Esu labai pasipiktinusi, negrazu taip erzintis, as irgi noriu i tokius meetus papult
O istikruju, jauciu kad buvo jums labai smagu O Dome, Kaar, prasom neissisukineti,o greitai rasyti varskes pyragu receptus
Atsakymo i savo pirma klausima taip ir nesulaukiau... matau buvot labai uzsieme meetu fainai kai gali susitikti bendramintes ir pasidalinti patirtimi.
Kadangi as dar tik pradedanti, tai man toli iki jusu
patarkit is kur Kaunietes reikmenis dekupazui uzsisakinejat ar perkat. Perziurejau internetines parduotuves, bet jus tikriausiai jau isabnde ir zinot is kur geriausiai siustis man ten tamsus miskas
patarkit is kur Kaunietes reikmenis dekupazui uzsisakinejat ar perkat. Perziurejau internetines parduotuves, bet jus tikriausiai jau isabnde ir zinot is kur geriausiai siustis man ten tamsus miskas
QUOTE(PUCA @ 2009 01 17, 18:31)
Atsakymo i savo pirma klausima taip ir nesulaukiau... matau buvot labai uzsieme meetu fainai kai gali susitikti bendramintes ir pasidalinti patirtimi.
www.hobbycentras.lt prekės įvairiems rankdarbiams - Nauja parduotuvė (Kaunas, Daukšos 20, buvusi "Kauno mažoji galerija")
www.creativa.lt-prekės dekupažui, scrapbooking ir kitoms technikoms. Internetinė prekyba ir parduotuvė Kaune, Daukšos 22-2. Organizuojami kursai.
Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21)
www.puseplus.lt prekės dekupažui (prekiauja Stamperiafirmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)
Stai siose parduotuvese apsipirkinejau kaunietes, bet pagrinde ne internetu o pestute su tasiukais...
Visos jos iskyrus PusePlus dirba sestadieniais...
Toks klausimas man patinka daryti papuošalus, o jiems reikia servetėlių su labai smulkiais motyvais, gal kartais kam uzsifiksavo, kur tokiu buna? Is internetiniu parduotuviu kazkaip sunku sudaryt ispudi
QUOTE(Domė @ 2009 01 17, 17:43)
www.puseplus.lt prekės dekupažui (prekiauja Stamperiafirmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)
kad ir kaip butu juokinga, sita parduotuve mano name o as knisu po interneta, ieskau, vietoj to, kad vedziodama suni pasidairyciau aplink
Aciu uz pagalba
QUOTE(Maša @ 2009 01 17, 18:49)
Toks klausimas man patinka daryti papuošalus, o jiems reikia servetėlių su labai smulkiais motyvais, gal kartais kam uzsifiksavo, kur tokiu buna? Is internetiniu parduotuviu kazkaip sunku sudaryt ispudi
Im Deco nosinaiciu paieskok, ir siaip jei ieskai nete, tai ziurek kad nosinukai butu..
QUOTE(PUCA @ 2009 01 17, 19:28)
kad ir kaip butu juokinga, sita parduotuve mano name o as knisu po interneta, ieskau, vietoj to, kad vedziodama suni pasidairyciau aplink
Aciu uz pagalba
Aciu uz pagalba
Nu va matai... O si firma, Stamperios atstyvybe Lietuvoje, kaip tik netu ir neprekiauja. eveik nei viena neprekiauja netu iskyrus Creativa...
Atsibudau ir aš jau po vakarykščio meeto Labai super vakaras gavosi Ačiū šeimininkams už šiltą priėmimą ir merginoms už gerą kompaniją
Tikiuosi sekančio susibėgimo nereiks laukti šitiek ilgai Tuo labiau, kad ir Avijacijos pasiūlymas neliko užmirštas...
Tikiuosi sekančio susibėgimo nereiks laukti šitiek ilgai Tuo labiau, kad ir Avijacijos pasiūlymas neliko užmirštas...
Labiausiai tai juokiausi, kai panos pasakojo apie Aviacijos bariuka...
O ko tik mes visos neprisigalvojom nezinodamos tikrosios sitorijos...
O ko tik mes visos neprisigalvojom nezinodamos tikrosios sitorijos...
Na tai kur darbai po meet'o Ar tik pyragą valgėtė ir juokavote
Noriu pasigrožėti Jūsų darbais
Noriu pasigrožėti Jūsų darbais
Ten buvo meetas, o ne darbo ir poilsio stovykla bet čia turbūt tik tam kartui kitas bus su darbais turbūt
Koks ten valgymas, koks gėrimas? kai pasiskleidėm servetėles, tai nė valgio nė gerimo nebematėm Jei ne kaar vyras (vis primindavo, kad dar ir vaišintis reikia) turbūt ir savo išsikeptus pyragus būtume pamiršę sudoroti
Koks ten valgymas, koks gėrimas? kai pasiskleidėm servetėles, tai nė valgio nė gerimo nebematėm Jei ne kaar vyras (vis primindavo, kad dar ir vaišintis reikia) turbūt ir savo išsikeptus pyragus būtume pamiršę sudoroti
O kas verta dėmesio Le carte? Vis neprisiruošiu nuvažiuoti apsižvalgyti.
[/quote]
Didelis dekupažinio ir ryžinio popieriaus, stiklinių daiktų dekoravimui pasirinkimas. Priemonės man paasirodė kiek brangesnės, negu Artmanijoj
merginos sakykit ka jus veikiat su folija? ziuriu pardavimuose yra ir ritineliu ir smulkintu gabaleliu folijos, tik nezinau ka su ja daro?