Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(bite @ 2009 01 22, 22:12)
driftuk, va, dabar tai bus... doh.gif  mirksiukas.gif O, beje, kas tai per budas? Kalbi apie priemone ar pati buda?

gėlėta jūrė, bet ir atmintis!!! Paveiksleli "nuploninai" tiksliai pagal instrukcija! 4u.gif

tai naudijai aplicrafta???????nes as turiu kitokia..ir surasyta normaliai viskas...cia nieko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 01 22, 23:12)

gėlėta jūrė, bet ir atmintis!!! Paveiksleli "nuploninai" tiksliai pagal instrukcija! 4u.gif

tongue.gif tiksliai viską susidėjau į omeny, jei kada prireiks... rolleyes.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 22, 23:16)
tai naudijai aplicrafta???????nes as turiu kitokia..ir surasyta normaliai viskas...cia nieko... g.gif

lotuliukas.gif nea... iš vis nenaudoju tokio daikto, man kažkaip atrodo bereikalingas toks ir pinigų išmetimas... tik atsimenu, ką Bite pasakojo per vieną susitikimą mirksiukas.gif
Papildyta:
http://www.applicraf...fects.php#trans nu va, radau paaiškinimą biggrin.gif Tai čia reikia vieną sluoksnį tepti, tada mirkyti ir trinti.
Papildyta:
http://www.applicraf...uk/workshop.php

uj ne... pasirodo vis dėlto keturių sluoksnių po 20min. smile.gif
Atsakyti
gėlėta jūrė ir Gabii__...mielosios, ar galite normaliai paaiskinti, apie ka kalbate? Juk smalsu...Ploninimas ar perkelimas? Tose nuorodose man nieko suprantamo...ypac nuotraukose...
O del pinigu ismetimo...tai...isivaizduok, nori padaryti komplekta dekoruotu daiktu, kuriu tarpe yra ir labai "figuringu"...na, indai su visais linkiais...O dekoruoji popierium...
Galima ploninti ir laku, bet tai labai ir labai ne tas pats...Ta priemone gaunama labai elastinga piesinio plevele, va... ax.gif

Oi, panasu, supratau ta info... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 22 sausio 2009 - 22:58
snekam apie perkelima...bet tavo tas tepamas ir vadinamas ploninimas yra tas pats..smile.gif))
as galvojau kad aplicrafto kokia sustresne priemone cia atsirado....nieko neuzrasyta...tai uztepi ir vualia.... lotuliukas.gif pasirodo cia tas pats:))))

P.S.bite...kita savaite turesiu dovanu:)))))) cool.gif jau... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 22, 23:02)
snekam apie perkelima...bet tavo tas tepamas ir vadinamas ploninimas yra tas pats..smile.gif))
as galvojau kad aplicrafto kokia sustresne priemone cia atsirado....nieko neuzrasyta...tai uztepi ir vualia.... lotuliukas.gif pasirodo cia tas pats:))))

P.S.bite...kita savaite turesiu dovanu:)))))) cool.gif jau... cool.gif

thumbup.gif
Koks teptukas??????????????
Atsakyti
nu .... doh.gif neatmenu:)))))as ryt parasysiu...paskambinsiu as i puse plius ryt:))))
Atsakyti
Merginos smile.gif paaiškinkit man vieną dalyką. Vat kaip jūs susidorojate su sintetinio lako kvapu? Nu siaubekas, o gal yra netokių smirdančių, nu bet vistiek jei reikia teptuką nuvalyti vait spiritu tai siaubingas kvaps būna, kaip dirbt namuose. Nes mano patys pirmi du darbai buvo su sinteniniu lakuoti, tai kai juos pamatau man labai fainiai atrodo, taip naturaliai. Ir šveitėsi gerai, kaip bitė rašė, bet dirbau balkone, o namai vistiek buvo prasmirdę. NU čia prirašiau smile.gif Tad gal yra lakų kurie ne taip smirda smile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 23 sausio 2009 - 08:05
QUOTE(bite @ 2009 01 22, 22:39)
zilee, dvikomponencio skeldejimo lako pirmo komponento isdziuvimo pozymis - nuskaidrejimas, todel nerekomenduociau vadovautis instrukcijoje nurodomu laiku (jis apytikris, nelygu aplinkos salygos) ar kitais pozymiais. Pirmas komponentas isskaidreja (bet vis dar buna lipnus, kas ir turi buti) ir iskart reikia tepti antraji. Zinau dekoruojanciu moteru nesekmiu, kai buvo paliktas pirmasis sluoksnis ilgesniam laikui, po to teptas antras. Reakcija neivyko.
O del dvikomponencio skeldejimo reakcijos sustabdymo laku labai abejoju. Lakuok nelakaves, sis skeldejimas, keiciantis salygoms, ir po laku, deja, kartais vis dar skeldeja... verysad.gif 
[

