QUOTE(peppi @ 2009 02 11, 12:06)
gal kaip tik laikas surašyti taisykles namų darbams, kad naujoje temoje būtų pirmoje žinutėje
ir įdėt nuorodą gal į albumą
QUOTE(westa @ 2009 02 11, 14:10)
ir įdėt nuorodą gal į albumą
Jo jo, as uz tat ir klausineju kur tas albumas nes nuorodos nerandu
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 11, 12:12)
Jo jo, as uz tat ir klausineju kur tas albumas nes nuorodos nerandu
Namų darbai psw turėtum turėt
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 11, 13:41)
Klausykit, o su kitiniu pirkt visada labai blogai? Ar ir kitinį vis tik bent kažkiek pradžiai galima naudot? ...
drąsiai. kit'as pats geriausias objektyvas pradžiai. nesigailiu nei kad jį turėjau ir turiu. gaila atiduot piešinys prastas, bet pačiam fotografavimui įsisamoninti pradžioje - pats geriausias daiktas. aš visada už kit'inį. aš net krikštynas su juo fotkinau ir žmonės ne visada patiki, kad čia kit'as tokį darbą atliko... tik tiek, kad aš išaugau jį. matau jo minusus ir nebegaliu su jais taikytis, kol nepajusi "minusų" nemanau, kad verta pirktis kažką brangesnio.
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 11, 12:41)
Klausykit, o su kitiniu pirkt visada labai blogai? Ar ir kitinį vis tik bent kažkiek pradžiai galima naudot? ...
mano galva, tai nėra blogai. kaip tik gerai. padeda suprast, ko tau reikia. ar norėsi platesnio kampo, ar siauresnio, o gal net ir kitinio tau užteks... o gal dar net iš viso mesi fotografiją
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 11, 09:52)
p.s. mano nuomone del ND darbu rodymu kituose saituose, tai as buciau PRIES.. vien del saliskumo... nes pvz paziuri foto ir zinai kad ten dare kazkas neblogai ivaldes fotografija ir net jei nuotrauka puiki, pagalvoji neee Ji/Jis gali daaaaug geriau.. o jei nezinai ir pagalvoji kad ja dare kazkas daug silpnesnis, galvoji oho kaip pazenge, kaip padirbejo..
as irgi tokios pat nuomones, visiskai sutinku
Pupeliuk, tavo gelytes "veza" ypac paskutine
wyshnia, faina nuotraukele, jb labai patiknka (o man tai neiseina, tiksliau nemoku jb verst ) gal tik virsu kirpciau
Gaziulka, gerai perduota nuotaika
Žūžū, tavo bitute man kazkaip "nelimpa"
gal gali kuri nors man paaiskint, kaip su picasa3 normaliai i jb verst
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 10, 22:34)
negaliu net pasisprest ar galiu paskirstyt balus jauciu, kad nebalsuosiu..
Man irgi misija neįmanoma čia. Komentuot lengva, bet "nuteisti"... O galima, sudėsiu visus turimus balus (5+4+...) ir tada visoms po vieną Na bet visgi, balsuojam ne už žmogų (asmenį), o už portretą? Nieko asmeniško (neigiamo). pasiteisinau
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 10, 22:46)
Kaip tik pereito mėn Foto žurnale buvo apie tornadų fotografavimą
Aš tai šiandien negaliu atsitraukt nuo Ričardo Avedono portretų
Aš tai šiandien negaliu atsitraukt nuo Ričardo Avedono portretų
Čia užuomina Sea...
Mane labai užkabino vienas R.Avedon portretas - moters su cigarete ir pirštu. Sapnuosiu.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 11, 01:28)
Turi sitas kadras kokios potencijos? ar nurasyti prie nevykusiu bandymu su sviesa?
Turi. į favoritus jį.
QUOTE(zuvialia @ 2009 02 11, 03:29)
Saules puga,kokiu ten rekvizitu pavydi,pakartok?
Zuvialia, nekreipk dėmesio... Norėčiau turėti pripučiamą plaukimo ratą, dirbtinius ūsus, gėlių, džiovintų vabalų ir musių, senovinių baldų, daug vietos ir t.t. ir pan.
QUOTE(sayonara @ 2009 02 11, 08:33)
Nes nesilaikant šios taisyklės (nepamenu, ar ji rašyta kur, ar ne) nėra prasmės ND daryti anonimiškai..
Aš už anonimiškumą. Kartais nebus juk nei vaikų, nei auto, nei katinų Man taip labiau patinka. Nors gal jau ir nebeturės prasmės? Bet aš už.
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 11, 14:07)
Čia užuomina Sea...
Mane labai užkabino vienas R.Avedon portretas - moters su cigarete ir pirštu.
Mane labai užkabino vienas R.Avedon portretas - moters su cigarete ir pirštu.
negali žinot kaip čia bus, gi ko nepadarai dėl miano
Šita
Jeigu kam įdomu galėčiau pabandyt paruošt pristatymą šio fotografo
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.