Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 24, 19:16)
nu bet nulakavimas nera taip blogai....tik man atrodo, klijai ar gruntas..(bespalvis, kad issaugoti ta pacia medzio spalva), yra geresnis variantas...bent jau man:))))

davem patarimus...dabar prasom pasakyti pas ka kursuose buvai:))))))))))))))))))
Papildyta:
jadzka, o ka per kursus daret???ant kokio pavirsiaus???norim vaizdu:))))))mestelk gi dabeli...:)gal dar kuo padesim.... biggrin.gif

Gabii__ ir ingusia31 Ačiū už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mokėmės ant pakabos medinės, čierkiuko stiklinio ir odos šmoto. Bandem su tuo sadolino skilinėjančiu laku, paskui su dvikomponenčiu nu ir klijavom, įtrynėm ir pan. 6 akademinės valandos žiauriai greit prabėgo...

Vaizdai.... tai, kad gėda dėt tuos pirmus blynus doh.gif: va lentą kai nutepliosiu tai dėsiu į eterį....

Minusai - tikrai skurdus servetėlių ir dažų pasirinkimas.
Pliusai - tikrai užkabino (nors... menai mane dažniausia ir šiaip užkabina smile.gif
Atsakyti
Siaip as kursu nevedu regulairiai ale teko tai daryti 10, 7 ir po viena tai galiu pasakyti man asmeniskai buvo didziausias malonumas tai daryti vienam zmogui be stresu ,greicio, prie arbatos ir neribojant laiko ir tikrai esu tikra kad ir tiems zmonems suteiktos zinios deja yra skirtingos nors perduotos to pacio zmogaus
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 24, 19:23)
Siaip as kursu nevedu regulairiai ale teko tai daryti 10, 7 ir po viena tai galiu pasakyti man asmeniskai buvo didziausias malonumas tai daryti vienam zmogui be stresu ,greicio, prie arbatos ir neribojant laiko ir tikrai esu tikra kad ir tiems zmonems suteiktos zinios deja yra skirtingos nors perduotos to pacio zmogaus

Na mūsų buvo 7 besimokančios ir 2 mokytojos smile.gif
Nelabai patiko, nes jautėsi šioks toks diletantizmas. Ten buvo be kursų žmonių, kurie jau daugiau vietomis už pačias mokytojas žinojo... Gal mokyklinukams ir gerai, bet va man jau trūko to konkretesnio patarimo. Pvz kai nusidažėm pakabas baltai, tik tada supratau, kad jas apdirbinėsim tuo vienkomponenčiu ir reiks tamsiai dažyti ant viršaus, o pakabą apsilipdžius jau buvau taip, kad man būtent ant baltos spalvos geriau žiūrėjosi (maniau, kad su dvikomponenčiu bus ir įtrikimu auksiuko doh.gif: )

Tikiu, kad tarkim dviese su mokytoja daug geriau sekasi ....
Atsakyti
Lietuvos vaikų jaunimo centras.

http://www.lvjc.lt/i...mp;paslauga=878
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 24 sausio 2009 - 18:34
Tai kuri cia ta mistine vieta lvjk ar kaip ji ten...
Atsakyti
merginos biski isibrausiu i jusu temele ax.gif paziurejus jusu darbeliu,uzsimaniau ir pati kazka pabandyti sukurti mirksiukas.gif nes be galo grazus darbai wub.gif 4u.gif
is kur perkate priemones,ir kiek mazdaug kainuotu susipirkti reikiamas priemones pirmiems bandymams?
Atsakyti
lotuliukas.gif nu cia nuo apetito priklauso. As per pirmas dvi savaites primeciau kad apie 800 padejau kazkur smile.gif. Ale buvo tokiu pirkiniu kuriu iki siol nenaudojau kol Bitei atidaviau taip kad reik labai save stabdyt
Atsakyti
DAr paklausiu smile.gif o gal galima lipdyti servetėles ant drėgno lako ? Na padengiu laku, klijuoju servetėlę, kai pradžius - užlakuoju ?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 24, 18:40)
lotuliukas.gif nu cia nuo apetito priklauso. As per pirmas dvi savaites primeciau kad apie 800 padejau kazkur smile.gif. Ale buvo tokiu pirkiniu kuriu iki siol nenaudojau kol Bitei atidaviau taip kad reik labai save stabdyt

Oho blink.gif
o tai kiek mazdaug reik pagrindinem priemonem susipirkti? ax.gif
Suprantu,kad cia galima visko belenkiek nusipirkt,bet pirmai pradziai noriu tik pagrindiniu priemoniu,pabandyti ir paziureti ar iseina ir ar patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai noriu pas Lacnese į kursus blush2.gif nes kažkaip nebemoku spalvų susimaišyti mirksiukas.gif Bandau išgauti smėlio atspalvį, o gaunasi persikų doh.gif
Gal žinote kur galima pasiieškoti kokios spalvos maišomos, žinau, kad vaikystėjė knygutė tokia buvo mirksiukas.gif bet dabar jau nieko neatgaminu cray.gif
Atsakyti
Aš išleidau kokius tris šimtus, kai dar tik artmanija Klaipedoje tebuvo, ir parsinesus atrode,kad neturiu su kuo dirbti visai.....

Mamučiuk, kokias spalvas maišai? o knyga tai man visai atrodo nebloga "kaip piešti ir tapyti "
http://www.patogupir...N=9789955062042
Atsakyti
Bliamba cia ziuriu maziausiai pora simtu reikia blink.gif doh.gif
Atsakyti