Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Tina Les @ 2009 01 22, 12:46)
Sveikos darbštuolėlės  4u.gif
Įdedu ir aš savo paaatį pirmąjį darbelį  blush2.gif  Na, jis toks labai labai iš didelio noro ir skubėjimo padarytas, bet paragavau šiek tiek visko po truputį: ir šėšėliavimo, ir krakliaus dvikomponenčio, ir įtrint net bandžiau  blush2.gif
Tikiuosi ne per drąsiai aš čia su savo pirmuoju blynu, bet labai laukiu pastabų, patarimų ir pamokymų  4u.gif
http://picasaweb.goo...eles/Dekupazas#

koks įdomus darbelis thumbup.gif toks labai tapybiškas, ir suskilimas puikiai gavosi, ar toks užmanymas, ar iš padėties suakisi su neryškiu įtrinimu ? jeigu aš daryčiau rinkčiausi šiek tiek ryškesnį suskilimų atspalvį,kad jei normaliai matytųsi, bet kiek žmonių tiek nuomonių, Šiaip man atrodo tau tapyti gerai sektūsi.

QUOTE(zuikutee @ 2009 01 22, 13:12)

Labutis visom, 4u.gif
gal galite pasakyti kokius konkrečiai sintetinius lakus naudojate??? skaičiau skaičiau, bet neradau ar buvo minėtas pavadinimas.
būčiau labai dėkinga.
nes reikia darbelius lakuoti, bet neturiu sintetinio lako, su akriliniu nedrįstu  smile.gif

senukuose dupli color, ir craft spray, yra ir matinis ir blizgantis abi firmos gamina ir dazus sintetinius, tai lakai yra su skaidriais kamsteliais , kad nepaisgautum. Tų firmų dažus naudoju ant metalo, labai gerai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 22, 14:34)
koks įdomus darbelis  thumbup.gif  toks labai tapybiškas, ir suskilimas puikiai gavosi, ar toks užmanymas, ar iš padėties suakisi su neryškiu įtrinimu ? jeigu aš daryčiau rinkčiausi šiek tiek ryškesnį suskilimų atspalvį,kad jei normaliai matytųsi, bet kiek žmonių tiek nuomonių, Šiaip man atrodo tau tapyti gerai sektūsi.

Ačiū labai 4u.gif Tikrai smagu išgirsti teigiamą įvertinimą tongue.gif Įtryniau šešėliais, nes labai labai norėjau kuo greičiau padaryti, o porporinos neturėjau blush2.gif ir mano akim žiūrint įtrynimai ryškesni gražiau žiūrėtųsi. Jau šią savaitę keliausiu į senukus ir dekupažo parduotuvėles pasipyldyti priemonių ir imsiuosi naujų darbelių ax.gif
Atsakyti
man ekonomiškiausia įtrinimo priemonė yra aliejiniai dažai, būna ir irnkinukų nedidelėm tūbelėm iki 20 lt, plius gali atskirai įsigyti metalinių spalvų, ir tinka daugeliui priemonių ( teisingiau dar nesutikau tokios, kuriai totaliai netiktų ) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 sausio 2009 - 13:47
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 22, 14:45)
man ekonomiškiausia įtrinimo priemonė yra aliejiniai dažai, būna ir irnkinukų nedidelėm tūbelėm iki 20 lt, plius gali atskirai įsigyti metalinių spalvų, ir tinka daugeliui priemonių ( teisingiau dar nesutikau tokios, kuriai totaliai netiktų ) .

Ačiū už patarimą bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Dekupaže esu naujokė. Turiu artmanijos sendinamąjį dvikomponentį laką "Antika". taip pat turiu auksinių akrilinių dažų įtrinimui, bei paprastų baltos spalvos akrilinių dažų. Gal kas nors galėtų man paaiškinti kaip reikia dirbti su tuo "Antika"? Ką po ko tepti ir kaip trinti. Ačiū 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Lachese, o kur perki tuos lakus, dupli color ir craft spray??????????
Atsakyti
priklijuoji servetėles, tepi Antika 1, kai apdžiūsta - Antika 2, tada gerai išdžiovini ir įtrini. baigi paprastu laku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 22, 14:50)
priklijuoji servetėles, tepi Antika 1, kai apdžiūsta - Antika 2, tada gerai išdžiovini ir įtrini. baigi paprastu laku  4u.gif

Va taip ir dariau, bet man suskilimai buvo labai mažyčiai, o auksiniai dažai sunkiai pateko į įtrukimus, o paviršius tada paliks auksinis jeigu auksiniais akriliniais įtrinsiu? Tryniau teptuku, ar taip ir reikia daryti? ax.gif beto o ar galima iš pradžių nudažyti medį akriliniais dažais, kai nudžius tepti antika 1, poto antika 2 ir tik tada trinti? nes taip tai kai padarau persimato medžio spalva, negražiai atrodo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyLadybird*: 22 sausio 2009 - 14:57
per plonai sendintoją gal tepei?
jei nori dažyti paviršių, tai nudažai, išdžiovini, sendini, įtrini ir lakuoji. aš įtrinimui dažnai naudoju Avon bronzinę pudrą rolleyes.gif
Papildyta:
jei įtrinu dažais, man patogiau su skudurėliu. nuo paviršiaus dažus nuvalau su vos drėgnu skudurėliu
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 22, 15:13)
per plonai sendintoją gal tepei?
jei nori dažyti paviršių, tai nudažai, išdžiovini, sendini, įtrini ir lakuoji. aš įtrinimui dažnai naudoju Avon bronzinę pudrą  rolleyes.gif
Papildyta:
jei įtrinu dažais, man patogiau su skudurėliu. nuo paviršiaus dažus nuvalau su vos drėgnu skudurėliu

gal ir per plonai g.gif reikės pasibandyti ant kokio medinio gabalėlio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2009 01 22, 15:49)
Lachese, o kur perki tuos lakus, dupli color ir craft spray??????????

senukuose yra
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 22, 13:34)

senukuose dupli color, ir craft spray, yra ir matinis ir blizgantis abi firmos gamina ir dazus sintetinius, tai lakai yra su skaidriais kamsteliais , kad nepaisgautum. Tų firmų dažus naudoju ant metalo, labai gerai gaunasi.

buvau parašius smile.gif
Atsakyti