QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 24, 19:02)
pas ka cia buvai kursuose, kad kyla tokiu klausimu????
jei imi lentute, sveisti siaip nereikia....nebent nera lygi...tai pasveisk, kad nebutu siuksliu...klausimas ar pries servetele dazysi baltai??????
jei desi servetele, geriau nusidazyk, kad servetele neprarastu spalvos ir nebutu paveiksleliai blyskus...laku siaip nereikia tada lakuoti...nulakuosi, kai uzdesi servetele....
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 24, 19:03)
Nutepk laku tada pasveisk (nes lako dregme medi pasiaus) ir tada bus puikus pagrindas klijuoti kokybiskai servetele ir rauksles bus islyginti lengviau, galiausiai nulakuok. Jei planuoji dazyti baltai po servetele arba aplamai visa lentele tada nudazyk pasveisk tada klijuok o paskui paseseliuok ar siaip patapyk ir lakuok
Nu va, dviskirtingos nuomonės
Mokė mus, bet kad ant medžio dažėm baltai, o tik tada klijavom... O aš noriu ant medžio tiesiog... Tai va ir vėl nežinau kaip elgtis
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 24, 19:06)
Gabii nu mano pirma mintis irgi buvo nu ir kas vede zmogui kursus kad jis jau gryzes turi klausimu neatsakytu per kursus.
Nu tai ir as pasmalsausiu kas gi vede kursus? Arba kur ir ka ismokai?
Ech... na neišduosiu tų vietų aš tiek jau to
Šiaip tai klausimų buvo daur ir į daug jų atsakė, bet kaip visada jų dar daugiau iškyla kai ką nors savarankiškai pradedi daryt...
Papildyta:
O jei jau būt sąžininga - tai pasakysiu, kad ėjau ten kur turėjau dovaną.... Jei pati būčiau rinkusis tai tikriausia pas vieną iš Jūsų būčiau ėjus
Tai va, nerekomenduoju taip aklai pirkti dovanų kuponus, geriau žmogus tegu pats pasirenka kur norėtų,,,,