Labutis visoms darbštuolėm
reikalinga pagalba užgruvo nesėkmė, - padauginau Antika 1 pirmojo sluoksnio ir daiktas gavosi ne suskeldėjęs, o išvagotas gilių vagų Įtrinimų dar nedariau todėl, galvoju, kad, galbūt, jei neįtrinčiau jokiais dažais ir tas giliąsias vietas tiesiai užlakuočiau akriliniu laku,- gal tai padėtų išgelbėti daiktą ir labai nenukentėtų kokybė?
Man tai tas sintetinio lako kvapas pakenciamas, bet vat beicavau savo "skaniaja" arbatos dezute, tai kol as ten arbata galesiu det, tai prazilsiu Ziauriai smirda. Siaip naturalu, kad smirda, nes beicas statybinis o gal yra nesmirdancio beico? Man kaip ir daugumai norisi matyti medi, o ne akrilo lopus
Bearomačio vaitspirito yra senukuose, padėtas prie visų kitų vaitspiritų Bet aš dabar pradėjau naudoti skiediklį iš dailininkų prekių, kiek išsiklausinėjau, tai jis ne toks baisus brudas kaip vaitspiritas. Nors ir bearomatis, vistiek prisikvėpuojam jo garų... žodžiu jis visai brudnas daiktas... o tas skiediklis, irgi puikiai išplauna teptukus. Nors irgi smirda Ne taip baisiai kaip vaitspiritas, bet smirda
QUOTE(versus* @ 2009 01 23, 14:16)
Labutis visoms darbštuolėm
reikalinga pagalba užgruvo nesėkmė, - padauginau Antika 1 pirmojo sluoksnio ir daiktas gavosi ne suskeldėjęs, o išvagotas gilių vagų Įtrinimų dar nedariau todėl, galvoju, kad, galbūt, jei neįtrinčiau jokiais dažais ir tas giliąsias vietas tiesiai užlakuočiau akriliniu laku,- gal tai padėtų išgelbėti daiktą ir labai nenukentėtų kokybė?
seip man grazu dideli itrukimai, bet turbut reiktu svitriniu pasidarbuot ir sumazintum juos
Pavonijos darbai - fantastiski!!!
gal kam pravers is vilnieciu zodziu uzklydau i Vilkpedes bazese esancia kosmetikos "baze" (ten daug prekiu kirpejams), ir sepeciai is naturaliu seriu su mediniu lakuotu kotu 3,99 (ir visa kruva su kamstine rankena nu nzn kaip cia ant kamscio gautusi ) nu ir visokiu placiu sepeciu uz 5,60, veidrodukai mediniu remuku 1,99 nu ir tt
yra ir serveteliu keletas rusiu, pokas 2 lt su kazkiek.. bet siaip sau tokie piesinukai
yra ir serveteliu keletas rusiu, pokas 2 lt su kazkiek.. bet siaip sau tokie piesinukai
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 23, 13:20)
Bearomačio vaitspirito yra senukuose, padėtas prie visų kitų vaitspiritų Bet aš dabar pradėjau naudoti skiediklį iš dailininkų prekių, kiek išsiklausinėjau, tai jis ne toks baisus brudas kaip vaitspiritas. Nors ir bearomatis, vistiek prisikvėpuojam jo garų... žodžiu jis visai brudnas daiktas... o tas skiediklis, irgi puikiai išplauna teptukus. Nors irgi smirda Ne taip baisiai kaip vaitspiritas, bet smirda
Nu siandien kaip tik ir as nusipirkau skiediklio. nors turiu ir vaitspirito, bet kazko suniezejo nusipirkti skiedikli
QUOTE(IRR @ 2009 01 23, 13:20)
Man tai tas sintetinio lako kvapas pakenciamas, bet vat beicavau savo "skaniaja" arbatos dezute, tai kol as ten arbata galesiu det, tai prazilsiu Ziauriai smirda. Siaip naturalu, kad smirda, nes beicas statybinis o gal yra nesmirdancio beico? Man kaip ir daugumai norisi matyti medi, o ne akrilo lopus
as vietoj beico nusipirkau impregnanto, tai man tai jis nesmirda, nors jauciamas koks tai lengvas kvapas, bet pati dezute bent jau nuo jo nesmirda, tik pavadinimo tai nepasakysiu, ipakavimo nebeturiu
Papildyta:
geras ejau paziureti koks pas mane vaitspiritas, tai cia parasyta bearomatis, niu nieko sau bearomatis, smirda nerealiai, o tai koks butu jei paprastas su aromatu
QUOTE(driftas @ 2009 01 21, 16:45)
...marš darbuotis ir pasidemonstruoti čia
Sveikutės, na, tai kaip ir rodausi... Tai pirmas mano savarankiškas darbelis Šalia rimtų darbų jis atrodo mažų mažiausiai keistai, bet bent jau pradžia yra Žodžiu, stengsiuosi susidraugauti su šiuo dekoravimo būdu artimiau . Beje, pasirodo, ir fotografuoti teks mokytis kartu . Darbelis dar nelakuotas, nes neturiu matinio lako, o su blizgiu nenoriu . Ką gi, drožkit kritiką, tik noro dirbti toliau neatmuškit
Pamiršau prirašyti: tai keramikos gaminys (tikiuosi..., nes skiriu tik medinius ), dangtelis nusiima...
turiu klausyma ne i tema nu bet gal kuri padesit... ar yra kuri pirkusi is senasnaujas.lt? ten kazkaip viska uzsisakiau, bet atsiunte tik isankstinio mokejimo saskaita i emeila. Ar ja dabar reikia apmoket? ar kai atsius prekes? gal kuri galit paprotint