Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

o tu pries dazydama, siausei pavirsiu su svitriniu? nes jei nesiausei ir gal buvo koks riebaliukas, ar senas lakas, tai gal todel atlipo. tik nesupratau, ka tepei 1 sluoksni ir uz kokio pusvalandzio antra. apie tu cia kalbejai?
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 01 19, 11:10)
o tu pries dazydama, siausei pavirsiu su svitriniu? nes jei nesiausei ir gal buvo koks riebaliukas, ar senas lakas, tai gal todel atlipo. tik nesupratau, ka tepei 1 sluoksni ir uz kokio pusvalandzio antra. apie tu cia kalbejai?

cia dvikomponentinis sendinimas :)dezute tai nauja, ar sveiciau neatsimenu, gal kazkiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 19 sausio 2009 - 10:12
cia dvikomponentinis sendinimas :)dezute tai nauja, ar sveiciau neatsimenu, gal kazkiek

man tik artmanijos dvikomponentis buvo atsokes ir kai tryniau dazus, prilindo po apacia.. bet taip buvo, nes atrodo, kad jo galiojimo laikas buvo pasibaiges...
o siaip nzn, lauk kol senbuves atrasys mirksiukas.gif
Atsakyti
Man rupetu temperaturiniai svyravimai darbo metu? Dazniausiai tokie dalykai turi didziausia itaka
Atsakyti
Labutis visoms, SOS
Mergaitės man laaaaaaaaaaaaaabai labai reikia rolleyes.gif , gal pas ką yra užsilikę ar dar būtų galima užsisakyti kur nors - http://public.fotki....rkiau/3868.html Vyras per remontą man visas kėdes "suvarė":wacko: bash.gif , o šitas motyvas, nu 100 proc. idealiai atitinka mano dabartinės virtuvės interjerą, niu kaip noriu - negaliu doh.gif Būsiu labai dėkinga...
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 19, 11:20)
Man rupetu temperaturiniai svyravimai darbo metu? Dazniausiai tokie dalykai turi didziausia itaka

na atrodo visada virtuvej darau ir ta temperatura vienoda g.gif O kas gali buti, galima smulkiau smile.gif
Atsakyti
Nu temperatura turi didele itaka tokiem reikalams jei per salt atai man jau buvo taip...uz purskiau ta fiksacini laka ir lauke palikau trumpam kad kvapo nebutu kambaryje ir tada tokios snaigem pilksvom skilimu tarpeliai uzsinese
Atsakyti
Gerai If sako, tikrai išmėgink ant kito paviršiaus. o tas klausimas, kad neatsimeni dėl dėžutės šlifavimo, tai ji buvo nauja ir pirkta iš kur? ar sprec parduotuvės, ar šiaip nauja dėžutė. Gal čia bėda. Beje, kokie yra pagrindiniai balti dažai, kokia firma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 19 sausio 2009 - 11:23
Mėgink dar, jei pasikartos nešk su pavyzdžiu atgal kur pirkai - taip neturėtų būti, man tokio atvejo nėra pasitaikę. 4u.gif
Atsakyti
Taj įdėsiu ir aš keletą savo stiklo bliūdukų ;D

Prieš

user posted image

Po

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 19, 12:22)
Gerai If sako, tikrai išmėgink ant kito paviršiaus. o tas klausimas, kad neatsimeni dėl dėžutės šlifavimo, tai ji buvo nauja ir pirkta iš kur? ar sprec parduotuvės, ar šiaip nauja dėžutė. Gal čia bėda. Beje, kokie yra pagrindiniai  balti dažai, kokia firma?

dezute tai specialia pirkau, kur dekupazint, bet vat dazai, nusipirkau naujus , tada bandysiu.
Atsakyti
Veltiniuke- labai agražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti