Oj Ingusia, turiu aš ir tą teptuką ii būtent su juo tryniau. bet kažkaip veliasi....nu kad pasjubėjau tai čia tiesa....laiko stoka.....reikėjo greitai pabaigti............nepatinka ta sottile man jau visai, supykau ant savęs ir ant jos ot kokia aš
o kur gauti aliejiniu dažų?? niekur kur ieškojau neradau????
aliejiniu gali nuvaziuot i thoma filipsa ir ten visa palete spalvu uz 27 lt...o jei reikia keliu tik spalvuciu tai i meno muza, ar kita kokia dailininku parduotuve...
mergaites kaunietes...gal kuri vaziuos i puse plus???????????man mirtinai reikia teptuko tokio storo, kirsto...raudinas su geltonais sereliais...kas ten buvo, turbut zino apie ka kalbu....gal kas galetu ?????bite, ingusia...ar kuri kita mergaite...??
mergaites kaunietes...gal kuri vaziuos i puse plus???????????man mirtinai reikia teptuko tokio storo, kirsto...raudinas su geltonais sereliais...kas ten buvo, turbut zino apie ka kalbu....gal kas galetu ?????bite, ingusia...ar kuri kita mergaite...??
QUOTE(pepilota @ 2009 01 21, 00:11)
Net neturiu tikslo jo naudot Man tiesiog idomu mokytis tai norit pasakyti, kad galiu taip tiesiai su klijais ir klijuot? tai kiek tokia lempa laikys, jei bus naudojami?
Laikys Esu pasidarius sau pavyzdukus ant tekstilės: su tekstilės mediumu, bet neužlygintu, su universaliu ir su lipalu, tai atsparumą drėgmei ir pan. geriausiai išlaikė lipalas .. Aišku, yra jo kitų minusų, bet kokiam ne super duper vertingam daiktui tinka ..
IF.., berods tamsta darei jau senokai šviestuvą su akriliniais ? Jei nesumaišiau, kad tu darei , kaip tau ten tepėsi?
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 21, 08:12)
dar yra netradiciniai sendinimo budai- kniubscias
gal galėtum apie šitą plačiau parašyt?
QUOTE(Cabby @ 2009 01 21, 10:22)
klijavau specialiai klijais stiklui ir telpiau tiek stikla, tiek servetele pacia is virsaus dar. ...kaip jus klijuojat ant stiklo ?
Aš paties stiklo netepu, tik per servetėlę , gal kai patepei stiklą servetėlė nelygiai užsidėjo ir liko nesutepti plotukai ..
Kažkaip servetėlė normaliai prisiklijuoja ir t.t., o vat velo popierius ar kiti storesni, tai kartais ir atšoka ..
QUOTE(Maša @ 2009 01 21, 12:14)
Gal toj vietoj tiesiog imituok sendinimą, nupiešk linijas tais dažais, kuriais įtrindinėsi , išmest visada spėsi ...
....................................
gavau šiandien Arabišką gumą, reiks bandyt , priemonių kaip laboratorijoj darosi , bet toks gražus man skylinėjimas , kai čia vis darbelius kas nors įdeda ...
QUOTE(zuikutee @ 2009 01 21, 13:59)
Oj Ingusia, turiu aš ir tą teptuką ii būtent su juo tryniau. bet kažkaip veliasi....nu kad pasjubėjau tai čia tiesa....laiko stoka.....reikėjo greitai pabaigti............nepatinka ta sottile man jau visai, supykau ant savęs ir ant jos ot kokia aš
žinok aš iš pradžių irgi jos nemylėjau, ale po Bitės visokių pasiųlymų ir pamokymų pamilau Labai gražiai skyla ir pan. Geriau porporinos nemylėk O jei rimtai tai išlauk ir tikrai pavyks, jei jau man pavyko tai visiem turi gautis
Aliejinių tai visose dailininkų parduotuvėse būna
vis man nepakeliui tos dailininku parduotuves...kažkas siūlė thomas philips esamus dažus. o jie tikrai geri?
tai jeigu siulau, reiskia neblogi:)))
Gabii__, ka vadini kirstu teptuku? Toki istrizai kirstais sereliais? Ar tiesiai? Ar koki? Kokio Nr.? Nueisiu, tik pasakyk konkreciai, ko turiu eit
Del aliejiniu daziuku. Mano isrankumui geriausi rusu gamybos, nors Thomas Philips nebandziau, bet kad turiu rusiska rinkinuka, tai ir nereikia.
