dvikomponentį tepate pirštu ar teptuku?
QUOTE(chanuma @ 2009 01 25, 20:21)
baigiau kursus kurios veda www.artmanija.com nu nesamone nesamoniu
esu išmetus 80lt. į šiukšlių dėže. kad sužinoti ta ko noriu, reikėjo kreiptis dar kitur . ..
esu išmetus 80lt. į šiukšlių dėže. kad sužinoti ta ko noriu, reikėjo kreiptis dar kitur . ..
Na va, kažkas pirmas mano mintis užrašė, nedrįsau taip aštriai ir viešai . Bet dabar jau ir tylėt nėra prasmės... Ir aš ten buvau... Ale grįžusi žinojau mažiau, negu naujokės šiam forume po senbuvių paaiškinimų... Suplakta, sumalta, be sistemos (aš apie pedagogiką, juk mokyt žmones irgi reikia mokėti), skuba... jokio nuoširdumo, dėmesio... Atsiprašant sumokėjau tuos 80 Lt, tai net servetėlės negavau naujos, liepė rinktis iš dėžėse besimėtančių likučių... Maniau, taip visur, o pasirodo... galima ir prie kavos puodelio su mokytoja rankdarbiais užsiimti...
nu nzn ar prie kavos puodelio vedami kursai grupei zmoniu:))))
nu man labai idomu....kas blogai artmanijoj..vosos pasako, kad tiesiog blogai isdestyta....
bet gal galit kuri konkreciai parasyti...ko nepasake, ka pasake...tiesiog idomu....
itariu kad ne tiek kiek viskas neisdestoma, kiek nusliapiama, kad ateiti i kitus kursus....tai gal kas konkreciau galetu????
nu man labai idomu....kas blogai artmanijoj..vosos pasako, kad tiesiog blogai isdestyta....
bet gal galit kuri konkreciai parasyti...ko nepasake, ka pasake...tiesiog idomu....
itariu kad ne tiek kiek viskas neisdestoma, kiek nusliapiama, kad ateiti i kitus kursus....tai gal kas konkreciau galetu????
QUOTE(chanuma @ 2009 01 25, 19:21)
baigiau kursus kurios veda www.artmanija.com nu nesamone nesamoniu
QUOTE(Ilcia @ 2009 01 25, 23:01)
Ir aš ten buvau... Ale grįžusi žinojau mažiau, negu naujokės šiam forume po senbuvių paaiškinimų... Suplakta, sumalta, be sistemos (aš apie pedagogiką, juk mokyt žmones irgi reikia mokėti), skuba... jokio nuoširdumo, dėmesio... Maniau, taip visur, o pasirodo... galima ir prie kavos puodelio su mokytoja rankdarbiais užsiimti...
Jaučiu kaip gaila, kai suploji sakyčiau nemažus pinigus ir gauni nulį informacijos. Dabar pas juos išplėstinis dekupažo pradžiamokslis kainuoja 120 Lt. įdomu kiek laiko jie trunka ir kuo jie ypatingi, kad tokia kaina
Merginos dar norėjau paklausti, o po sendinimo applicraft būtinai reikia naudoti sintetinį laką, negalima pvz. purškiamą stamperijos laką? Turiu metų dukrytę, tai po sintetinio lako naudojimo visi namai smirdi, bijau, kad mažylei nepakenktų.
Nu as pati pradejau nuo artmanijos kursu. tiesa pasakius nesigilinau kur dar ju buna. po to pagalvojau: 'o galejau', bet ne esme...
as pries tai skaiciausi foruma, bandziau daryti pati, bet man visvien iskilo klausimu. nuejau i kursus su klausimais. supratau, kad dariau viska ne taip, nors cia skaiciau atseit ka ir kaip... kursai man buvo naudingi kazkiek.
vedancioji truputi susikauscius buvo.
Kai isejau, tai pagalvojau, kad silpnokai kursai pravesti, bet naudos visvien gavau. o dabar galvoju, tai kaip tie kursai gali buti dar vedami. juk mokoma pagrindine technika... ai va dabar prisiminiau, kad po to kai pasibandem vienkomponenti ir dvikomponenti, tai nlb supratau esmes, nes jau buvo 2-komponencio nulakuotas pirmas sluoksnis, o pries vienkomponenti jau ir dazai uzdazyti. nu bet ai nzn... viskas ok as manau. reikia pasidomet tada pries kursus, kokio pobudzio. ar pradziamokslis, ar pazengusiems. ateiti su klausimais, o jei visiskai nieko nezinai apie technika, tai jos ten ir mokina.
as pries tai skaiciausi foruma, bandziau daryti pati, bet man visvien iskilo klausimu. nuejau i kursus su klausimais. supratau, kad dariau viska ne taip, nors cia skaiciau atseit ka ir kaip... kursai man buvo naudingi kazkiek.
vedancioji truputi susikauscius buvo.
