Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

galima pirma laisvai, antras pakeicia skilimą džiovinant karštai, bet kartais visai įdomiai gaunasi , pasimėgink,kad pajaustum kur ant juodraščios.

Vienos merginos "rašo" su degintuvais.Kitos su teptukais. Aišku deginti vardai tvarkingiau gaunasi, jeigu ne kaligrafija užsiiminėji.
Atsakyti
Prašom smile.gif aš myliu aplikraftą wub.gif tai laisvai gali klausti su juo susiijusiais klausimais, gal ir dar kam nors pravers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 23 sausio 2009 - 23:35
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 23, 23:07)
Prašom smile.gif aš myliu aplikraftą  wub.gif tai laisvai galikalusti su juo susiijusiais klausimais, gal ir dar kam nors pravers.

O jei 1 sluoksnis truputį dar limpa, ar galima tepti 2 ?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 23, 23:23)
O jei 1 sluoksnis truputį dar limpa, ar galima tepti 2 ?

Pirmas sluoksnis ir turi buti lipnus, kad pro antrojo sluoksnio sueizejima tasai lipnumas "pasigautu", pvz., porporina...Pirmo sluoksnio isdziuvimo pozymis - visiskas nuskaidrejimas, bet lipnu, tada jau galima tepti antraji.
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 01 23, 23:30)
Pirmas sluoksnis ir turi buti lipnus, kad pro antrojo sluoksnio sueizejima tasai lipnumas "pasigautu", pvz., porporina...Pirmo sluoksnio isdziuvimo pozymis - visiskas nuskaidrejimas, bet lipnu, tada jau galima tepti antraji.

Ačiū 4u.gif Ir dar norėjau paklausti dėl stamperia sottile, kaip reikia tepti sluoksnius, kad gautųsi dideli lūžiai?
Atsakyti
Sveikos,

Noriu iš "Pringles" traškučių dėžutės padaryti dėžutę spagečiams, kaip paruošti paviršių dekoravimui? Gal apklijuoti popieriumi kaip papje mashe? Ką patartumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 24 sausio 2009 - 10:32
labas rytas mergaites,

norejau paklaust ar padekliukams arbatai reik naudot koki spec laka ? ar tinka ir Stamperios Vernice? vakar susmasciau ar jis atsparus karsciui ir dregmei? g.gif
Atsakyti
ar nebūtų patogiau iš valdžios išprašyti atskiro forumuko dekupažui? būtų daug lengviau ir naujokams, ir senbuviams, manau temų tikrai užtektų g.gif
atskirai priemonėms, sendinimo būdams, klijavimo būdams ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gema 2 @ 2009 01 24, 10:41)
labas rytas mergaites,
norejau paklaust ar padekliukams arbatai reik naudot koki spec laka ? ar tinka ir Stamperios Vernice? vakar susmasciau ar jis atsparus karsciui ir dregmei?  g.gif

siaip saunu lakas geras...bet tikrai nepalieka baltu demiu ir stamperios lakas..tik tiek kad jis plonai dengiasi ir jo kiekis mazas...jei daugiau lakuoji, jis ne pigiai iseina...bet jei maziau, tai kodel gi ne....
isvis man tas stamperios lakas nuostabus...bet tik tiek, kad iseiga maza...o jei nori lakuot daugiau, kazkaip jau gaila:))))
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 24, 11:45)
siaip saunu lakas geras...bet tikrai nepalieka baltu demiu ir stamperios lakas..tik tiek kad jis plonai dengiasi ir jo kiekis mazas...jei daugiau lakuoji, jis ne pigiai iseina...bet jei maziau, tai kodel gi ne....
isvis man tas stamperios lakas nuostabus...bet tik tiek, kad iseiga maza...o jei nori lakuot daugiau, kazkaip jau gaila:))))

kabai aciu Gabij nuraminai mane. smile.gif nes padovanojau draugams padekliukus ir tik po to susimasciau ar nebaluos lakas doh.gif
Atsakyti
nu jei gerai nudziovinai...tada nebaluos:))))paguodziau??smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 24, 12:00)
nu jei gerai nudziovinai...tada nebaluos:))))paguodziau??smile.gif)))

puikiai isdziuve ! thumbup.gif
Atsakyti