Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 19, 09:05)
Ir čia dar viena nuotraukytė smile.gif pagalvojau būtų tikę ND temai "Rankos" smile.gif

grožybių grožybė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sunkus pirmadienis turbūt šnd, kad taip tyluramu smile.gif

Ačiū už komentarus mano namukams. Kirpt nenorėjau, man kaip tik tas kontrastas didelis-mažas patiko smile.gif

QUOTE(BN @ 2009 01 14, 22:15)

vaizdas truputį virsta dešinėn ax.gif patiko, kad saulėta, kad antras planas toks padūmavęs. norėtusi didesnę matyti, daba atrodo, kad arkliams vos ryškumo trūksta ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 01 15, 08:37)
Kritikai ir komentarams - patys žinot, kas čia smile.gif

smagu smile.gif ir nieko čia nepakritikuosiu smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 01 16, 23:30)

Bavarijos žmones

labiausiai man patiko paskutinė smile.gif 1 ir 2 labai užspaustos. JB labai fainas.

QUOTE(Smiltis @ 2009 01 16, 23:55)
Dar porą įkelsiu, ta pati serija  smile.gif

irgi geri momentai užfiksuoti smile.gif norėtusi, kad pirma erdvesnė būtų ax.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 19, 09:05)
Ir čia dar viena nuotraukytė smile.gif pagalvojau būtų tikę ND temai "Rankos" smile.gif

oi, miela labai ir šita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 19, 10:05)
mano fotografavimo žanras na yra gan įvairus, o pradėjau tai būtent nuo vaikiuko, nuo pirmojo. Pirmojo gimimo proga gavau D80, nes norėjau gražių vaikystės nuotraukų vaikiukui, o labai nemėgstu fotostudijų, fotosesijų ir pan blush2.gif tai norėjosi pačiai išmokti gražiai fotografuoti.. nuo to viskas ir prasidėjo.. taigi dabar nelabai kas ir pasikeis smile.gif

Nezinojau sitos istorijos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Pora žieminių vaizdelių:

user posted image

user posted image

Abejose 2 expo smile.gif antroji dar ir cross process smile.gif
Atsakyti

Degute, pamaciau abi, pirmoji labai labai patinka wub.gif Antroje per intensyvi spalva 4u.gif

musu ziema 4u.gif biggrin.gif

user posted image

o cia man miela foto blush2.gif nors trukumu daug biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 19 sausio 2009 - 18:32
Degute, avataras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 19, 18:26)
1.musu ziema 4u.gif   biggrin.gif
2.o cia man miela foto  blush2.gif  nors trukumu daug biggrin.gif

1. koks fainas mažas žmogeliukas smile.gif net pirštinė žeme velkasi biggrin.gif
2. pirmoji foto smagi - tas šunio nosies čiupinėjimas mielas smile.gif gaila, rankytė netilpo visa. antroji į komplektą irgi tinka. gal tik per daug detalių antram plane g.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 01 19, 18:54)
Degute, avataras thumbup.gif

hihihi.gif supakavo čia mane į vamzdį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 19 sausio 2009 - 19:04
Degute, man patiko pirmoji - lengvos spalvos ir vos vos prasisvieciantis antras sluoksnis. Siaip, lyg ir noretusi kad jis butu net intensyvesnis siek tiek. Antroji nuobodoka, plius krosas man ne itin.

[/B], priverte nusisypsot pirmoji. didelis vyras su dar didesnem pirstinem. O antroji nors ir su trukumais, bet silta.

Degutes net nepazinau su nauju avataru biggrin.gif
Atsakyti
o mane antroji degutes uzkabino thumbup.gif pirmojoje man kontrasto truksta blush2.gif

pupeliuk, oj smagi foto. na cia komentuot, tik grozetis ir iseina.

sea, pirmoje kliuna is veiduko isdygstanti valtis (ar kas ten) ir siaip manes emociskai neveikia g.gif antroji linksma. kliuna desines kadravimas. bet suprantu, jei apkirpsi, sugrius koliazo pusiausvyra visai. doh.gif

Atsakyti
Aciu uz kritika wub.gif

Sansara, zinok kol neparasei, tol net nemaciau,kad akmuo is galvos kyso doh.gif Dabar man paciai kliuna tas akmuo biggrin.gif

Atsakyti
Pupeliuk sveikinimai nuoširdžiausi... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sveikinimai ir Sillwio .. su antru ąžuoliuku šeimoj smile.gif ..

BN man spalvos labai patinka .. i išties pastebėjau jau ne pirmoj nuotraukoj, kad antras planas gražiai paplaukęs.. primink kokis objektyvas taip gražiai piešia

Degute antroji labiau nei pirma.. pirmoj antras planas nepatinka.

Sea šunius aš myliu, todėl esu subjektyvi tokiom nuotraukom. jauku ir faina smile.gif

Smilčiau puikios reportažinės foto .. laabai patiko .. labiausiai tas vokietukas rūpintojėlis ant akmens smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 sausio 2009 - 20:41
Pradesiu nuo saves ax.gif - aciu Westai, C-girl ir kitiems, pastebejusiems nuotrauka. Fotogrfavau su savo tele naujiena 55-300 smile.gif Kaip tik pirkau "atostogoms", tai pasismaginau su bandymais. Bendrai, galvojau kad toks objektyvas pats smagumas Stambule - didelis miestas, daug atviru erdviu, dar keltai plaukiojant visokiu kadru su isplaukimais galima pagauti. Na, patinka, man kaip piesia objektyvas, bet konstruktyviau pakomentuoti negaliu - per mazai fotografuoju.
Zuvialia, teisingai pastebejai kad neapdirbu nuotrauku - naudojaus vien nemokama Picasa, o ten stebuklu mazai; tai jei pradinis kadras nevykes - net ir nededu -bandau verstis kaip yra blush2.gif Zadu pasitaisyti - si savaitgali susiinstaliavau PS - dabar irgi rinksiu plug-in'us smile.gif
Sea_, miela spalvota nuotrauka, grazios spalvos, gera nuotaika, tik tas raudonas daiktas maiso. jb kadrai irgi labai smagus, tik ziurint i antra baisu, ar mazyliui nosies nenukando ax.gif
Degute, man tavo antroji, krosine patinka - coloritas, sniegas ir tt - kabinciau ant sienos.
Pupeliuko "rankos" - wub.gif (as aiskiai turiu "soft-spot'a" maziems vaikams, tai gal objektyvumo truksta, taciau patinka spalvos, ryskumo zona - nu viskas wub.gif )
Smilciau, labai puikiai pagavai miesta, taciau vyrukas ant akmens - tiesiog nuostabus kadras. Saunuole! ir per daug pagyrimu cia nebus (konstruktyvus jau issakyti, o man liko tik visokie sauktukai ir istiktukai smile.gif )
Atsakyti