Buna kanceliarinese...
Del aliejiniu daziuku. Mano isrankumui geriausi rusu gamybos, nors Thomas Philips nebandziau, bet kad turiu rusiska rinkinuka, tai ir nereikia.
Buna kanceliarinese...
velniava, ismeciau savo senaji..nematau numerio...bet jie vieninteliai ten tokie...na panasus kaip senukiniai dazymui buna...raudonas kotas, ryskiai oranziniai sereliai...)))))))(oi net paciai juoka sima , kaip paaiskinau..), tiesiai kirstas...plotis kazkur na sakyciau 2.5-3 cm...na nemanau, kad kokiu dar atsirado panasiu:))))
jei tik nesunku zinoma...ir cia nera skubu...kaune busiu tik kita savaitele... bet as kai nuvaziuoju ten buna daug masinu, ir taip nenueinu....
jei tik nesunku zinoma...ir cia nera skubu...kaune busiu tik kita savaitele... bet as kai nuvaziuoju ten buna daug masinu, ir taip nenueinu....
nusipirkau sotile, bandysiu siandien... beje, skaiciau kad vietoj aliejiniu galima naudoti akiu seselius irtinimui ar bandete kuri ?
vakar bandziau uzklijuoti ciela servetele.... ir pavyko nesakau kad idealiai, bet kaip pirmas kartas tai neblogai.... klijavau su lygintuvu ... aciu mergiatems uz gerus patarimus
Ingusia31 koks yra kniubscias? Ar galetum placiau?
LT saulele, as irgi į arabišką gumą seniai seilę varvinu, labai gražus skilimas, bet kad kažkaip bijau dar imtis, prisiskaičiau visokių atsiliepimų... labai man ten sudėtingai atrodo... Būtinai pasidalink patirtim gal įsidrąsinsiu ir aš nes nepakankamai retas mano skoniui sotiles skilimas
Papildyta:
Oi BIte gal pavyko išsiaiškinti skilimo paslaptį, kur Lachesė per susitikimą prašė? Neprašau skelbti viešai, bet tik tark žodelį ir ant sparnų atskrisiu išklausyti Nors ne, sparnai tavo sritis, aš atslysiu
LT saulele, as irgi į arabišką gumą seniai seilę varvinu, labai gražus skilimas, bet kad kažkaip bijau dar imtis, prisiskaičiau visokių atsiliepimų... labai man ten sudėtingai atrodo... Būtinai pasidalink patirtim gal įsidrąsinsiu ir aš nes nepakankamai retas mano skoniui sotiles skilimas
Papildyta:
Oi BIte gal pavyko išsiaiškinti skilimo paslaptį, kur Lachesė per susitikimą prašė? Neprašau skelbti viešai, bet tik tark žodelį ir ant sparnų atskrisiu išklausyti Nors ne, sparnai tavo sritis, aš atslysiu
QUOTE(zilee @ 2009 01 21, 15:53)
nusipirkau sotile, bandysiu siandien... beje, skaiciau kad vietoj aliejiniu galima naudoti akiu seselius irtinimui ar bandete kuri ?
vakar bandziau uzklijuoti ciela servetele.... ir pavyko nesakau kad idealiai, bet kaip pirmas kartas tai neblogai.... klijavau su lygintuvu ... aciu mergiatems uz gerus patarimus
anuka papasakok smulkiau kaip viska darei
Gabii__, Stamperijos?
Jei taip, tai gal kalbi apie sepeteli lakavimui, kuris pusepliuse buna dvieju plociu...apie 3cm ir apie 5... Ir dar buna keliu plociu istrizai kirstais sereliais tapymui, o ir kitiems tikslams...Visi faini, tad...rinkis, ko nori...
Jei taip, tai gal kalbi apie sepeteli lakavimui, kuris pusepliuse buna dvieju plociu...apie 3cm ir apie 5... Ir dar buna keliu plociu istrizai kirstais sereliais tapymui, o ir kitiems tikslams...Visi faini, tad...rinkis, ko nori...