QUOTE(Llaume @ 2009 02 09, 16:42)
Siandien kepiau rugine duona pagal Aistuzeles recepta. Rezultatu esu patenkinta
. Kepsiu ir toliau sia duonele.
Ar taip pat viska darant su kvietiniais miltais, kazi ar iseitu batonas. Noreciau ir batono su naturaliu raugu. Kas esate megine, prasau pakonsultuokit

Ar taip pat viska darant su kvietiniais miltais, kazi ar iseitu batonas. Noreciau ir batono su naturaliu raugu. Kas esate megine, prasau pakonsultuokit

Gal butu galima receptuka

šiandien darysiu žemaičius ir dar sriubos kopūstų liko

QUOTE(Lock @ 2009 02 08, 19:49)
Kepiau aistuzeles batoną su česnaku ir sūriu. Mh... trūksta žodžių kaip skanu
Nežinau, koks skonis bus, kai atšals, bet jei ką, pasišildysiu mikrobangėje.
Aistuzele, o tu gal turi dar kokių duonos/batonų receptų? Nes bandžiau tavo įdėtus 2 ir labai patiko abudu. Nors tas su česnakais labiau

Aistuzele, o tu gal turi dar kokių duonos/batonų receptų? Nes bandžiau tavo įdėtus 2 ir labai patiko abudu. Nors tas su česnakais labiau

Sveikutės

Aš tik šiandien grįžau iš mamos jubiliejaus

Ryt įdėsiu labai skanių duonelių su saulėgrąžomis receptą, jos tinka prie sriubos ypač.
Kas liečia Oliverio duoną, aš pirmą kartą dariau su kvietiniai miltais, tai gavosi labai skani balta duona.
Vat ta proga parodysiu kokį mamai tortą iškepiau

Negundykit su tais tortais

QUOTE(aistuzele @ 2009 02 09, 18:03)
as apakus

Papildyta:
va cia tai talentas

Dėkui

QUOTE(aistuzele @ 2009 02 09, 18:03)
Sveikutės
Kas liečia Oliverio duoną, aš pirmą kartą dariau su kvietiniai miltais, tai gavosi labai skani balta duona.

kaip butu faina gauti recepteliu duonytei

Tortas labai ispudingas

QUOTE(InRed @ 2009 02 09, 14:37)
mergytės, prirašėt įdaų toms skūrelėms, bet iš kur imate pačias skūreles, kaip jas paruošiate, kaip visas gaminimas šio patiekalo nuo A iki Z - nė viena taip ir neparašėt
būkit geros, nu padėkit man, neišmanėlei 

Kadangi iki kepimo pas mane odelės porą dienų turėjo pagulėti šaldytuve, tai antrą dieną aš jas susitvarkiau, išsivaliau, išsipjausčiau kas nepatinka ir negailėdama išsibarsčiau prieskoniais visokiais - paprika, pipirais visokiais, česnako išspaudžiau ir druska. Pagulėjo jos man taip iki kitos dienos vakaro, tada jau kepiau

Aš suprieskuoniuju ir palaikau kokią valandą. Tada jau įdarinėju.
sveikos
pas msu pusryciai zemaiciai pietus zemaiciai vakarienei blynai su varse ir su obuoliais
neturejau laiko daug gaminti i mokykla einu tai laiko mazoka
tai viskas ant greicio

neturejau laiko daug gaminti i mokykla einu tai laiko mazoka