Nu va, sutersiu katik pradeta puslapi su savo vilkais
Ka galejau padaryti geriau
Laukiau iki paskutines dienos, galvojau, kad kasnors pasikeis, bet deja Gaila , kad negalesiu sudalyvaut jusu penktadieniniame pasisedejime, mano mazius susirgo, MB komandiruotej...gaila, labai gaila, o taip norejau
QUOTE(driftas @ 2009 01 15, 00:07)
Va sąrašą partempiau:
Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar
jakata
Tsile
efauto
Mačiau Ingusia31 savo kompą atsikasė. Gal prisijungsi?
O Avijacija irgi gal?
Nors gal per įžūliai čia į svetimus namus kviečiu
Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar
jakata
Tsile
efauto
O Avijacija irgi gal?
oi aš norėčiau labai tik kad mano mažučio gimtadienį planuojam
Papildyta:
gal po kiek laiko pas mane kokį susiėjimą padarytume? Bariuką apverktume nu čia tom kas žino bariuko istoriją mane čia dabar visokios šventės užpuolė bet po vasario 7 dienos galėsiu padaryt atvirų durų dieną savo namuose. Jei kas norės tai ir pamąstysim tadu.
Labas, merginos,
vel as lendu su savo klausimais
Sakykit, kur jus perkat Vilniuj serveteles, jei neuzsakinejat is interneto? Buvau Artmanijoj, bet neradau ko noreciau, ar dar yra kur nors serveteliu lobynai ?
Aciu!
Sakykit, kur jus perkat Vilniuj serveteles, jei neuzsakinejat is interneto? Buvau Artmanijoj, bet neradau ko noreciau, ar dar yra kur nors serveteliu lobynai ?
Aciu!
na tas bariukas tai nemirtingas pas tave labai malonu irgi būtų apsilankyti o dėl Vilniaus tai reikia tik daryti, manau,kad ir pas mane ar pas kurią kitą atsirastų vietos laisvai o galima pradžioj ir kokioje kavinuteje susitikti, pasiplepėti.
QUOTE(Mate @ 2009 01 15, 12:10)
Labas, merginos,
Aciu!
Aciu!
Mate, yra Cup'e penktam aukštė parduotuvėj geros akys. Ne lobynai, bet vis šis tas O jei nori daugiau vienodu, gali pirkti pakeliais, tikrai gražių būna imdeco, alandeko ir visuose kituose deco..
Aš irgi būčiau už susitikimą Vilniuj
Merginos, jei mano vyras mane isleistu valandziukei kitai, ar priimtumete mane i meeta?
sveikos
gal galetumete kas dar imest nuoroda kur galima internetu nusipirkt mediniu daiktu dekoravimui. sedziu cia jau pora valandu ir bandau atknist kur buvo viena nuoroda i berods Raciukaitienes ( bijau suklyst) parduodamus medinius daiktelius...
is anksto dekoju
gal galetumete kas dar imest nuoroda kur galima internetu nusipirkt mediniu daiktu dekoravimui. sedziu cia jau pora valandu ir bandau atknist kur buvo viena nuoroda i berods Raciukaitienes ( bijau suklyst) parduodamus medinius daiktelius...
is anksto dekoju
sveikos,
norejau paklausti ar laikotes kepimo instrukciju stikliniam daiktam? Ant mano priemones raso, kad kepti 130 laipsniu, 90 minuciu, kazkur skaiciau, kad kepat 30 min. ? Klausiu nes gal cia kaip ir su tepimu ant daikto pires klijuojant motyva, vienos tepa kitos ne, nors instrukcijoj raso, kad tepti.
Gal galesit padet
norejau paklausti ar laikotes kepimo instrukciju stikliniam daiktam? Ant mano priemones raso, kad kepti 130 laipsniu, 90 minuciu, kazkur skaiciau, kad kepat 30 min. ? Klausiu nes gal cia kaip ir su tepimu ant daikto pires klijuojant motyva, vienos tepa kitos ne, nors instrukcijoj raso, kad tepti.
Gal galesit padet
kiek parasyta tiek ir kepk...kiekvienos priemones kepimo laikas skiriasi...tiesiog kur girdejai kad 30 min, tai to reikalauja ta priemone, kitos praso kepti 90 min..kad butu uztikrintas uztvirtinimas...
QUOTE(driftas @ 2009 01 15, 00:07)
Va sąrašą partempiau:
Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar
jakata
Tsile
efauto
O Avijacija irgi gal?
Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar
jakata
Tsile
efauto
O Avijacija irgi gal?
Aciu Driftuk uz kvietima turiu as savo motyvu si karta atsakyti NE bet nenoreciau ju viesai sakyti tiesiog bijau kad galiu kam nors sugadinti nuotaika arba susigadinti ja sau tai geriau pasedesiu namuose prie kokios sages bet butinai kada pasedesim