Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

AS KATLIETU KEPSIU SU BULVIU KOSE IR PEKINO SALOTOM
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 02 09, 16:42)
Siandien kepiau rugine duona pagal Aistuzeles recepta. Rezultatu esu patenkinta thumbup.gif . Kepsiu ir toliau sia duonele.

Ar taip pat viska darant su kvietiniais miltais, kazi ar iseitu batonas. Noreciau ir batono su naturaliu raugu. Kas esate megine, prasau pakonsultuokit blush2.gif

Gal butu galima receptuka ax.gif
Atsakyti
šiandien darysiu žemaičius ir dar sriubos kopūstų liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2009 02 08, 19:49)
Kepiau aistuzeles batoną su česnaku ir sūriu. Mh... trūksta žodžių kaip skanu smile.gif Nežinau, koks skonis bus, kai atšals, bet jei ką, pasišildysiu mikrobangėje.

Aistuzele, o tu gal turi dar kokių duonos/batonų receptų? Nes bandžiau tavo įdėtus 2 ir labai patiko abudu. Nors tas su česnakais labiau smile.gif

Sveikutės 4u.gif

Aš tik šiandien grįžau iš mamos jubiliejaus biggrin.gif Smagu, kad patiko duona wub.gif Aš beveik viską išbandžiau iš Sonatinos, visos gavosi skaniai, aš kadangi visus receptus rašausi į sąsiuvinį, tai nebe atseku, kuris Sonatinos ar kitos mergaitės blush2.gif
Ryt įdėsiu labai skanių duonelių su saulėgrąžomis receptą, jos tinka prie sriubos ypač.
Kas liečia Oliverio duoną, aš pirmą kartą dariau su kvietiniai miltais, tai gavosi labai skani balta duona.

Vat ta proga parodysiu kokį mamai tortą iškepiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 09, 17:03)

ne nu šaunuolė kokia 4u.gif
Atsakyti
Negundykit su tais tortais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 09, 18:03)

Vat ta proga parodysiu kokį mamai tortą iškepiau  blush2.gif

as apakus clap_1.gif swoon.gif clap.gif
Papildyta:
va cia tai talentas 4u.gif
Atsakyti
Dėkui blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 09, 18:03)
Sveikutės  4u.gif

Kas liečia Oliverio duoną, aš pirmą kartą dariau su kvietiniai miltais, tai gavosi labai skani balta duona.

Vat ta proga parodysiu kokį mamai tortą iškepiau  blush2.gif

kaip butu faina gauti recepteliu duonytei 4u.gif 4u.gif as kepu kiekviena diena duonyte, pirktines visai nenaudojam smile.gif
Tortas labai ispudingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 02 09, 14:37)
mergytės, prirašėt įdaų toms skūrelėms, bet iš kur imate pačias skūreles, kaip jas paruošiate, kaip visas gaminimas šio patiekalo nuo A iki Z - nė viena taip ir neparašėt blush2.gif būkit geros, nu padėkit man, neišmanėlei 4u.gif

Kadangi iki kepimo pas mane odelės porą dienų turėjo pagulėti šaldytuve, tai antrą dieną aš jas susitvarkiau, išsivaliau, išsipjausčiau kas nepatinka ir negailėdama išsibarsčiau prieskoniais visokiais - paprika, pipirais visokiais, česnako išspaudžiau ir druska. Pagulėjo jos man taip iki kitos dienos vakaro, tada jau kepiau smile.gif
Atsakyti
Aš suprieskuoniuju ir palaikau kokią valandą. Tada jau įdarinėju.
Atsakyti
sveikos ax.gif pas msu pusryciai zemaiciai pietus zemaiciai vakarienei blynai su varse ir su obuoliais ax.gif smile.gif
neturejau laiko daug gaminti i mokykla einu tai laiko mazoka blush2.gif blush2.gif tai viskas ant greicio smile.gif
Atsakyti