet laką ar galiu tiesiai su akriliniu lakuoti?

Aš tai iškarto lakuoju akriliniu, niekas nesivelia thumbup.gif o, kad lūžiai gautųsi gražesni, šią priemonę tepk pirštais sukamaisiais judesiais smile.gif

QUOTE(zilee @ 2009 01 26, 09:32)

na mano sendinimas su sotile- vyksta toliau karas tarp musu  doh.gif  tai neskyla, tai suskyla labai smulkiai... su itrinimais visai nesamone gaunasi  doh.gif  bandau itrinti akiu seseliais, kol nesusidraugavau su ja- nenoriu pirkti porporinos, kad netektu paskui ismest doh.gif  mano itrinimai finale gaunasi- mozolines visiskos  doh.gif mergaites, kurios itrinate sotile su akiu seseliais- trinate lengvai sepeteliu ar pirstu ? as kai trinu pirstu, viskas issimozoja..... su kuo tada gerau pavalyti ? nes juk vanduo siuo atveju netinka  g.gif  kai lengvai sepetelu,- nepatenka niekas i griovelius... be je tu graziu skilimu, tooookiu stambiu, dar taip ir nepavyko isgauti  doh.gif
karas tesiasi toliau  rolleyes.gif

Man kartą įtrynus sottile juodais aliejiniais dažais, ji apsivėlė, tai patarė nuvalyti paprastu valgomuoju aliejumi thumbup.gif nusivalė. O porporina, man lengviausiai įsitrina specialiu stamperijos porporiniai skirtu šepetėliu.

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 26, 09:43)
pradžioj tepiau bronzine pudra, bet nepatiko, tai nusipirkau aliejinių dažų.
user posted image

Labai gražus vazonas, kai įtrynei tamsesne spalva, labiau išryškėjo lūžiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2009 01 26, 11:44)
Sveikos,

Is anskto dekoju uz pagalba  4u.gif

VYNOTEKOS parduotuvėse tikrai mačiau ir tikrai bene dvigubai pigiau nei Senas naujas 4u.gif
Atsakyti