Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(taniuta @ 2009 02 08, 10:41)
as odeliu idara dariau su farsu ir bulvem. bulves supjausciau kubeliais idejau kmynu, vegetos, pipiriuku po to imaisiau farsa smile.gif gavosi labai skanu smile.gif

O čia žalias bulves dedat? g.gif .Aš visada maišau faršą su žaliom tarkuotom bulvėmis,koteltams dažniausiai.O orakaitėje tai su ryžiais tik darau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 02 08, 11:48)
O čia žalias bulves dedat? g.gif .Aš visada maišau faršą su žaliom tarkuotom bulvėmis,koteltams dažniausiai.O orakaitėje tai su ryžiais tik darau. ax.gif

taip, zalias smile.gif suppjausciau nedidukais kubeliais.
Atsakyti
Siandien gaminsiu kopustu sriuba, nes vakar apsiejom ir su bulviniais blynais.
Ir dar kepsiu krabu lazdeles dziuveseliu pataluose lotuliukas.gif
Neveikia paskutinem dienom fantazija ka skaniai ir pigiai paruost doh.gif
Atsakyti
Mes dabar tuoj pusryčiausim: koldūnai, pietum rauginti kopūstai su šonine smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi jau verda raugintų kopūstų sriubytė. MB pakepinau dešrelių su svogūnais, o pati dar turėjau kepenėlių kotletą užsilikusį ir su vakarykščia bulvių koše pavalgėm. Ai dar šv. kopūstų salotų pridariau. vėliau kas norės, tai turiu virtos mėsytės, galima ir šaltą su krienais, o gal pakepinsiu keptuvėje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 08 vasario 2009 - 11:51
essen.gif užsėmiau su netikrais čiburėkais siūlau ir jūm pabandyt tam reik blynų tešlos tik be cukraus vafliniu lakštu ir ydaro koks jums patinka (grybų,mėsos,kumpio ,raugintų kopūstų) jai viska turim tai į darba

imkit vaflio lakšta ir pasideja stambeis langeliais į viršų uztepam įdara .Ant viršaus dedam dar viena lakšta,jį taip pat užtepam įdaru(aš dar uždedu sūrio ir majonezo)trečia lakšta klojam lyge puse i viršų taip sudeja po tris supjaustom lygiomis dalimis voliojam tešloje ir kepam keptuvej thumbup.gif skanaus
Atsakyti
Cento parduotuvėje AKCIJA šviežiems kopūstams 0,39lt/kg, grikiai 800g 2,29
Atsakyti
siandien gaminau vistienos odeles su farsu,man nepatiko,gavos per riebu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 02 08, 17:40)
siandien gaminau vistienos odeles su farsu,man nepatiko,gavos per riebu doh.gif

nu man nebuvo lb jau riebiai skaniai suvalge smile.gif
Atsakyti
Pas mus šiandien šaltibarščiai ,bulvių košė ir anytos gaminti balndėliai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witalyli: 08 vasario 2009 - 15:53
QUOTE(deimapov @ 2009 02 07, 12:35)
Šiandien kepame batoną su česnaku ir sūriu, ačiū už receptą smile.gif

o kur tas receptukas nepaslaptis? 4u.gif nes per tiek daug temų susisuka galva, o ir su atmintim vėl nelabai kas.... čia matyt nestuke.gif įtaka.
Atsakyti
o as siandien paruosiau grybus su grietine,ir bulvem,bei pyraga iskepiau mikrobangej nes orkaite sugedusi,vakar plova dariau,o pusryciams karsti sumustiniai
Atsakyti