Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

neziurint i kitka, geresne kadruote? g.gif antra?

(veliau idesiu, neatsiklausiau dar nestuke.gif , ar galiu cia ideti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 19 sausio 2009 - 23:44
QUOTE(Gaziulka @ 2009 01 20, 01:06)
Man pirma smile.gif siaip labai nuosirdi foto. sakyciau labai vykus, bet ir vel gi ne mano skonio smile.gif
Atsakyti
Sea, o ten jusu suniukas?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 19, 15:39)
Sea, o ten jusu suniukas?

musu draugu 4u.gif Mes turim pudeliuka, kuris be galo myli dukra, bet sunaus nemegsta is kart urzgia, tai mano vaikis jau net nelenda prie jo, o sitas retriveris, mielai draugauja su Luku, nulaizo ji, leidzia pagulineti ant saves:)
Atsakyti
Cia sios dienos darbas: Mazoji svajotoja
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 20 sausio 2009 - 05:28
Labas rytas 4u.gif

Degute, Westa, BN, ačiuks 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 01 19, 18:05)
Pora žieminių vaizdelių:

man abi labai patiko, pirma tokia švelni spalvom ir nuotaika, o antra jau visai kitokia, grėsmingesnė jau, labai skirtingi žiemos vaizdeliai smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 01 19, 18:26)
musu ziema 4u.gif   biggrin.gif

o cia man miela foto  blush2.gif  nors trukumu daug biggrin.gif

pirmoj tikrai norėtųsi dailesnės aplinkos, o antra faina, gal tik pilkoka man g.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 01 19, 23:06)
neziurint i kitka, geresne kadruote? g.gif antra?

vakar užmačiau dar smile.gif Bet iš tavo įdėtų man panašu buvo į suraskit 10 skirtumų biggrin.gif , kad labai panašios jos man pasirodė. Šiaip labai faina nuotrauka, taip šiltai ir labai smagiai nėštukė parodyta wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 01 20, 05:26)

o šita man wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabus modelis ir puiki nuotrauka thumbup.gif

Dėl susitikimo šeštadienį (čia juostinukų temoj pradėjom kalbėti), gal galėtume sukonkretinti laiką, nes aš šiandien dar būsiu prie kompo , o nuo rytdienos jau net nežinau ar pavyks dar prisijungt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 20 sausio 2009 - 08:05
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 18, 16:23)
Na o čia mūsų naujas šeimos narys Pranciškus, gimė 01.15.

Pupeliuk, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Kantrybes ir sveikatos jums.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 20, 03:24)
musu draugu 4u.gif  Mes turim pudeliuka, kuris be galo myli dukra, bet sunaus nemegsta is kart urzgia, tai mano vaikis jau net nelenda prie jo, o sitas retriveris, mielai draugauja su Luku, nulaizo ji, leidzia pagulineti ant saves:)

4u.gif Niekad nepagalvociau kad tokie pikti buna pudeliai unsure.gif
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 20, 06:26)

nematau ka sukritikuot, tik pasidziaugt, kad labai fainas portretas.. labai.

Klausykit, o jus nenorit sitam sk. atgaivinti techniniu ND?

sillwio, sveikinimai su seimos pagausejimu.
Atsakyti
Grazi svajotoja, Sea 4u.gif
Tai kaip del susitikimo? Juostininkai lyg ir kalbejo, bet mintis buvo ir besimokantiems jungtis. Va Andriuska nauja dumplinuka turi - negi ne smalsu? Smiltis dar pas mus atvyksta smile.gif Jai tinkamiausias laikas - setadieni tarp 12:00 ir 15:00 - gal pasiplanuojame?
(Smilciau, as tavo tel. nr turiu, jei ka smile.gif )
Atsakyti
nu va mano "surask 10 skirtumu'' su leidimu (nenoriu but foto-isemeja ). Siaip man pirmoj tai kadruote kliuna (desines truksta ir mergina per pati viduri), bet persidengimas geriau sukrites, o antroj kadruote geresne, bet nesu tikra, ar ta balta juosta desinej neatrodo kaip suniui 5 koja (bet taip jau ten yra, tapetai tokie dryzuoti eina.)

user posted image

user posted image

Susitikima, manau, galetumem derinti pg Smilti, as prisiderinciau.
Atsakyti
Gaziulka, man pirma gal labiau - antroje ta juosta is pradziu keistai atrodo, nebetrukdo tik isiziurejus. Bendrai, tai man gal kiek per marga (ir kas sneka - zmogus, kurio nuotraukose detaliu per daug) Turiu klausima - o gal spalvota butu geriau? gal spalvos suzizaistu? Prisiziurejau pas juostininkus _ms_ 2expo ir labai patiko, ypac spalvu derme.

Tai kaip del susitikimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 20 sausio 2009 - 10:46
BN, as labai labai noriu prisijungti, ir 90proc. greiciauisiai ir prisijungsiu. 10proc palieku vaiku ligom unsure.gif vyresnioji dabar su plauciu uzdegimu, ir mazoji pradejo kosti unsure.gif
Atsakyti