Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 20, 20:52)

Nu va tiek tos politikos bet ateiciai nusipirk auksiniu aliejiniu dazu ir trink i sveikata tiks bet kokiem dvikomponenciams be isimties smile.gif

Man irgi ikale i galva, kad aliejiniai geriau nei porporina, bet as pastaraja visai nesiskundziu, tik , kad brangi bjaurybe. doh.gif Planuose yra nusipirkti aliejiniu dazu rinkinuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 01 20, 21:49)
tai daryk su universaliu  smile.gif , gi realiai, jei neužlyginsi to tekstilės mediumo, tai jis nė velnio  cool.gif  ne atsparesnis už universalų  wink.gif .. Gi to gaubto neskalbsi turbūt, tik atsargiai pavalysi  smile.gif

As tai jokio neturiu, tik klijus ir laka. jetau kaip man reikia kursu!!!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2009 01 20, 20:58)
As tai jokio neturiu, tik klijus ir laka. jetau kaip man reikia kursu!!!!! doh.gif

kaip vertingą tą šviestuvą nori pagamint? Turiu omenyje, kad pvz. ilgam, kažkokį super duper priderintą smile.gif , palikimą ateities kartoms bigsmile.gif , ar tol, kol pabos smile.gif? Jei pastarasis variantas, tai turi klijus ir pirmyn smile.gif

Atsakyti
Gal galit patart
Va kai dariau sepeti tailyg ir neiskilo klausimas del vienkomponencio ir graziai suskilo, bte va kai dariau padekliukus, tai kai antras sluoksnis dazu tepasi tai laaabai matosi ruozai, tai patepi dar karta, o jau tada negerai.
Gal per tirsti dazai? Ar sepetukas kaltas?
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 01 21, 00:10)
kaip vertingą tą šviestuvą nori pagamint? Turiu omenyje, kad pvz. ilgam, kažkokį super duper priderintą  smile.gif , palikimą ateities kartoms  bigsmile.gif , ar tol, kol pabos  smile.gif? Jei pastarasis variantas, tai turi klijus ir pirmyn  smile.gif

Net neturiu tikslo jo naudot blush2.gif Man tiesiog idomu mokytis smile.gif tai norit pasakyti, kad galiu taip tiesiai su klijais ir klijuot? tai kiek tokia lempa laikys, jei bus naudojami?

Mergaites, kitoj temoj patekau i dekupazo profesionaliu kova biggrin.gif Jus kazkada buvot kalbeje, apie tai, kas veda kursus nuosirdziai ir profesionaliai. Gal galit priminti? mirksiukas.gif Tinka Vilnius arba Kaunas. Vilnius - geriau.
Jeigu nenorit kartotis, bukit geros, nurodykit kur ieskot mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepilota: 21 sausio 2009 - 00:13
Bite Kaune (as balsuoju tik uz ja) nu buvo dar Lachese is Daivos menes Vilniuje bet nu nenoriu prisimeluot ale man rodos kad ji ten jau nebeveda (nu bet nenoriu prisimeluot del sito pasikeitimo). Siaip tai geriausia rasti zmogu kuris pravestu individualius kursus tada informacija ir demesys perduodamas geriausiai ir rezultatai geri tada buna. Jei eini i kursus tai reiktu tureti omenyje kad ismokti dekupazo vien ant medzio tau siulys maziausiai du tris kursus (pradziamokslis- kai ismoksi priklijuos servetele ir paseseliuoti, sendinimas vienkomponentis- kai naudosi sendinimui tik ji, dvikomponentis- kai naudosi sendinimui tik ji ir dar yra netradiciniai sendinimo budai- kniubscias, su zvake, trinant slapia kempine apdziuvusius dazus ir dar daug visokiu gudrybiu.)

Jei rinkciaus as tai ieskociau zmogaus namuose kur turetu laiko bendravimui su manim kiek tik man butu noro ir klausimu, bet cia variantas sunkesnis toki rast biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galit ką nors pasakyti apie dekupažo kursus LVJC ?
http://www.lvjc.lt/i...t01returnid=111
Atsakyti
labas pupos smile.gif
reikia jusu pagalbos. vakar bandziau dekupazinti ant stiklo bigsmile.gif viskas butu gerai, bet kai uzklijuotos servetes pilnai izdziuvo vietomis atsirado tokiu baltu demeliu - atrodo kad jos nepriklijuotos but doh.gif nors klijavau specialiai klijais stiklui ir telpiau tiek stikla, tiek servetele pacia is virsaus dar. gal as ka ne taip darau ? g.gif kaip jus klijuojat ant stiklo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabby: 21 sausio 2009 - 10:23
QUOTE(pepilota @ 2009 01 21, 02:11)
Net neturiu tikslo jo naudot blush2.gif  Man tiesiog idomu mokytis smile.gif  tai norit pasakyti, kad galiu taip tiesiai su klijais ir klijuot? tai kiek tokia lempa laikys, jei bus naudojami?

