Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 24, 11:42)
ar nebūtų patogiau iš valdžios išprašyti atskiro forumuko dekupažui? būtų daug lengviau ir naujokams, ir senbuviams, manau temų tikrai užtektų  g.gif
atskirai priemonėms, sendinimo būdams, klijavimo būdams ir t.t.  unsure.gif

Siaip pasiulymas geras...bet jau matau kaip moderatoriai fool.gif
Atsakyti
šitas pasiūlymas jau buvo iškeltas ne kartą, kol kas nepasisekė, gal naujokės surašykit kokį laišką, ar ką , nes senokės niekaip neprisibeldė iki Supermamos, ne moderatorių čia galioje atidaryti naują forumą.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 24, 15:12)
šitas pasiūlymas jau buvo iškeltas ne kartą, kol kas nepasisekė, gal naujokės surašykit kokį laišką, ar ką , nes senokės niekaip neprisibeldė iki Supermamos, ne moderatorių čia galioje atidaryti naują forumą.

Supermama, kaip ir Prezidentas-patareju /moderatoriu turi apsciai, daug atsizvelgiama ir i ju delegavima mirksiukas.gif ar as klystu mastau.gif
Atsakyti
na tada peršasi išvada, kad tuos buvusius kartus buvo per mažai argumentų, kad atsirastų atskiras dekupažo skyrius. O dė sistemos ,tai net nežinau, Aga dažnai čia užsuka, ji gal papasakotų.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Jungiuosi prie Jūsų smile.gif Buvau šiandien dekupažo pamokoje, dabar jau prisipirkau servetėlių tai sėsiu dekoruot biggrin.gif

Va turiu klausimą: Jei imti medinę lentutę, kurią noriu dekoruot tik servetėlėm ir užlakuoti laku tai reikia pašveisti tą lentutę ir ar reikia ar ne prieš dedant servetėlę užlakuoti laku (turiu vandens pagrindu) ?

Būčiau labai dėkinga už ats. 4u.gif
Atsakyti
pas ka cia buvai kursuose, kad kyla tokiu klausimu???? g.gif biggrin.gif

jei imi lentute, sveisti siaip nereikia....nebent nera lygi...tai pasveisk, kad nebutu siuksliu...klausimas ar pries servetele dazysi baltai??????
jei desi servetele, geriau nusidazyk, kad servetele neprarastu spalvos ir nebutu paveiksleliai blyskus...laku siaip nereikia tada lakuoti...nulakuosi, kai uzdesi servetele.... 4u.gif
Atsakyti
Nutepk laku tada pasveisk (nes lako dregme medi pasiaus) ir tada bus puikus pagrindas klijuoti kokybiskai servetele ir rauksles bus islyginti lengviau, galiausiai nulakuok. Jei planuoji dazyti baltai po servetele arba aplamai visa lentele tada nudazyk pasveisk tada klijuok o paskui paseseliuok ar siaip patapyk ir lakuok
Papildyta:
lotuliukas.gif Gabii nu mano pirma mintis irgi buvo nu ir kas vede zmogui kursus kad jis jau gryzes turi klausimu neatsakytu per kursus.

Nu tai ir as pasmalsausiu kas gi vede kursus? Arba kur ir ka ismokai?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 24, 19:02)
pas ka cia buvai kursuose, kad kyla tokiu klausimu???? g.gif  biggrin.gif

jei imi lentute, sveisti siaip nereikia....nebent nera lygi...tai pasveisk, kad nebutu siuksliu...klausimas ar pries servetele dazysi baltai??????
jei desi servetele, geriau nusidazyk, kad servetele neprarastu spalvos ir nebutu paveiksleliai blyskus...laku siaip nereikia tada lakuoti...nulakuosi, kai uzdesi servetele.... 4u.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 24, 19:03)
Nutepk laku tada pasveisk (nes lako dregme medi pasiaus) ir tada bus puikus pagrindas klijuoti kokybiskai servetele ir rauksles bus islyginti lengviau, galiausiai nulakuok. Jei planuoji dazyti baltai po servetele arba aplamai visa lentele tada nudazyk pasveisk tada klijuok o paskui paseseliuok ar siaip patapyk ir lakuok

Nu va, dviskirtingos nuomonės biggrin.gif
Mokė mus, bet kad ant medžio dažėm baltai, o tik tada klijavom... O aš noriu ant medžio tiesiog... Tai va ir vėl nežinau kaip elgtis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 24, 19:06)
lotuliukas.gif Gabii nu mano pirma mintis irgi buvo nu ir kas vede zmogui kursus kad jis jau gryzes turi klausimu neatsakytu per kursus.

Nu tai ir as pasmalsausiu kas gi vede kursus? Arba kur ir ka  ismokai?

Ech... na neišduosiu tų vietų aš tiek jau to irnesakyk.gif
Šiaip tai klausimų buvo daur ir į daug jų atsakė, bet kaip visada jų dar daugiau iškyla kai ką nors savarankiškai pradedi daryt...
Papildyta:
O jei jau būt sąžininga - tai pasakysiu, kad ėjau ten kur turėjau dovaną.... Jei pati būčiau rinkusis tai tikriausia pas vieną iš Jūsų būčiau ėjus wink.gif

Tai va, nerekomenduoju taip aklai pirkti dovanų kuponus, geriau žmogus tegu pats pasirenka kur norėtų,,,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 24 sausio 2009 - 18:12
Musu nuomones jei ka vienodos
Jei nori tik siaip tiesiai ant medzio tada lakuok isdziovink klijuok ir vel lakuok

Ai sorry skirtingos lotuliukas.gif
Esme cia tokia jei nori lengvai klijuot servetele tai reik palakuot. Nu cia kaip vandens lasa uzdek ant pliko medzio ir ant lakuoto pavirsiau ir suprasi kad klijai staigiai gersis i medi tai pritraukdami servetele ir rauksleles sunku bus islyginti (o ypas bambukines lenteles ziauriai siausia medi tai isvis uzklijuot neimanoma) o lako sluoksnis leis tau plukdyti servetele leis ja islyginti ir gerai uzklijuot. Siaip kursuose turetum but suzinojus apie grunta balta ir bespalvi ale mes naudojam vietoje ju baltus dazus arba laka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 24 sausio 2009 - 18:17
jei nenori dazyti baltai..tada klausyk ingusiaęą patarimo...nes jei nenulakuosi, tada sutrauks servetele labai...nors as daryciau tikrai kitaip...
jei nedeciau serveteles...tada nugruntuociau bespalviu gruntu...arba nutepciau klijais...kad medis prisigertu kitu priemoniu....bet nelakuociau....

nu bet nulakavimas nera taip blogai....tik man atrodo, klijai ar gruntas..(bespalvis, kad issaugoti ta pacia medzio spalva), yra geresnis variantas...bent jau man:))))

davem patarimus...dabar prasom pasakyti pas ka kursuose buvai:))))))))))))))))))
Papildyta:
jadzka, o ka per kursus daret???ant kokio pavirsiaus???norim vaizdu:))))))mestelk gi dabeli...:)gal dar kuo padesim.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 24, 19:12)
Musu nuomones jei ka vienodos
Jei nori tik siaip tiesiai ant medzio  tada lakuok isdziovink klijuok ir vel lakuok

Tai, kad nevisai vienodos tos nuomonės.... biggrin.gif

O kursuose buvau... Seniau klausiau apie vieną iš kursų organizatorių nuomonės, bet va nieks nieko nepasakė biggrin.gif LVJC buvau. Tai nelabai jei ką....
Atsakyti
las tas LVJK?
Atsakyti