Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2009 01 20, 10:45)
Gaziulka, man pirma gal labiau - antroje ta juosta is pradziu keistai atrodo, nebetrukdo tik isiziurejus. Bendrai, tai man gal kiek per marga (ir kas sneka - zmogus, kurio nuotraukose detaliu per daug) Turiu klausima - o gal spalvota butu geriau? gal spalvos suzizaistu? Prisiziurejau pas juostininkus _ms_ 2expo ir labai patiko, ypac spalvu derme.

Tai kaip del susitikimo?

as neturiu spalvotu, cia abi nuotraukos is j/b juostos, tik sujungtos skaitmeniniu budu. jo, ms geru pvz ten buvo idejes, bet iki ms man kaip iki menulio biggrin.gif

Smilti, sakyk grieztai kur ir kelinta, nes mes cia dar puse dienos spresim neaisku prie ko derindamiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 20 sausio 2009 - 11:17
susitikimą siūlau daryti šeštadienį apie pietus, kad ir kokią 13-14 valandą, kad ir ten pat, kur aną kartą: Oranžiniame bare CUP 5 aukšte. Kas turit kitų gerų ir šviesių vietų - siūlykit.
ką manot?
Atsakyti
13:00 Oranziniam smile.gif
Rasykit, kam tinka, kam - ne.
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 01 20, 11:28)

man tinka, didelė tikimybė, kad tikrai dalyvausiu.
Atsakyti

drinks_cheers.gif man tinka thumbup.gif svarbiausia kad žinau kur yra tas oranžinis lotuliukas.gif , jei kalbą eina apie tą kur VCUP unsure.gif
Atsakyti
Taip, cia tas VCUP'e paskutiniam aukste.
Atsakyti

laikas tinka, Oranžinis - ne lotuliukas.gif ten vietos mažai prie stalų.... na, bet prisitaikysiu prie daugumos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2009 01 20, 10:40)
nu va mano "surask 10 skirtumu'' su leidimu (nenoriu but foto-isemeja ). Siaip man pirmoj tai kadruote kliuna (desines truksta ir mergina per pati viduri), bet persidengimas geriau sukrites, o antroj kadruote geresne, bet nesu tikra, ar ta balta juosta desinej neatrodo kaip suniui 5 koja (bet taip jau ten yra, tapetai tokie dryzuoti eina.)

kompoziciškai antra geresnė, tačiau ta juosta ne itin. bet šiaip patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 20 sausio 2009 - 12:18
nu man irgi Oranžinis tas jau atsibodęs, bet ten bent jau šviesu. o kitur kažkaip sunku atrasti, kad ir vietos būtų, ir patogu, ir dar šviesu..advai ten paskutinį kartą, o paskui - revoliūšyn ;:D
Atsakyti
man irgi tinka
Atsakyti
Apie vieta dar galim pagalvoti - Smilti pasizadu ispeti smile.gif

Galimi variantai (pagal sviesos kieki) - Forume Teraza (bet pretenzinga), Pica Jazz Jasinskio, Submarinas salia Seimo (mazi stalai). Kazkaip ant smugio nelabai prisimenu, bet ne taip senai kazkur sedejau ir masciau, kad vieta tiktu susitikimams. Gal yra kokiu alternatyvu?
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
imetu kelis kadrus jusu kritikai ir komentarams aciuks.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 01 20, 13:24)
Apie vieta dar galim pagalvoti - Smilti pasizadu ispeti smile.gif

Galimi variantai (pagal sviesos kieki) - Forume Teraza (bet pretenzinga), Pica Jazz Jasinskio, Submarinas salia Seimo (mazi stalai). Kazkaip ant smugio nelabai prisimenu, bet ne taip senai kazkur sedejau ir masciau, kad vieta tiktu susitikimams. Gal yra kokiu alternatyvu?

o kur Pizza Jazz Jasinskio g. yra? g.gif ... na, taip, pasirinkimas menkas pagal šviesos poreikį. na, tebūnie Oranžinis. vėliau galvosim ką nors.
Atsakyti