Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pupeliuk dyyyydelis BUUUCKIS wub.gif
kaip tu susitvarkysi su tiek oziaragiu biggrin.gif
Atsakyti
O, Pupeliuk! Net susigraudinau pamacius. Labai labai mielas mazylis wub.gif

Pamaciau Smilties Vokietijos nuotraukas. Ech, labai patiko, ir jb, ir siuzetais. Mazos smulkmeneles bendro vaizdo negadina, o pastabos jau isvardintos.

Sayonaros Bites portretai. Net nezinau, man atrodo, kad tu gali zymiai geriau. Nesakau, kad blogai cia, bet man kazko truksta g.gif O va tavo dviguba ekspozicija patiko, ypac ta pirmoji.

Vvvvv, kad Pupeliuko vyresnelis Vandenis (sakau, nes mano mazius ir jos vyresnelis yra viena diena gime bigsmile.gif ). O tave sveikinu su praejusiu gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, telepatija egzistuoja - šiom dienom nerimau, kaip norėjau paskambinti arba sms parašyti, bet prisiminiau, kaip mane nrvino paskutinėmis dienomis tos sms - ar jau? nu, ar jau? na kaip, jau turi? tai ir nerašiau, laukiau žinių iš pačios..smile.gif

didžiausi sveikinimai pagausėjusiai šeimynai ir lauksim naujojo personažo foto wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 18, 17:23)
Na o čia mūsų naujas šeimos narys

Sveikas atvykes i musu pasauli, Mazyli wub.gif Tau labai pasiseke, turesi daug fantastisku vaikystes nuotrauku smile.gif
Speju ir Pupeliuko zanras artimiausiu metu pasikeis ax.gif
Dideliausi sveikinimai visai seimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiltai ir nuoširdžiai sveikinu! Sveikatos visai pagausėjusiai šeimynai! 4u.gif Vardas toks gražus - abiejų tavo vaikų gražūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 18, 16:23)
Na o čia mūsų naujas šeimos narys Pranciškus, gimė 01.15.

Oooo! Didžiausi sveikinimai!!!
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 18, 16:23)
Na o čia mūsų naujas šeimos narys Pranciškus, gimė 01.15.

O jau koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif Didziausi sveikinimai, ramiu nakteliu, skanaus pienelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ech...nostalgija apima paziurejus.........
Atsakyti
Ačiū labai visoms wub.gif wub.gif net susigraudinau tiek sveikinimų pamačius 4u.gif wub.gif Vvvv, Opa jau atsakė, mano vyresnysis vandenis - vasarį gimęs wink.gif

Bennita - mano fotografavimo žanras na yra gan įvairus, o pradėjau tai būtent nuo vaikiuko, nuo pirmojo. Pirmojo gimimo proga gavau D80, nes norėjau gražių vaikystės nuotraukų vaikiukui, o labai nemėgstu fotostudijų, fotosesijų ir pan blush2.gif tai norėjosi pačiai išmokti gražiai fotografuoti.. nuo to viskas ir prasidėjo.. taigi dabar nelabai kas ir pasikeis smile.gif

Ir čia dar viena nuotraukytė smile.gif pagalvojau būtų tikę ND temai "Rankos" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nuostabi fotografija Pupeliuk wub.gif wub.gif wub.gif
Net sirdi suvirpina man tokie vaizdai blush2.gif
Atsakyti
Regis, po maudynių mažasis smile.gif Jau tie mažiukai tokie nuostabūs smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, nuostabiai. Nematau sios fotografijos niekaip kitaip, tik emociskai...

Is ties taip galima uzsimanyti ir dar vieno kudikelio unsure.gif
Atsakyti
Nu tikrai, Pupeliuk, jauciu inesi i skyreli "gausejimo"virusa hihihi.gif Super emocijos is kadro sklinda wub.gif
Atsakyti