Pupeliuk dyyyydelis BUUUCKIS
kaip tu susitvarkysi su tiek oziaragiu
O, Pupeliuk! Net susigraudinau pamacius. Labai labai mielas mazylis
Pamaciau Smilties Vokietijos nuotraukas. Ech, labai patiko, ir jb, ir siuzetais. Mazos smulkmeneles bendro vaizdo negadina, o pastabos jau isvardintos.
Sayonaros Bites portretai. Net nezinau, man atrodo, kad tu gali zymiai geriau. Nesakau, kad blogai cia, bet man kazko truksta O va tavo dviguba ekspozicija patiko, ypac ta pirmoji.
Vvvvv, kad Pupeliuko vyresnelis Vandenis (sakau, nes mano mazius ir jos vyresnelis yra viena diena gime ). O tave sveikinu su praejusiu gimtadieniu
Pamaciau Smilties Vokietijos nuotraukas. Ech, labai patiko, ir jb, ir siuzetais. Mazos smulkmeneles bendro vaizdo negadina, o pastabos jau isvardintos.
Sayonaros Bites portretai. Net nezinau, man atrodo, kad tu gali zymiai geriau. Nesakau, kad blogai cia, bet man kazko truksta O va tavo dviguba ekspozicija patiko, ypac ta pirmoji.
Vvvvv, kad Pupeliuko vyresnelis Vandenis (sakau, nes mano mazius ir jos vyresnelis yra viena diena gime ). O tave sveikinu su praejusiu gimtadieniu
Pupeliuk, telepatija egzistuoja - šiom dienom nerimau, kaip norėjau paskambinti arba sms parašyti, bet prisiminiau, kaip mane nrvino paskutinėmis dienomis tos sms - ar jau? nu, ar jau? na kaip, jau turi? tai ir nerašiau, laukiau žinių iš pačios..
didžiausi sveikinimai pagausėjusiai šeimynai ir lauksim naujojo personažo foto )
didžiausi sveikinimai pagausėjusiai šeimynai ir lauksim naujojo personažo foto )
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 18, 16:23)
Na o čia mūsų naujas šeimos narys Pranciškus, gimė 01.15.
Oooo! Didžiausi sveikinimai!!!
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 18, 16:23)
Na o čia mūsų naujas šeimos narys Pranciškus, gimė 01.15.
O jau koks grozis Didziausi sveikinimai, ramiu nakteliu, skanaus pienelio
Ech...nostalgija apima paziurejus.........
Ačiū labai visoms net susigraudinau tiek sveikinimų pamačius Vvvv, Opa jau atsakė, mano vyresnysis vandenis - vasarį gimęs
Bennita - mano fotografavimo žanras na yra gan įvairus, o pradėjau tai būtent nuo vaikiuko, nuo pirmojo. Pirmojo gimimo proga gavau D80, nes norėjau gražių vaikystės nuotraukų vaikiukui, o labai nemėgstu fotostudijų, fotosesijų ir pan tai norėjosi pačiai išmokti gražiai fotografuoti.. nuo to viskas ir prasidėjo.. taigi dabar nelabai kas ir pasikeis
Ir čia dar viena nuotraukytė pagalvojau būtų tikę ND temai "Rankos"
Bennita - mano fotografavimo žanras na yra gan įvairus, o pradėjau tai būtent nuo vaikiuko, nuo pirmojo. Pirmojo gimimo proga gavau D80, nes norėjau gražių vaikystės nuotraukų vaikiukui, o labai nemėgstu fotostudijų, fotosesijų ir pan tai norėjosi pačiai išmokti gražiai fotografuoti.. nuo to viskas ir prasidėjo.. taigi dabar nelabai kas ir pasikeis
Ir čia dar viena nuotraukytė pagalvojau būtų tikę ND temai "Rankos"
Nuostabi fotografija Pupeliuk
Net sirdi suvirpina man tokie vaizdai
Net sirdi suvirpina man tokie vaizdai