nu va, siandien ryte tyrinejau kaip seklys morka per padidinimo stikla savo itrukimus lens.gif tai pirmasis variantas, perdziovinau isties pirmaji sluoksny, vos vos matosi tie itrukimai doh.gif ar iseitu jeigu siek tiek pasveisciau ir ant virsaus vel bandyciau tepti sotiles 1 step ir paskui evl 2 g.gif
antrasis kartas labiau vykes, bet vis tiek trukiai vos iziurimi nors praejo apie 14 val nuo lakavimo ... ir turiu apstebeti tie trukiai labai labai smulkus ir tankus g.gif kiek maciau sotile trukineja tokiais stambiais "lopais".... gal as per tirstai pritepiau 2 stepo ? o gal kaip tik per plonai ?
ir dar : ar reikia pries sendinint nulakuoti ? nes as is karto tepiau ant paveiksliuko ax.gif
nu ir uzversciau jus klausimais blush2.gif rolleyes.gif angel.gif

didelis aciu is anksto notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 01 22, 21:39)
vilmado, istisa servetele lygiai priklijuoti galima daugeliu budu:
1. po vandens srovele (stiklas, metalas ar ir medis, pvz., pjaustymo lentele);
2. kaip jau dabar ir is kitu patirties matau, - keliais budais lygintuvu;
3. pirstu neskiestais klijais;
4. teptuku, pradedant nuo centro...
Reikia nebijoti bandyti kiekviena imanoma buda ant bandomuju pavirsiu ir tikrai pasiseks. Kaip kad nereikia baimintis ir rauksleliu, kurias galima nusvitrinti, o su laiku ir nebeturesi ka svitrinti mirksiukas.gif

NUOŠIRDUS AČIŪ BITEI, ir dar pasisakysiu neĮtemą:
Bite, esi viena iš draugiškiausių šitam forume ir su labai geru jumoro jausmu didis.gif , ir už tai DĖKUI. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 01 23, 09:04)
Merginos smile.gif paaiškinkit man vieną dalyką. Vat kaip jūs susidorojate su sintetinio lako kvapu? Nu siaubekas, o gal yra netokių smirdančių, nu bet vistiek jei reikia teptuką nuvalyti vait spiritu tai siaubingas kvaps būna, kaip dirbt namuose. Nes mano patys pirmi du darbai buvo su sinteniniu lakuoti, tai kai juos pamatau man labai fainiai atrodo, taip naturaliai. Ir šveitėsi gerai, kaip bitė rašė, bet dirbau balkone, o namai vistiek buvo prasmirdę. NU čia prirašiau smile.gif Tad gal yra lakų kurie ne taip smirda smile.gif?

as tai jei purskiamas tai balkone purskiu, o jei su teptuku ir sintetinis lakas tai lakuoju viduj, bet jau pati teptuka einu isplauti i balkona , nes nuo to ploviklio numirti galima koks kvapas, man slykstus liabai, as net neatidarineju viduj, kad tik koks kvapelis neislystu, cia aisku kiekvienam savo, MB sake pakenciamas kvapas to ploviklio, bet jau man tai doh.gif blink.gif
Atsakyti
Yra BEAROMAČIO VAITSPIRITO - jis ne taip baisiai dvokia, kaip paprastas. Įsipili nedidelį kiekį į kitą tarą, patrini ten teptukus, po to juos išplauni šiltu muiluotu vandeniu - viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2009 01 23, 12:02)
Yra BEAROMAČIO VAITSPIRITO -  jis ne taip baisiai dvokia, kaip paprastas. Įsipili nedidelį kiekį į kitą tarą, patrini ten teptukus, po to juos išplauni šiltu muiluotu vandeniu - viskas  mirksiukas.gif

kur ta geri radai? kaip atrodo jis?
Atsakyti