Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Oj Ingusia, turiu aš ir tą teptuką ii būtent su juo tryniau. bet kažkaip veliasi....nu kad pasjubėjau tai čia tiesa....laiko stoka.....reikėjo greitai pabaigti............nepatinka ta sottile man jau visai, supykau ant savęs ir ant jos blink.gif ot kokia aš tongue.gif
o kur gauti aliejiniu dažų?? niekur kur ieškojau neradau????
Atsakyti
aliejiniu gali nuvaziuot i thoma filipsa ir ten visa palete spalvu uz 27 lt...o jei reikia keliu tik spalvuciu tai i meno muza, ar kita kokia dailininku parduotuve...

mergaites kaunietes...gal kuri vaziuos i puse plus???????????man mirtinai reikia teptuko tokio storo, kirsto...raudinas su geltonais sereliais...kas ten buvo, turbut zino apie ka kalbu....gal kas galetu ?????bite, ingusia...ar kuri kita mergaite...??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2009 01 21, 00:11)
Net neturiu tikslo jo naudot blush2.gif  Man tiesiog idomu mokytis smile.gif  tai norit pasakyti, kad galiu taip tiesiai su klijais ir klijuot? tai kiek tokia lempa laikys, jei bus naudojami?

Laikys smile.gif Esu pasidarius sau pavyzdukus ant tekstilės: su tekstilės mediumu, bet neužlygintu, su universaliu ir su lipalu, tai atsparumą drėgmei ir pan. geriausiai išlaikė lipalas smile.gif.. Aišku, yra jo kitų minusų, bet kokiam ne super duper vertingam daiktui tinka smile.gif ..

IF.., berods tamsta darei jau senokai šviestuvą su akriliniais g.gif ? Jei nesumaišiau, kad tu darei blush2.gif , kaip tau ten tepėsi?

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 21, 08:12)
dar yra netradiciniai sendinimo budai- kniubscias

unsure.gif gal galėtum apie šitą plačiau parašyt?

QUOTE(Cabby @ 2009 01 21, 10:22)
klijavau specialiai klijais stiklui ir telpiau tiek stikla, tiek servetele pacia is virsaus dar. ...kaip jus klijuojat ant stiklo ?

Aš paties stiklo netepu, tik per servetėlę cool.gif , gal kai patepei stiklą servetėlė nelygiai užsidėjo ir liko nesutepti plotukai g.gif ..

Kažkaip servetėlė normaliai prisiklijuoja ir t.t., o vat velo popierius ar kiti storesni, tai kartais ir atšoka doh.gif ..

QUOTE(Maša @ 2009 01 21, 12:14)
gavosi toks plemas nesuskiles patepliotas... 

ar imanoma kazka padaryt ar ismest  unsure.gif

Gal toj vietoj tiesiog imituok sendinimą, nupiešk linijas tais dažais, kuriais įtrindinėsi unsure.gif , išmest visada spėsi unsure.gif ...

....................................

gavau šiandien Arabišką gumą, reiks bandyt bigsmile.gif , priemonių kaip laboratorijoj darosi biggrin.gif, bet toks gražus man skylinėjimas rolleyes.gif , kai čia vis darbelius kas nors įdeda ...
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2009 01 21, 13:59)
Oj Ingusia, turiu aš ir tą teptuką ii būtent su juo tryniau. bet kažkaip veliasi....nu kad pasjubėjau tai čia tiesa....laiko stoka.....reikėjo greitai pabaigti............nepatinka ta sottile man jau visai, supykau ant savęs ir ant jos blink.gif  ot kokia aš tongue.gif
o kur gauti aliejiniu dažų?? niekur kur ieškojau neradau????

žinok aš iš pradžių irgi jos nemylėjau, ale po Bitės visokių pasiųlymų ir pamokymų pamilau thumbup.gif Labai gražiai skyla ir pan. Geriau porporinos nemylėk tongue.gif biggrin.gif O jei rimtai tai išlauk ir tikrai pavyks, jei jau man pavyko tai visiem turi gautis lotuliukas.gif
Aliejinių tai visose dailininkų parduotuvėse būna wink.gif
Atsakyti
vis man nepakeliui tos dailininku parduotuves...kažkas siūlė thomas philips esamus dažus. o jie tikrai geri?
Atsakyti
tai jeigu siulau, reiskia neblogi:)))
Atsakyti
Gabii__, ka vadini kirstu teptuku? Toki istrizai kirstais sereliais? Ar tiesiai? Ar koki? Kokio Nr.? Nueisiu, tik pasakyk konkreciai, ko turiu eit rolleyes.gif
Del aliejiniu daziuku. Mano isrankumui mirksiukas.gif geriausi rusu gamybos, nors Thomas Philips nebandziau, bet kad turiu rusiska rinkinuka, tai ir nereikia.
Buna kanceliarinese...
Atsakyti
velniava, ismeciau savo senaji..nematau numerio...bet jie vieninteliai ten tokie...na panasus kaip senukiniai dazymui buna...raudonas kotas, ryskiai oranziniai sereliai...smile.gif)))))))(oi net paciai juoka sima , kaip paaiskinau..), tiesiai kirstas...plotis kazkur na sakyciau 2.5-3 cm...na nemanau, kad kokiu dar atsirado panasiu:))))
jei tik nesunku zinoma...ir cia nera skubu...kaune busiu tik kita savaitele... ax.gif bet as kai nuvaziuoju ten buna daug masinu, ir taip nenueinu.... doh.gif
Atsakyti

nusipirkau sotile, bandysiu siandien... beje, skaiciau kad vietoj aliejiniu galima naudoti akiu seselius irtinimui g.gif ar bandete kuri ?
vakar bandziau uzklijuoti ciela servetele.... ir pavyko bigsmile.gif nesakau kad idealiai, bet kaip pirmas kartas tai neblogai.... klijavau su lygintuvu ... aciu mergiatems uz gerus patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ingusia31 koks yra kniubscias? Ar galetum placiau? 4u.gif

LT saulele, as irgi į arabišką gumą seniai seilę varvinu, labai gražus skilimas, bet kad kažkaip bijau dar imtis, prisiskaičiau visokių atsiliepimų... labai man ten sudėtingai atrodo... Būtinai pasidalink patirtim bigsmile.gif gal įsidrąsinsiu ir aš nes nepakankamai retas mano skoniui sotiles skilimas doh.gif

Papildyta:
Oi BIte gal pavyko išsiaiškinti skilimo paslaptį, kur Lachesė per susitikimą prašė? Neprašau skelbti viešai, bet tik tark žodelį ir ant sparnų atskrisiu išklausyti bigsmile.gif bigsmile.gif Nors ne, sparnai tavo sritis, aš atslysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2009 01 21, 15:53)
nusipirkau sotile, bandysiu siandien... beje, skaiciau kad vietoj aliejiniu galima naudoti akiu seselius irtinimui  g.gif  ar bandete kuri ?
vakar bandziau uzklijuoti ciela servetele.... ir pavyko  bigsmile.gif  nesakau kad idealiai, bet kaip pirmas kartas tai neblogai.... klijavau su lygintuvu ... aciu mergiatems uz gerus patarimus  4u.gif  4u.gif

anuka papasakok smulkiau kaip viska darei ax.gif
Atsakyti
Gabii__, Stamperijos?
Jei taip, tai gal kalbi apie sepeteli lakavimui, kuris pusepliuse buna dvieju plociu...apie 3cm ir apie 5... Ir dar buna keliu plociu istrizai kirstais sereliais tapymui, o ir kitiems tikslams...Visi faini, tad...rinkis, ko nori... mirksiukas.gif
Atsakyti