Mergaites, kitoj temoj patekau i dekupazo profesionaliu kova biggrin.gif  Jus kazkada buvot kalbeje, apie tai, kas veda kursus nuosirdziai ir profesionaliai. Gal galit priminti? mirksiukas.gif  Tinka Vilnius arba Kaunas. Vilnius - geriau.
Jeigu nenorit kartotis, bukit geros, nurodykit kur ieskot mirksiukas.gif

As irgi siulyciai individualius kursus...nes pati gruodzio 17 buvau pas Zyliuka kursuose ten musu buvo daug nu ir aisku nuo to tik nukentejo zinios ir praktika nes reikejo mokytojai prie kiekvienos lakstyt o individualiai demesys visas bus tik tau... tai vat pati dabar planuoju kur nors individualiai nueit pasimokyt (nes ziniu tikrai truksta... nors ir per kursus rodoma buvo su vienkomponenciu laku kaip sendint bet neiseina man ...o apie dvikomponenti isvis nieko nzn nes nemokino to tai ka is forumo ir interneto suzinojau ta zinau..., ir su serveteliu klijavimu mazesni motyvai gaunasi graziai o vat didesni jau raukslejasi o kaip taisiklingai daryt nzn, apie seseliavima isvis nieko gal du sakiniai buvo pasakyti kad galima ta daryt o kaip kas prie ko nieko, nors manau kadangi buvo pradziamokslis ta reikejo parodyt...) o beto individualiu privalumas tas kad gali mokytis to kas tau neiseina ar ko isvis nemoki, cia mano nuomane. Apie Lacheses individualius kursus skaiciau gerus atsiliepimus, o ir darbus mokiniu maciau cia forume, patiko smile.gif Tai vat dabar eiciau tik individualiai...pretenziju jokiu neturiu del tu kursu bent jau pamaciau kas cia tokio tas "dekupazas". Ir dar siulyciau eit mokytis pas zmogu kuris turi didesne praktika sioj srity.. 4u.gif

Nedarau cia reklamos ar antireklamos tiesiog savo nuomone pasakiau, burbulu prasom is to nepust ir isvis necituot smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amura: 21 sausio 2009 - 11:02
QUOTE(Cabby @ 2009 01 21, 11:22)
labas pupos  smile.gif
reikia jusu pagalbos. vakar bandziau dekupazinti ant stiklo bigsmile.gif  viskas butu gerai, bet kai uzklijuotos servetes pilnai izdziuvo vietomis atsirado tokiu baltu demeliu - atrodo kad jos nepriklijuotos but doh.gif  nors klijavau specialiai klijais stiklui ir telpiau tiek stikla, tiek servetele pacia is virsaus dar. gal as ka ne taip darau ?  g.gif  kaip jus klijuojat ant stiklo ?

Buna taip zinau nes pati kaip burbulus dariau pastebejau tokiu dalyku cia tiesiog neprisiklijavo motyvas ir teisiog reiktu atidziau klijuot, o dabar gal pabandyk ant virsaus kliju ir biski paspaust bet vergu ar pades labai daug...
Atsakyti
help... dariau sage, sugalvojau su dvikomponenciu biski pasendint, istepiau Nr2, ir vienoj vietoj susidare lasiukas to Nr2, tai as pirstu nuemiau, ispradziu atrode viskas ok o dabar kai isdziuvo gavosi toks plemas nesuskiles patepliotas... blush2.gif dideliam plote jauciu net nesimatytu o kadangi tai sage nediduke tai matosi pries sviesa...

ar imanoma kazka padaryt ar ismest unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2009 01 20, 18:25)
mergaites gelbekite..........ka daryt....susendinau su sottile,ir norejau itrinti su purpurina....bet viskas tik susitryne issimozojo.....gal as ka ne taip darau????????/

Tokiais atvejais viena dazniausiu priezasciu - per smulkus suskeldejimas, kuri itakoja arba oro srove (fenas, skersvejis) arba pernelyg plonas sendinanciu laku sluoksnis (ypac step2)...Tada tas tankus trukio tinklelis, itrintas porporina optiskai atrodo tarsi ismurzintas, uzsiveles pavirsius.
QUOTE(sobieska @ 2009 01 20, 19:58)
Man irgi ikale i galva, kad aliejiniai geriau nei porporina, bet as pastaraja visai nesiskundziu, tik , kad brangi bjaurybe. doh.gif  Planuose yra nusipirkti aliejiniu dazu rinkinuka ax.gif

Nebuvo plaktuko, tad...kas i mirksiukas.gif kale? blush2.gif
QUOTE(AudraB @ 2009 01 21, 00:00)
Gal galit patart
Va kai dariau sepeti tailyg ir neiskilo klausimas del vienkomponencio ir graziai suskilo, bte va kai dariau padekliukus, tai kai antras sluoksnis dazu tepasi tai laaabai matosi ruozai, tai patepi dar karta, o jau tada negerai.
Gal per tirsti dazai? Ar sepetukas kaltas?

Volelis arba kempinele padetu isspresti sia problema, nes tepant teptuku, trukis visad susirikiuoja i "tvoreles"... mirksiukas.gif
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 21, 11:14)
Buna taip zinau nes pati kaip burbulus dariau pastebejau tokiu dalyku cia tiesiog neprisiklijavo motyvas ir teisiog reiktu atidziau klijuot, o dabar gal pabandyk ant virsaus kliju ir biski paspaust bet vergu ar pades labai daug...

Pritariu siai nuomonei. Klijuojama servetele butinai turi buti visur pertepta klijais - tose vietose klijai, tepimo metu budami pieniski, po izdziovinimo isskaidreja, o tos serveteles vieteles, kurioms kliju neteko, taip ir lieka baltos.
Atsakyti