QUOTE(jadzka @ 2009 01 26, 10:23)
Keliu klausimą dar kartą Kaip ten su tuo plastiku? Turiu jau servetėles, kuriomis norėsiu dekoruot, tik nežinau kokiais kliejais lipdyti, kuo padengti ir kuo užlakuoti? Ar tinka tie patys klijai dekupažiniai kur ant medžio lipdau ar reiktų kokių spec. plastikui ir kuo užlakuoti? Ar tas vandeninis lakas gerai?
Va suprantu, kad beveik nieko nežinau :
Va suprantu, kad beveik nieko nežinau :
na, esu naujoke, bet gal padesiu. pries klijuodama pasiausk plastmase siek tiek svitriniu popierium, geriau lakuosis. klijavau tom paciom priemonem kaip ir ant medzio- akriliniai dazai, pva klijai, akrilinis lakas .. na senbuves jei ka pataisys mane
na mano sendinimas su sotile- vyksta toliau karas tarp musu tai neskyla, tai suskyla labai smulkiai... su itrinimais visai nesamone gaunasi bandau itrinti akiu seseliais, kol nesusidraugavau su ja- nenoriu pirkti porporinos, kad netektu paskui ismest mano itrinimai finale gaunasi- mozolines visiskos mergaites, kurios itrinate sotile su akiu seseliais- trinate lengvai sepeteliu ar pirstu ? as kai trinu pirstu, viskas issimozoja..... su kuo tada gerau pavalyti ? nes juk vanduo siuo atveju netinka kai lengvai sepetelu,- nepatenka niekas i griovelius... be je tu graziu skilimu, tooookiu stambiu, dar taip ir nepavyko isgauti
karas tesiasi toliau