Kai isejau, tai pagalvojau, kad silpnokai kursai pravesti, bet naudos visvien gavau. o dabar galvoju, tai kaip tie kursai gali buti dar vedami. juk mokoma pagrindine technika... ai va dabar prisiminiau, kad po to kai pasibandem vienkomponenti ir dvikomponenti, tai nlb supratau esmes, nes jau buvo 2-komponencio nulakuotas pirmas sluoksnis, o pries vienkomponenti jau ir dazai uzdazyti. nu bet ai nzn... viskas ok as manau. reikia pasidomet tada pries kursus, kokio pobudzio. ar pradziamokslis, ar pazengusiems. ateiti su klausimais, o jei visiskai nieko nezinai apie technika, tai jos ten ir mokina.
Su aplikraftu sunki padėtis, realiai neteko purškiamo stamperijos meginti, bet jeigu naudoji ta senukini purskaima, tai namuose nelabai gerai ta daryti, as balkone pursiu, arba į rusį nusinesu. Jis gan greitai nustoja smirdėti, o lipnumas per pusdieni visiskai isdziusta . Ryt jau butinai nusipirksiu originalaus lako aplikrafto, gal jis bus tinkamas ir nesivels, tai tada bus pagrindine problema ispresta.
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 26, 01:15)
Su aplikraftu sunki padėtis, realiai neteko purškiamo stamperijos meginti, bet jeigu naudoji ta senukini purskaima, tai namuose nelabai gerai ta daryti, as balkone pursiu, arba į rusį nusinesu. Jis gan greitai nustoja smirdėti, o lipnumas per pusdieni visiskai isdziusta . Ryt jau butinai nusipirksiu originalaus lako aplikrafto, gal jis bus tinkamas ir nesivels, tai tada bus pagrindine problema ispresta.
Būtinai parašyk, koks gaunasi rezultatas, nes ši sendinimo priemonė man labai patinka, nenorėčiau jos atsisakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 01 26, 01:01)
Na va, kažkas pirmas mano mintis užrašė, nedrįsau taip aštriai ir viešai . Bet dabar jau ir tylėt nėra prasmės... Ir aš ten buvau... Ale grįžusi žinojau mažiau, negu naujokės šiam forume po senbuvių paaiškinimų... Suplakta, sumalta, be sistemos (aš apie pedagogiką, juk mokyt žmones irgi reikia mokėti), skuba... jokio nuoširdumo, dėmesio... Atsiprašant sumokėjau tuos 80 Lt, tai net servetėlės negavau naujos, liepė rinktis iš dėžėse besimėtančių likučių... Maniau, taip visur, o pasirodo... galima ir prie kavos puodelio su mokytoja rankdarbiais užsiimti...
ir mes nei viena negavom
jeigu bučiau atidžiai paskaičius ši forumą tikrai nebūtu reikeja kursu
kada ima tokius pinigus už 2 valandas privalo dėstyti profisonalai.
kam reike kursu. geriau parašykit į az toms mamoms kurios jau moka ir už puse kainos pas jas nueiti. tikrai gausit geresnius kursus.
JAU visai susipainiojau...
O jau uždėjus artmanijos dvikompont, jau ir itrynus ar reik irgi purkšti sintet laką ar galiu tiesiai su akriliniu lakuoti?
O jau uždėjus artmanijos dvikompont, jau ir itrynus ar reik irgi purkšti sintet laką ar galiu tiesiai su akriliniu lakuoti?
QUOTE(gugu @ 2009 01 26, 10:01)
JAU visai susipainiojau...
As tai visada nupurskiu del sventos ramybes, o ypac itrynus porporina-milteliai uzsitvirtina
QUOTE(jadzka @ 2009 01 25, 14:05)
Dar noriu paklausti kaip su plastiku: Jei noriu atnaujinti šiukšliadėžę, tai kaip ant jos klijuoti ir kokiu laku lakuot? Tikriausia tas vandens pagrindu nelabai tinkamas :
Keliu klausimą dar kartą Kaip ten su tuo plastiku? Turiu jau servetėles, kuriomis norėsiu dekoruot, tik nežinau kokiais kliejais lipdyti, kuo padengti ir kuo užlakuoti? Ar tinka tie patys klijai dekupažiniai kur ant medžio lipdau ar reiktų kokių spec. plastikui ir kuo užlakuoti? Ar tas vandeninis lakas gerai?
Va suprantu, kad beveik nieko nežinau :