Pradesiu nuo saves
- aciu Westai, C-girl ir kitiems, pastebejusiems nuotrauka. Fotogrfavau su savo tele naujiena 55-300
Kaip tik pirkau "atostogoms", tai pasismaginau su bandymais. Bendrai, galvojau kad toks objektyvas pats smagumas Stambule - didelis miestas, daug atviru erdviu, dar keltai plaukiojant visokiu kadru su isplaukimais galima pagauti. Na, patinka, man kaip piesia objektyvas, bet konstruktyviau pakomentuoti negaliu - per mazai fotografuoju.
Zuvialia, teisingai pastebejai kad neapdirbu nuotrauku - naudojaus vien nemokama Picasa, o ten stebuklu mazai; tai jei pradinis kadras nevykes - net ir nededu -bandau verstis kaip yra
Zadu pasitaisyti - si savaitgali susiinstaliavau PS - dabar irgi rinksiu plug-in'us
Sea_, miela spalvota nuotrauka, grazios spalvos, gera nuotaika, tik tas raudonas daiktas maiso. jb kadrai irgi labai smagus, tik ziurint i antra baisu, ar mazyliui nosies nenukando
Degute, man tavo antroji, krosine patinka - coloritas, sniegas ir tt - kabinciau ant sienos.
Pupeliuko "rankos" -
(as aiskiai turiu "soft-spot'a" maziems vaikams, tai gal objektyvumo truksta, taciau patinka spalvos, ryskumo zona - nu viskas
)
Smilciau, labai puikiai pagavai miesta, taciau vyrukas ant akmens - tiesiog nuostabus kadras. Saunuole! ir per daug pagyrimu cia nebus (konstruktyvus jau issakyti, o man liko tik visokie sauktukai ir istiktukai
)