Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

[quote=driftas,2009 01 19, 23:20]
gugu, mergyyna, jos gi kartoninės tos dėžutės blink.gif aišku kad nekišk po vandeniu blink.gif
Vis tik nupurkščiau laku kokiu vienu sluoksniu jei skilimas vienfazio jau tenkina - bus lengviau klijuot servetėlę tempiant mirksiukas.gif

eiiii, tai aš tada ne taip supratau.... doh.gif Galvoju, kai greit pakiši daiktą po srove- nei sumirksta neiten ką. O srovė greit išlygina. lotuliukas.gif
tai išeina , kad tas būdas tinka tik stiklui g.gif
Atsakyti
na ne visai taip,kad tik stiklui, aš darau ant medžio, esu darius ir ant storo kartono labai šlapiai, tik matyt viskas priklauso nuo konkrečios situacijos, jeigu medis skystas, toks kaip fanera, tai ir išsipūs, o ir kartonas būna toks kietokas ,tai ir ant jo galima, plius galima pirma kartoną nukaluoti,kad neišsipūstų. Na visas skandinimo veiksmas vykstas ne ilgiau minutės. Tai normalus daiktas ( ne stiklinis) tikrai atlaikys. Tas padėklas susitikime irgi skandintas buvo.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 01 11, 01:32)
pepilota, dazu tekstilei nereikia uzlakuoti. jie jau yra tokie, kai kuriuos reikia prilyginti su ligintuvu.

dekoju 4u.gif Einu ieskot dazu g.gif
Atsakyti
Tai, mergaites, dar karteli pasitikslinu, kaip dekoruoti lempos gaubta:

1. dazau su tekstiles dazais
2. Klijuoju mediumo pagalba servetele

Klausimas:
Ar galiu klijuoti ant nedazyto?
Atsakyti
Taip Lachese ne tik stiklui, metalui, bet ir medžiui kai kuriais atvejais mirksiukas.gif Bet čia kalbam apie tokią dėžutę nuo vaikiškos arbatos, ji popierių popieriausia biggrin.gif Tikrai minutės neatlaikytų biggrin.gif O ir manau pirmąkart darant neužtektų minutės ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ,jei sakai, tu žinai smile.gif aš tik bendrai norėjau pakomentuoti, nes su vaikiškom arbatytėm nieko bendro nesu turėjus kol kas blush2.gif kad vanduo ne taip baisu, na kad ir ant medinukų, tik aišku normalios kokybės rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu parodyt keleta savo darbeliu (tokie pirmi blynukai...), dekupaze esu dar visai "zalia" noretusi sulaukt pastabu ir patarimu blush2.gif ax.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

Na o cia bandymai "susidraugaut" su vienkomponenciu laku...kolkas nelabai vyke... verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ech, mano darbelis nukeliavo į šiukšlių dėžę- nėr kuo pasigirt verysad.gif
Purškiamo lako dar neturiu, o iki ryto laukt kantrybės neužteko...tai klijavau paprastai. Aišku susiraukšlėjo kaip velnias, motyvas tai didelis. Dėžutė paguldžius vis ridenasi... normaliai paimt neišėjo...tai gavos kaip gavos. Gerai, kad nors paėmiau ne Bitutes gražiasias servetėles, o tai būčiau nagus nusigraužus blink.gif Beeet... nors su vienkoponentčiu atrodo jau gaunasi visai neblogai ir iš pirmo kart mirksiukas.gif (iki tol jis man pasiduodavo vos ne po trečio kart) .
Kogero neverta savo kūrybinės energijos švaistyt prastiems daiktams rolleyes.gif

Amura, o vazonams viršuje lyg vienkoponentis ten teptas? ar trynimas? Ogal abu varijantai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugu: 20 sausio 2009 - 08:48
QUOTE(Amura @ 2009 01 20, 00:58)

Graziai ziurisi vazoncikai su pakaba, turesi komplekte abu laikyt:prie geles-pakaba.
Ir padekliukai thumbup.gif ...beje is kur jus juos raunat ir man tokiu reikia, nes kaip cia, visos tures, o as ne ax.gif
Papildyta:
Gu gu, nors negaila ismest, o ir patirti apturejai papigiajai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 20, 11:41)
Graziai ziurisi vazoncikai su pakaba, turesi komplekte abu laikyt:prie geles-pakaba.
Ir padekliukai thumbup.gif ...beje is kur jus juos raunat ir man tokiu reikia, nes kaip cia, visos tures, o as ne ax.gif
Papildyta:
Gu gu, nors negaila ismest, o ir patirti apturejai papigiajai cool.gif

Aciu biggrin.gif , na ten padekliukai kartoniniai kur buna po sakuociais biggrin.gif po svenciu 3 liko tai galvoju pabandysiu paeksperimentuot, jai kas nebutu gaila ismest biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gugu @ 2009 01 20, 10:45)
Amura, o vazonams viršuje lyg vienkoponentis ten teptas? ar trynimas? Ogal abu varijantai?

abu, vienkomponencio skilimai nelabai graziai gavos tai dar trinimo budu pagrazinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 01 19, 10:39)
Labutis visoms, SOS
Mergaitės man laaaaaaaaaaaaaabai labai reikia rolleyes.gif , gal pas ką yra užsilikę ar dar būtų galima užsisakyti kur nors - http://public.fotki....rkiau/3868.html  Vyras per remontą man visas kėdes "suvarė" wacko.gif  bash.gif  , o šitas motyvas, nu 100 proc. idealiai atitinka mano dabartinės virtuvės interjerą, niu kaip noriu  - negaliu  doh.gif  Būsiu labai dėkinga...

Tikrai niekas niekas neturit? O tai gal dar darysit servetėlių užsakymą iš Wimmel, į ką galėčiau kreiptis, nes ten panašių mačiau - paimčiau, kad ir visą poką... Niu atsiliepkit kas nors PLYZZZ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2009 01 19, 15:18)
sumaniau užklijuoti visą servetėlę pakišant po kranu (na čia buvo daug patarimų kaip išvengt raukšlių...).
Taigi uždėjau vienkomponentį, jau ir dažus užtepiau - suskeldėjo.laikas dėti serv. ir suabejojau unsure.gif O pakišus po vandeniu nenueis mant tie dažai su visu suskeldėjimu? unsure.gif

Visa tokia didžiai atsakinga pasijutau, nes ir aš apie plukdymus kalbėjau blush2.gif
Betgi štai kokie klausimai man iškilo...Jei lėkštė dekoruojama atvirkštiniu būdu, tai pirmiausia klijuojamas motyvas, tai...imi ir skandini stiklą ir servetėlę ar ryžinį, jokių problemų...Tada, kai truputį vandenukas apdžiūsta, pertepi klijais, o tada darai vienkomponentį sendinimą. Tai viena. O kitas dalykas tai tas, kad ant stiklo servetėlė klijuojasi ne taip ir sunkiai, galima greitai tai perprasti ir užklijuoti įprastu būdu.
Na, jei lėkštė dekoruojama iš viršaus (antraip, juk nepradėtume nuo skeldėjimo), tai plukdyti tikrai nevalia, atsidalins visi sluoksniai... g.gif
Atsakyti